3D Studio MAX 3

• 25 916
  • 494
  •   1
Отговори
# 120
Обикновено, тези които се занимаваме професионално с проектиране на мебели и интериор имаме представа кое е изпълнимо и кое не. Все пак нали за това сме професионалисти и сме учили 5 години  най-малко Wink
В някои специфични случаи е нужна консултация с изпълнител, разбира се, но в общия случай освен всичко друго, дизайнера трябва да може да прецени изпълнима ли е идеята му или не. За да съм по-точна, трябва да кажа, че консултацията е по-скоро за това как точно ще се реализира идеята, а не дали е изпълнима. Непрекъснато излизат все нови и нови технологии и материали и в един момент се оказва, че нещо което примерно преди 5 години е било невъзможно да се изработи, вече е.

mariana-galinkaveenii, балгодаря за мненията! Аз вече тотално се овъртях с този проект  Laughing Клиентите си харесват повече варианта със синята стеничка. Има и кухня в бледо-синьо, която не се вижда на визуализациите.
Ето още една картинка - пак в търсене на правилното  Flutter

# 121
ПОМОЩ момичета! Купих си нов лап топ и по -добре да не го бях правила. Съсипа ми живота тая Виста! След хиляди мъки най-после имам аутокад 2009 защото с по -ранните версии не става и макс 2009 32 бит, но не мога да инсталирам в-рай. Има ли някоя от вас с виста и подобен проблем, много моля за съвет! Praynig

# 122
Преборих го.... трpбвало всичко да се run as administrator... егати тормоза  ooooh!

# 123
Миоки , благодаря за разясненията... Интересно ми е например всички тези дамаски, тапети, картината със зебрата от последната ти визуализация има ли от къде да се закупят? 
Извинявам се за тъпите ми въпроси,но наистина ми е чудно може ли един проект да се изпълни 1 към 1 или понякога се търси " нещо подобно"

# 124
Миоки , благодаря за разясненията... Интересно ми е например всички тези дамаски, тапети, картината със зебрата от последната ти визуализация има ли от къде да се закупят? 
Извинявам се за тъпите ми въпроси,но наистина ми е чудно може ли един проект да се изпълни 1 към 1 или понякога се търси " нещо подобно"
В случая с последния проект, стените са латекс и мазилка на Ойкос, килимите са на Арте Еспина, дивана е на B&B Italia, зебрата има два варианта или да се отпечата по поръчка или да се търси заменка, лампите са на Габровски, полилея също може да се изработи по поръчка, ако клиента реши, че иска точно такива каквито са на визуализацията.
В общи линии е хубаво всичко да е изпълнимо или да има от къде да се купи, иначе става кофти, ако клиента каже "на точно тези вази много държа искам абсолютно същите" а се окаже че са някаква измислица премислица.

tiheri
, защо не си инсталираш едно XP? Предполагам, че вистата върви с лаптопа и е легална ама щом ти прави въртели...

# 125
Здрасти  Hug
Минавам само да ви поздравя Heart Eyes
Миоки браво.
Проектите ми са на работа и немога нищо да покажа.Последно навирах в една стая 5 на 7м   5 работни места + кухня + диван с маса  Mr. Green Crazy

miro_slava_ Проектите се правят с неща които можеш да намериш на клиента Hug

# 126
Миоки Simple Smile аз си купих лап топ без уиндоус именно за да не се занимавам с Виста, но уви сметките ми се оказа без кръчмар. Всичко е така направено, че да те принуди да си с Виста. Как ли не го лъгах и аз и в сервиз стана с XP до видео карата и край, няма драйвер за XP и тва е! Освен това не разпознава 4GB памет XP и ей такива простотии. От 5 дни ми идва да се гръмна hit

# 127
Аааа чакай! За да разпознава 4GB RAM трябва да си с 64 битов виндоус.
Нещо не мога да си представя, че не може да се сложи XP...как така няма драйвери?!

# 128
  • Бургас
миоки имаш ли текстури на оикос.ако имаш ще ти бъда много благодарна да ми пратиш.аз доста се рових из нета ,но нищо не успях да открия.

# 129
Картата е ATI radeon 9470 , изчетох всички форуми, производителя не прави драйвери за XP, няма и алтернативни такива. Занесох го в сервиз, взеха ми 30 лв и казаха няма проблем, всичко ще намерим ние знаем как. Визмам го - същата работа и по зле даже. Казвам според вас тук има ли работеща видео карта и те "да, вие какво очаквате", полудях, накрая ми върна парите и каза да напусна офиса от безсилие... думи нямам

# 130
Имам човек който може да ти реши проблема, пиши мчи на лични, ако те интересува.  Peace

# 131
Благодаря Миоки Simple Smile но май почна да ми харесва Вистата след толкова главоблъсканици Simple Smile скоро ще направя едно проектче и аз да се представя  Embarassed

# 132
Добре Simple Smile Чакаме с нетърпение  Wink

# 133
  • Бургас
искам да попитам когато чертая линия и като и дам екструде примерно 100 и давам височина ,но на мен ми трябва и дълбочина  да й дам.има ли някакъв начин да стане това?

# 134
  • София
Там, където са параметрите ба линията ,има опция за дебелина и височина, също дали да е кръгла, или правоъгълна.
А как разбирате модлеите от евърмоушън кой на коя фирма е, дизайнер и т.нат и основно - къде могат да се намеят в БГ? Защото, да речем има популярни модели, но има и доста, които не са на пръв поглед.

Общи условия

Активация на акаунт