хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 097
  • 653
  •   1
Отговори
# 120
 привет момичета Grinning Hug

извинявам се на sis74 ,vikit78
но първо ще напиша анализа на ilinayor,тя знае защо.

ilinayor  родена си в сряда бъди внимателна на 8.10 и 11.10

по характер си в златната среда,добър и сърдечен човек.можеш да намериш общ език с всички.при спорове може и да отстъпиш,ако трябва,но не обичаш да ти се налагат.ако усетиш това избухваш и слагаш тиранина на мястото му.
  човекът до теб трябва да е сговорчив,може да е властен,но с мярка и да умее да те хвали и прави комплименти.
за теб е много важно да го харесваш и като мъж и като човек,а също така да намираш опора в него в трудните моменти.
  ако искаш пиши ми датите на раждане на мъжа и детето си,да видя как сте със съвместимостта,и ако там всичко е наред,да видим откъде идват проблемите.
  за енергията-надявам се да обичаш кучета,защото едно куче ще ти подеиства много добре.ако не обичаш животни,гледаи да се зареждаш с хубава музика,завъди си цветя,които цъфтят с ярки красиви цветове по твои избор,поддържаи добри отношения с близките си,срещаи се по-често с приятелки и хора,които те харесват.
  гледаи да правиш добро на хората и така ще получаваш от тях положителна енергия.получаваш такава и от мен.благодаря ти за съчувствието,в мое лице имаш човек,които те разбира и подкрепя.
  за работата-имаш интереси в точните науки и предполагам,че винаги си била добра в математиката,иономиката и т.н.възможно е да си се пробвала в различни области,защото имаш разностранни интереси.
  здравето ти е добро,стига да полагаш обикновените усилия да го пазиш и да не се претоварваш.за теб е важно емоционално да си добре и всичко ще бъде наред.
  физическата работа не е за теб,вършиш я по необходимост и ако имаш настроение.но когато се захванеш с нещо работиш без да се жалиш и влагаш всичките си усилия.
  имаш и доза късмет,които ти помага при взимане на решения.един много важен съвет от мен:при взимане на решения деистваи инстинктивно,обикновено първото решение,което ти доиде наум е правилното.колкото повече мислиш има по-голяма вероятност да сбъркаш.
  имаш остър и наблудателен ум,бързо умееш да оцениш ситуацията.на моменти имаш проблясъци на предугаждане на събитията.много често имаш верен усет за нещата и можеш да се учиш от собствените си грешки.вярваи повеше в себе си и няма сбъркаш.
  за теб е важно да имаш финансово обезпечен човек до себе си,в краина сметка мъжът трябва да поеме своята отговорност за половинката си,нали така.а ако си обедините усилията и успехите и финансовата стабилност няма да закъснеят.
 още един съвет от мен,много се надявам да го имаш предвид:когато трябва да избираш между това дали да обърнеш внимание на проблемите на детето си,или да решаваш проблеми в работата-избери детето.щом имаш обичта и доверието му,а също така поддържаш добри отношения с половинката и роднините си-ще ти потръгне и в работата,повярваи ми,знам го от собствен опит.
  защото ще имаш хора,които те обичат и на които можеш да се опреш в нужда.
 и още един съвет ит мен:създаи си едно постоянно обкръжение от обстановка за живеене и хора,с които се чувстваш добре.така ще се чувстваш по-уверена в силите си и от там и животът ти ще стане по-добър newsm10

# 121
  bouquetМного благодаря!  bouquetВярна е преценката ти за моя характер. newsm10В общи линии съм такава!Браво smile3501 smile3501А сега мога ли да те помоля и за мъжа ми newsm1726.04.1980г.Благодаря ти! smile3525

# 122
# 123
   привет момичета Grinning Hug
желая ви спокоина вечер и добра неделя newsm10 luvbed newsm64 dance newsm37 eat smile3524

sis74  родена си в неделя  бъди внимателна в неделя 5.10 и на 11.10

имаш сложен и противоречив характер.обичаш да спориш по всякакви въпроси и винаги отстояваш своето.има защо,понеже в повечето случаи ти си правата.
 за теб е много важно един човек да има авторитет,за да го уважаваш.
 не обичаш да отстъпваш и до последно държиш на своето,и в краина сметка го постигаш.
  за човека до теб:трябва да е с характер,авторитетен,да може да носи отговорност за взимането на важните решения в живота ви и на когото можеш да се осланяш в трудни моменти.
  не търпиш безволеви хора,хора без авторитет,и такива,които обичат да се оплакват.
  ти си страхотна късметлиика.имаш много добра положителна енергия.нямаш нужда от чуждото одобрение за да се чувстваш добре в кожата си.
   общителна си и без проблеми завързваш нови запознанства.можеш да си поставяш цели и да ги достигаш без проблемно-имаш необходимата енергия за това.
  ти си добър разказвач,имаш дар слово и спокоино можеш да си лектор,преподавател,адвокат и т.н.
  можеш да работиш всякаква работа,дори и да ти е неприятна.щом е необходимо да се свърши,ти винаги се заемаш с нея и я свършваш.сигурно си много добра домакиня и домът ти е винаги безупречно чист и подреден.а понеже обичаш и хубавата храна,сигурно си и отлична готвачка.
  притежаваш отлична комбинация от качества като стабилен интерес в точните науки,много добра енергия,и отлична логика за да се реализираш като изклучителен инженер и отличен технолог и т.н.
  логиката,която притежаваш ти помага да планираш бъдещето си.рядко допускаш грешки,и то само когато рискуваш и когато нещата не са изцяло под твои контрол.
  ти си много отговорен човек за семеиството ти.нагърбваш се с много работа,поемаш и финансовото осигуряване ,и можеш да решиш всички създали се проблеми.
  напълно е възможно да работиш и във финансовата сфера,понеже парите за теб са една от основните ценности в живота.
  теб не могат да те излъжат;веднага изяснаваш истината като задаваш въпроси и намираш противоречията в отговорите.
  ти имаш и едно рядко качество;винаги си в ясно съзнание-това ще рече,че имаш много ясно знание за бъдещето,понеже чрез логиката си можеш да го предвидиш.
  имаш и доза късмет,които умееш да използваш,но не се осланяш на него.ти сама градиш бъдещето си.късметът ти влиза в деиствие,когато нещо сбъркаш,да не с фатални последици и за да не повтаряш същата грешка два пъти.
  имаш отлично самочувствие и има защо.ти си доказал себе си човек и нямаш нужда от хорското одобрение и похвали,за да се чувсстваш добре.за теб те са напълно в реда на нещата.
  напълно е възможно и да си на ръководна длъжност,имаш качества за това.
   ти си здраво стъпил на земята човек,практична и прагматична.
  изклучително много държиш на семеиството-за теб то е свещено.за теб няма такава вероятност да не си омъжена,ти не си човек за самотно съществуване.много държиш и на сексуалния си животи човекът до теб трябва да те удовлетворява напълно.това за теб е необходимо условие за щастлив семен живот.а ако имаш и духовно разбирателство-какво по-хубаво от това.
  ти имаш всички необходими качества за да си един напълно реализирал се човек.природата е била щедра към теб,така че възползваи се от това newsm10  

# 124
 Мария Hug Grinning
записах го миличка Peace

# 125
Фатима, благодаря ти за хубавите думи. Всичко или почти всичко, което си написала за мен е така. Нямам думи просто. 

bouquet

# 126
# 127
Гледам, че реда ми наближава и тръпна в  очакване

# 128
4akura привет Grinning Hug
изглежда не следиш постоянно темата,защото те бях помолила да пишеш какъв пол си.в аватара ти няма.
нужен ми е поне заради това ако си момче,да не ти казвам,,миличка,, Mr. Green

# 129
                       извини ме,сега обърнах внимание,че вече имаш
  Embarassed

# 130
mirca71 записана си миличка Grinning Hug
просто пропуснах да го отбележа Peace

наред е vikit78
да чака 4akura Hug Grinning
elegantna-не е отбелязала пол,ще пиша все едно,че е момиче newsm78 Grinning
dulce също
момичета това ми е важно,все пак мъжете не са като хората,та трябва да се съобразявам с егото им Mr. Green Twisted Evil Grinning

# 131
и аз тръпна в очакване  Simple Smile

# 132
  • София
Доколкото прочетох.това май е нещо като характеристика на хора,родени в еди кой си ден,а не гадаене.
И все пак ми е любопитно .. човешко е  Flutter

14.07.1987г съм аз Simple Smile
Мерси

# 133
  • Sofia
и аз тръпна в очакване  Simple Smile

И аз, и аз!!!  Peace

# 134

elegantna-не е отбелязала пол,ще пиша все едно,че е момиче newsm78 Grinning
dulce също

Здравей Фатима,момиче съм.... : LaughingHug

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 10:55 от dulce