3D Studio MAX 3

• 25 914
  • 494
  •   1
Отговори
# 105
ммм супер.я сега кажи на коя фирма са и има ли в някой магазин  или от сайт ги поръчваш  Praynig  Hug
Ами ще се правят по поръчка, с изключение на бюрото, което е на Ligne Roset. Тапетът също ще се прави по поръчка, ако остане той де  Wink

# 106
  • Бургас

Това е коридора от апартамента.

# 107
Имаш някакъв проблем със сенките.
Ползвала ли си овъррайд материал?

# 108
  • Бургас
Не не съм слагала. кажи за кое имаш предвид.

# 109
Ами имам предвид, че някои елементи стоят плоско. Какво осветление имаш в сцената?

# 110
  • София
Mioki, светнаха най-накрая. Наистина огледалото ме е заблуждавало. Peace

# 111
  • Бургас
миоки,на тавана имам една вирейска, всичко останало е иески

# 112
миоки,на тавана имам една вирейска, всичко останало е иески
Я направи принт скриин на настройките на лампите да ги видя и на настройките на рендъра, а бе може направо да ми изпратиш файла да го видя, но трябва да го архивираш.

# 113
  • Бургас
ето и детската.има доста неща ,които ме дразнят като това че мечето е потънало ,на другата мечето е с оранжеви крака........... ,но не ми се пускаха наново.Важното е че моята позната хареса разположението и самите мебели.

# 114
Добро утро .Днес ми е втория работен ден ,всичко е много хубаво но не спирам да мисля за дребуса Sad Особенно ми е мъчно когато плаче като го оставяме в яслата Tired
Аз нямам нищо за показване ,но отвреме на време ви хвърлям по един поглед  bouquet

# 115
ето и детската.има доста неща ,които ме дразнят...
Браво! Много е уютна  Simple Smile

# 116
Какво ще кажете за този вариант?

Старото не беше ли по-добре  newsm78

# 117
  • Бургас
на мен този вариант ми харесва много повече. по-стилно ми стои всичко,нищо излишно ,изчистено.нека и други си кажат мнението,но на мен това наистина ми харесва .

# 118
Mиоки на мане старото ми харесва повече. Някак по контрастно ми стои.  Simple Smile

# 119
Здравейте,

искам да попитам тези от вас, които се занимават професионално, дали при изработката на проект се консултират първо с фирмата изпълнител, тъй като е възможно нещата да не са изпълними на практика?

Общи условия

Активация на акаунт