Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли водата да изтече постепенно?
Какви са признаците на изтичане на водите?
Защо пъпната връв се оставя да спре да пулсира, преди да бъде прерязана?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли водата да изтече постепенно?
-
Какви са признаците на изтичане на водите?
-
Защо пъпната връв се оставя да спре да пулсира, преди да бъде прерязана?
-
Колко време не трябва да се къпе бебето след раждането и защо?
-
Какви са препоръките за раждането и грижите след него?
.Ние вече сме в новия апартамент и пуснахме интернета,та сега като съм с вас не ми е толкова скучно.Мойта бебка само спи и яде,ама дано още дълго да е така.Мъжа ми казва че сега съм много по-спокойна и се отразява и на бебка това спокойствие.Само се кърмим и гушкаме,много ми е добре.Относно майките,мойта я отрязах,искам да съм си сама с бебчо,когато смогна тогава ще си свърша домакинската работа,айде де чак пък толкоз.Тя и без това няма свършване.А тя само ходи по мен и вика е нали сега ядохте пак ли ще ядете
.
!
, да се прибера вкъщи да изпия чаша вино и да спя спокойно.
. В този случай се очертава тежко и доста болезнено раждане. Посъветва ме тази вечер да отида ще ми измерят тоновете на бебето, и тъкмо на спокойствие ще ме тестват и за упойките. Та с две думи може и да ме режат. Ще раждам секцио, колкото и да ми е гадно. Но пък предпочитам това пред големи разкъсвания и сумати шевове евентуално. Пък и какво ли ще преживея преди всичко това, не искам да мисля.
хем искам вече да го гушкаме, хем си казвам, че не искам да ме ражат за да го извадят/защото то си знае най-добре/ 
Абе трябва да се разтичам вече и да си приготвя нещата за болницата
!
! Представих си те веднага как си стоиш пред компа, пишеш си сериозните неща и се хилиш безпричинно 
Като гледам каква е бомба паднала...
!!!