Направо ме изкушихте да дам един линк http://bulprogress.com/n/misli/interview.html за допълнително въздействие, който потвърждава написаното от Гитагам и Фатима ( Гитагам - да знаеш, че с този нов аватар изобщо не те разпознах - много Коледно-веселяшко! Това Рудолф, препускаш към Лапландия ли е?!?). Това е българския превод, а имам и руска версия, която обаче допълнително ще публикувам и на мене лично ми харесва повече. Все едно на какъв език и как и с какви картинки - написаното е стойностно и според мен всеки трябва да се замисли над тези думи.
Heltah - впечатляващи снимки!
buttinsky - аз ако съм на твое място ще си направя един експеримент. Сигулно обичаш шоколад?!? Купи си един по твой избор, изяж го целия и вечерта да видим дали пак ще сънуваш сладко? Според публикациите при ядене на шоколад се отделят ендруфини - така наречениите "Хормони на щастието", които действат като имунен стимулант (Те разбира се се отделят при правенето на всяко любимо или приятно нещо, но сега говорим за сладкото...) Може би ти липсват приятни емоции? Е, ако установиш, че това е проблема не го лекувай само със сладкиши!

В крайна сметка ви е интересно докато спите, а аз рядко помня какво съм сънувала - направо скука!
-това,че се отегчават като деца,бързат да пораснат,и тогава копнеят да станат деца отново.
това,че губят здравето си,за да правят пари,и после пропиляват парите си,за да възцтановят здравето си.
това,че мислеики тревожно за бъдещето,те забравят за настоящето.и така живеят нито за настоящето,нито за бъдещето.
това,че живеят сякаш никога няма да умрат,и после умират,сякаш никога не са живели...
гити