хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 097
  • 653
  •   1
Отговори
# 225
           привет,девоичета Grinning Hug

някоя от вас поинтересува ли се от рецептите,които написах вчера newsm78 Grinning
   на мен днес ми се наложи да ходя на вилата,утре пак трябва да ходя,че имам още работа Mr. Green Peace
от неделя нататък продължавам тука по темичката Grinning Hug

doly dog,meri79,didimora,tsuts -записани сте Grinning Hug
enamorada-благодаря за обяснението Hugще видя и твоичкия и за съвместимост също Peace Grinning

в неделя първа е zayak3 Grinning Hug
gitadam-ти също в неделя миличка Grinning Hug

що ти трябваше да говориш да си почина Laughingсега видя ли какво става-,,почивам ,,като копам градина Mr. Green
нядавам се,че разбираш,че се шегувам Grinning Hug

да чака rossikv Grinning Hug

много съм уморена,нядявам се вие да сте по-добре от мен Grinning

желая ви добра събота и умната Mr. Green Grinning

# 226
Здравейте! Аз лично никога не съм правила подобни ритуали. Не зная кой и как ги измисля, но винаги са много трудоемки и изискващи време. Аз лично нямам достатъчно време дори да се наспя, така че ги чета само от интерес. Пожелавам приятна почивка на всички, които почиват, а на работещите спорен и спокоен ден.

# 227
Искам и аз ,моля те !  bouquet Hug
20.06.1971г

# 228
Това е ритуал за един празник, който не е популярен в България: 31 октомври - Самхейн или Хеллоуин - древен религиозен празник. Това е празник на новата година на древните келти. В тази нощ границата между духовния и мирския свят е много малка. В този ден в градината се заравят ябълки, за да се нахранят душите на умрелите през годината.
След залез слънце застанете пред огледалото и си намислете желание, и си представете, че то се е осъществило. Това увеличава шансовете да се сбъдне.
През цялата нощ на прозореца трябва да гори свещ.
В този ден прозорците и вратите не трябва да се оставят отворени, защото носи нещастие. А всички пътувания трябва да завършат до залез слънце.
Ако на простора останат дрехи след залез, в тях се вселяват странни сили, и които ги облече ще бъде омагьосан до края на живота си.
Тази нощ е подходяща за предсказания и всякакви психологически опити. Гадайте на карти, погледнете в кристално кълбо, хвърлете руни и предсказвайте, какви ще бъдат предстоящите 12 месеца.
Никога не печете хляб на Деня на Вси Светии, защото ще го изядат призраци.
/от www.magicaura.com/

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 15:52 от mirca71

# 229
Фатима, моля те гледай и на мен, когато имаш време.  Praynig Не знам дали ти трябва и час на раждане, но все пак и него ще напиша.
22.09.1988г.; 10:10:00 (сутринта).

# 230
    привет,момичета Grinning Hug

mirca71   Hug Peaceблагодаря ти ,че винаги се вкл1учваш с нещо когато помоля момичетата да пишат.няма да забравя това,аз умея да бъда благодарна Peace
ilinayor и gitadam нещо ми се губят newsm78

добре че ме подсети за 31.10  newsm10
сега ще напиша един много простичък ритуал,които ми каза една приятелка,според нея е много ефективен:

всяка сутрин в продължение на 7 дена,след като минете през банята и сте си направили тоалета заставате пред огледалото.
  гледаики изображението си в очите се усмихвате и си казвате:аз съм много хубава,всички ме обичат,аз съм много добра,много съм умна и т.н.изобщо всичко това от което мислите,че не ви стига.трябва да си внушите това,трябва да си вярвате и това наистина става така.
  а приятелката ми е със страхотно самочувствие,самоуверена,от нея се излъчва очарование и много често постига това,което иска,независимо какво.

tonni bg ,psnikolova -записани сте Grinning Hug

сега ви желая спокоина вечер и приятни сънища  loveuuu 1dating luvbed  love001

# 231
хай на всички, най-вече на фатима.аз минавам за кратко, защото съм на гости у приятели, които имат интернет, по-подробно ще се включа чак в понеделник.Приятен уикенд на всички.  bouquet

# 232
здравеите девоичета Grinning Hug
желая ви една добра и спокоина неделя Peace

zayak3 19.4.82  родена си в понеделник   бъди внимателна на 22.10

ти имаш спокоен,мек и сърдечен характер.влизаш лесно във всякакви компании,привличаш вниманието.правиш добро впечатление на хората.в спорове отстояваш своето,без да се налагаш на всяка цена.умееш да отстъпваш,ако не е толкова важно за теб,и имаш ценното качество да си признаеш,когато не си права.
  харесва ти когато те хвалят и ти правят комплименти,но нямаш такава нужда от това,ти си се харесваш и без чуждото одобрение.
  под меката спокоина външност се крие твърд характер.когато се налага умееш да отстояваш себе си и мнението си.
  имаш добра положителна енергия.походката и жестовете ти са спокоини и уверени.хората се чувстват добре в твоята компания.всичко с което се заемеш ти спори.можеш да извършваш дори работа,която ти е неприятна,но трябва да се свърши.
  имаш дар слово и си добър разказвач.
  имаш заложби за хуманитарни науки и професии,професионален спорт,музика и изкуство.подходящи за теб са професиите на лекар,медицински работник,учител,преподавател,лектор,право,икономика и т.н.всяка работа,където се налага да се работи с хора .
журналистика и обществени науки също.
  по рождение имаш красиво и хармонично тяло и много добро здраве.имаш много силен организъм и болестите при теб са рядкост.
  физическата работа не ти харесва,но ако се налага,можеш да я работиш.
  имаш чувство за дълг към родители и семеиство,достатъчно е да не се накърняват твоите интереси.
  имаш силна памет.тя ти помага в усвояването на нови знания.помниш дълго и доброто и лошото.
  самокритична си.много държиш на мнението на близките и познатите ти и се съобразяваш с него.държиш много на външния си вид,изглеждаш и се пбличаш много добре.имаш стил и чувство за мярка и естетичност във всичко.
  при теб важи правилото за работа по вдъхновение.тогава постигаш много успехи,с каквото и да се заемеш.
  може да смениш няколко професии,докато намериш мястото,където се чувстваш наи-добре.
  духовно извисен човек си.за теб понятията морал,честност,справедливост не са кухи фрази.
  имаш изградени навици и рядко и трудно ги променяш.това важи и за обстановката сред която живееш.държиш на сигурността.
  мечтателка си и имаш богато въображение.
  ти си жена създадена за семеиство.при теб няма такова положение да живееш сама.семеиството за теб е една от основнитеценности в живота.
  целеустремена си,поставяш си високи цели,но ако се налага оже да пожертваш нещо в името на семеиството.
  имаш огнен темперамент.за теб сексът не изпълняване на съпружеските задължения,а вид изкуство и страст.
 в една връзка за теб са еднакво важни и духовното и сексуално разбирателство.компромиси в това отношение не правиш.
  по характер можеш да живееш и с по-властни и с по-меки и отстъпчиви хора.зависи ти коя роля ще поемеш във връзката.важно е за теб е да е отговорен и осигуряващ издръжката на семеиството човек,и да е сексуално и духовно привлекателен за теб човек.
  ти си една хубава,очарователна жена с добър характер,богата душевност,и реализирала се в живота и семеиството. newsm10

# 233
  вижте какво ПРОЧЕТОХ ЗА ВАС:

на 14.10 е петковден.
натози ден жените не трябва да плетат,да шият,да месят тесто,да перат до вечерта.после се пекат пресни питки,които се раздават.коли се курбан от мъжко животно с бял цвят и се събира родата.пазникът е посветен на домашния покровител на семеиството.на някои места около петковден се правят женски жертвоприношения познати като ,,кокоша черква,,правят се в съботата или понеделника преди петковден.
  участват само жени.взимат по една черна кокошка и отиват на свещени места с оброчни кръстове,големи дъбови дървета,могили,манастири и т.н.,лековити извори.
  кокошките се колят от възрастна жена или малко момче така че кръвта да изтече на едно място.главите на кокошките се обръщат към слънчевия изгрев.малко от кръвта на кокошките се слага в обредна пита,която се освещава.месото се приготвя в общ казан със зеле или ориз.
  жертвоприношението на черни кокошки е обреден акт,посредством които жените изразяват своята почит към силите на природата,към душите на мъртвите прадеди и към светците от които зависи земната благодат.
  на обредната трапеза трябва да има месо,курбан чорба,яхния с праз,сарми от лозови листа.
                                                                                                    от в.телеграф 11.10.08 

# 234
    привет,момичета Grinning Hug

mirca71   Hug Peaceблагодаря ти ,че винаги се вкл1учваш с нещо когато помоля момичетата да пишат.няма да забравя това,аз умея да бъда благодарна Peace
ilinayor и gitadam нещо ми се губят newsm78

Здравей! Включвам се редовно, защото ми е много приятно в тази тема. Има много усмивки, мили думи, интересна информация и липса на каквито и да е остри реплики /като изключим първите страници/. Така, че когато открия нещо интересно винаги се включвам с удоволствие.

# 235
Благодаря ти Фатима за отделеното внимание.
Както сама поиска, ще коментирам написаното от теб.
В много голяма част нещата се припокриват с моята самооценка, обаче да не забравяме, че самооценка не е равно на оценката на околните и не винаги е истина.
Не съм съгласна с първия абзац от написаното.
Малко хора биха казали за мен, че съм мек характер човек. Никога не отстъпвам и се заяждам до последно 
Втората ми забележка е относно „можеш да извършваш дори работа,която ти е неприятна,но трябва да се свърши”.Това няма как да стане, аз съм на принципа :”не ми харесва нещо, не го правя”.
Относно работата ми  си се справила повече от прекрасно. Написала си с точност професията ми.
За здравето също има разминаване. Имам изключително слаба имунна система, откакто се помня винаги съм болна и имам сериозно здравословни проблеми.
Искам да отбележа, че има малки детайли в написаното от теб, които са уникално точни и на място, за което те поздравявам.
Надявам се моят коментар да не те  разсърди и да е една малка стъпка към усъвършенстването ти.

# 236
   mirca71 Peace Grinning Hug newsm10

gitadam   11.9.77   родена си в неделя  бъди внимателна на 20.10 и 26.10

твоя характер е в златната среда,можеш да намериш общ език с всички,добра и услужлива си.при необходимост отстъпваш в спорове.но не обичаш да ти се налагат.ако трябва,ще поставиш на мястото му всеки,които се опита да изпробва търпението и добрината ти.
  държиш много на уважението и одобрението на околни,близки и познати.обичаш да ти правят комплименти.обичаш и имаш нужда от хубава енергична музика,от обкръжение на близки и приятели,сред които се чувстваш добре и на мястото си.харесваш и цветя,хубаво ще бъде за теб,ако имаш куче.жестовете и походката ти са бързи и енергични.добре ще ти оидеистват леките разходки из природата.
  интересите ти са разнообразни,зависи за момента какво те влече повече.имаш заложби за технически науки,от теб зависи къде ще се реализираш.винаги си се интересувала и от окултното и мистичното,от науките изследващи човека като такъв.
  много е вероятно да смениш няколко професии,докато намериш мястото,където се чувстваш наи-добре.наи ти подхождат професии,където се прилага математика,като икономика например.
  здравето ти е нормално,но не трябва да се преуморяваш.добре ще ти подеистват за укрепването му танците,леките гимнастически упражнения,дихателни практики и т.н.
  имаш периоди,в които нищо не ти се прави,после такива,когато свършват много работа за нула време.
  физическия труд не е за теб,вършиш я по необходимост или когато имаш настроение за това.мразш да ти налагат вършенето на някаква работа и още повече да те контролират и да ти дават акъл как да я свършиш.сама като се заемеш с нещо го правиш добре и с настроение.
  ти си късметлиика,имаш призвание,което трябва да откриеш.винаги като се отклониш от правилния път за теб,получаваш подсещане от съдбата и разбираш,че това не е за теб.
  моя съвет към теб е да слушаш вътрешния си глас,тои няма да те подведе.като тръгнеш да се колебаеш и разсъждаваш има по-голяма вероятност да сбъркаш.
  за теб важи правилото на синовния дълг.ако отношенията ти с родителите са добри,този късмет,които го имаш от природата ще работи за теб.
  в една тема за разговор за теб не са важни подробностите.повече те интересува емоционалната страна на нещата.
  имаш силна памет,която ти позволява да трупаш знания в различни области.помниш дълго и доброто и лошото.когато можеш не прощаваш за извършена несправедливост или обида към теб.избягваш откритите конфликти.
  самокритична си.много държиш на уважението и одобрението на хората,които уважаваш и са ти близки.
  за семеиството:ако имаш такова,не си ти тази,която е направила първата крачка,значи са ти предложили.иначе,ако не си се омъжила,го отлагаш във времето,защото държиш на независимостта си.ако вече имаш такова,полагаш усилия да го съхраниш.
  трябва ти човек за материална и духовна опора,трябва да умее да прави комплименти и да показва открито обичта си.важно е също да имате сходни интереси и да има приятелство между вас.в секса търсиш разнообразието,интересуват те различните техники в секса и новите усещания.
  еднообразието и монотонния живот не е за теб.в навиците и привичките си непостоянна.винаги пробваш различни неща,ако нещо се задържи прекалено дълго за теб,бързаш да го смениш и да пробваш нещо друго.
  обичаш пътуванията по нови места,не ти се иска да се задържаш някъде за по-дълго.
  принципът ти е животът е твърде кратък,и трябва да го изживеем колкото се може по-добре. newsm10

# 237
   заиче,много ти благодаря за направения коментар. Grinning Hug Peace

на няколко пъти съм писала,че искам да коментирате анализите и да посочвата местата,с които не сте съгласни.
някои ми писаха на лични,някои тук в темата като теб.на всички ви съм много благодарна и изобщо не се сърдя,напротив-
така мога да си коригирам следващите анализи. Thinking Peace
   за теб по отношение на здравето мога да ти кажа следното:
по рождение ти е дадено отлично здраве.поинтересуваи се дали в детството или като бебе не си прекарала някаква детска болест,която са лекували със силни антибиотици.това е една от възможните причини за срива в имунната ти система.
  друга възможна причина може да е трудното раждане на маика ти и ако са използвали вакуум.
 във всеки случаи това са външни причини за теб.надявам се по някакъв начин съм ти помогнала с моя анализ.

и още веднъж много ти благодаря и напомням и на другите момичета,ако не искат тук,може да пишат и на лични. Grinning Peace
така много ще ми помогнете Grinning Hug newsm10

# 238
Здравейте! Надявам се да Ви е интересно да прочетете поверия свързани с българските цветя. Ако искате последователно ще публикувам и поверията за останалите цветя от статията. Хубав и усмихнат ден!

“Българската цветна градина” – поверия за цветя, Румяна Панайотова

Босилек
Всяко цвете носи своя символика в народното мислене и поезия. Това е определило кои цветя са на най-голяма почит в традиционната българска градина. “Шетала мома по тая росна градина, ран е босиляк сеяла”, но вместо цвете се родили “маргарит и безценно камане”. Така в песента моминската невинност е подсказана чрез белия босилек, който се е превърнал в бисери и скъпоценни камъни. Заради приятния аромат на босилека момите и невестите го закичват на главите си, а бабите го носят в пазвите си. С босилкова китка се ръси светената вода в празничните ритуали. Босилек присъства във всяка обредност и заедно със здравеца съпътстват българина от рождението до смъртта, в празник и делник. Босилек се вплита и в пролетните обредни венци. Но за ритуали може да се ползва босилек едва след като цъфне. Затова зиме и в ранна пролет се ползват сушени стръкчета. Босилекът се използва дори за кулинарна подправка. Ето защо го има във всяка градина.

# 239
  привет от мен пак,девоичета Grinning Hug

mirca71-много ми е интересно,продължаваи и с другите цветя newsm51 smile3525
вярвам,че и на другите момичета ще им е интересно Peace
разбира се,когато имаш време Hug

rossikv   31.7.82  родена си в събота  бъди внимателна на 18.10,1.11, и 2.11

ти си с много приятен,мек и слънчев характер.общителна и контактна си.на хората им е приятно да бъдат с теб в една компания или колектив.в спорове умееш и да отстъпваш,ако не са засегнати твоите интереси.но ако се наложи,може и да ибухнеш,ако те настъпят по чехъла.човекът решил да изпробва търпението ти остава доста неприятно изненадан.
имаш много добра енергия и си много очарователна.лесно влизаш в контакт с непознати.
  тази енергия ти позволява да извършваш всякаква работа,разбира се,ако имаш желание за това.
наи-добри за теб професиите свързани с работа с хора.имаш и дар слово,което също ти помага в това отношение.
 можеш да се изявиш като прекрасен лекар,медицински работник и т.н. а също така като преподавател,учител,лектор и т.н.
право,обществени науки,хуманитарни и т.н.
  имаш и качества на лидер-спокоино можеш да градиш кариера.
  здравето ти е много добро,полагаи необходимите грижи,не се претоварваи и всичко ще бъде наред.
препоръчвам ти лека гимнастика,разходки на чист въздух,някаква дихателна гимнастика.
  физическия труд не е за теб,макар че можеш да я работиш,ако се налага.
  музиката,живописта,медиите са областите в които имаш интереси.по душа си естет,харесваш изкуството и всичко красиво.
  ти си се родила с късмета си,спокоино мога да кажа,че на теб ти върви в живота.можеш дори спокоино да рискуваш и няма да допускаш фатални грешки.
  имаш и призвание в живота,което ако не си открила досега,ти предстои да откриеш.
  имаш чувство на дълг,добрина и търпение към семеиството и близките си,достатъчно е да не са засегнати твоите интереси.
  имаш самочувствие,поддържаш външния си вид,следиш модните тенденции.
  за теб одобрението на околните и близките ти е важно и гледаш да не ги разочароваш.
  за финансите:ако се налага може да работиш за издръжка на семеиството,но е по-добре мъжът да поеме своята отговорност за семеиството.ти всъщност не би изтърпяла някои мухльо да го храниш.
  с богата душевност си,за теб важат моралните ценности като честност,справедливост и т.н.
  в навиците си непостоянна,често ги мениш в зависимост от настроениято си и без видима външна причина.това важи и за обстановката около теб.обичаш разнообразието,пътуванията,новите места.
 за семеиството:ти си създадена за семеиство.за теб няма такава вероятност да живееш сама.
човекът до теб трябва да е авторитетен,финансово обезпечен,да поеме отговорност за семеиството.
още нещо много важно:трябва да е сексуално привлекателен и да показва обичта си към теб всекидневно.компромиси в това отношение не правиш.сексът за теб не е просто ,,семеино задължение,,.тои е вид изкуство за теб и трябва да има страст в отношенията ви.
  ти една много очарователна млада дама,с когото е приятно и да се общува и живее. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт