Рени, да ви е жив и здрав юнака и да слуша много кака! (Април 2006)

• 10 894
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
При мен важи този календар Grinning

Рениииии, мила, жив и здрав да ви е малкия Влади! Щастие за цялото семейство Hug Hug Hug

Иленко, аз като ги знам там в Скандинавските страни как ходят децата на градина - със сополи до колената, мърляви. Но после е факт, че там хората боледуват много по-рядко. Даже мислех да пращам Яна при сестра ми малко да седи, ама си я познавам, няма да издържи.
Засега съм я спряла от ясла, трупа сили и засилва имунитет.

Вени, моля те на лични  разкажи ми за твоя хомеопат. Събирам мнения, за да се насоча към някого   bouquet

# 106
  • 2 етажа над тавана
  bouquet  bouquet  bouquet Рени, честито на теб и цялото семейство за новото попълнение - да расте здрав и спокоен малкия Влади!  bouquet  bouquet  bouquet

Ей, от сутринта тръгвам да пиша и все ми се налага да рестартирам компа, после пък го окупира мацката от Апис да ин оправя системата, да то преди малко ooooh!

Дано сега успея да си постна писанието.

Енви, мерси, че попита  Hug - Маги с голям интерес влезе в градината сутринта, шашна лелите като успя сама да се събуе и да обуе пантофите, да си съблече якето и хукна навътре без някой да я подканя. После свеки я е взела на обяд - не искала да си ходи, лелите казали, че е станала тартор на групата Laughing , нареждала това-онова, много бърборела - то кога ли е спирала, де - закусила, обядвала, даже допълнително си е искала да й сипят, казала като й се пишка, абе въобще - възхитени са от нея лелите Blush Дано занапред все така да е. Другата седмица ще има родителска среща. Ще видим какво ще кажат.

Наде, календара и при мен отговаря вярно Whistling

А царевичките се въздържам да взимам, щото Маги ще си ги изяде още като ги види, та малко скъпичък ще ми излезе такъв Зрънчо Laughing

Днес в работата ни биха противогрипна ваксина, надявам се да съм взела правилно решение като си я сложих.

Колежката ми е в отпуск до края на седмицата, сервира ми го естествено вчера вечерта към 19,30, ама карай, поне тази седмица няма да си пилим по нервите. Малко ще ми е гърч, но ще го избутам. Пък и то дето се вика седмицата преполови - утре е сряда, е къде е петък Mr. Green

Сюрпризираха ме още с няколко неща в работата - имаме 2-ма нови колеги, ще правим откриване на офиса на 5 ноември, което предполага организация на кетъринг и т.н. , и ще ходим на тиймбилдинг/много ме дразни тая дума, но не се сещам за друга в момента/ на 7-9 ноември, засега се говори за Банско.Което води до следните неща - трябва да мисля нов тоалет за откриването на офиса и да умувам на Банско с дете и мъж ли да ходя или не. Thinking

Пак не мога да си изпиша всичко Crossing Arms Хвръквам по задачки...

# 107
Е, браво Ели, тя Маги е пълна отли4ни4ка  Hug

# 108
Наде, китайския календар на мен 50% ми позна  Grinning

# 109
  • нейде там, където ....
Не съм влизала отдавна в темата, а първото, което прочетох е, за новото попълнение! 
Да и е честит,жив и здрав Влади, голям юнак да стане!

Загледах се и аз по тези сайтове с играчките, а май ще има време, евентуално и аз да се включа - цирка, фермата и едно влакче.
За календара - и при мен 50/50.
Чета и за яслите и ми става много мъчно за мъничетата.  Confused Не бих оставила нещата така, говорете първо с лелите и сестрите, ако не се променят нещата - с директорката. Сега хем не стига персонал, хем местата са малко и си позволяват какво ли не. Митко смени три ясли, по една или друга причина, но сега това е мисия невъзможна. В последната това, което не ми харесва най-много е, че не бързат да махат памперсите. Трябвало да почне детето да си казва всеки път без пропуск и чак тогава може да разреши лелката детето да идва без памперс. Но и това се оправи с разговори. Пуснах го с торба гащи и старшата сестра за придружител един ден, а те от тогава даже на следобедния сън не му слагат. Като го разбрахме, пробвахме да махнем и нощния. Изведнъж, за има-няма седмица махнахме всички видове памперси - денем и нощем. Има пропуски, но са инцидентни (пу-пу).
За клеевата тинктура не разбрах - в носа ли се капе? И как го понася дечко, защото то си е спирт. Аз сега давам по 2-3 капки сутрин и вечер, като видя сополи, със сок най-често. Сребърната вода от вас я научих, преди време, но не ни помага.  newsm78
Харесах си идеята за дневника, ще предложа да направим нещо подобно в яслата.
Имаме си батко първолак, но нещата полека се нареждат и при него, та се надявам да имам повече време за форума. Сега повече чета, но се надявам при следващо активно мероприятие на територията на София да може да се включим "на живо". До тогава ще преговаряме песните от яслата, че да се представи добре на първата му "спявка".
Успешен ден на всички!
 Hug

# 110
http://www.thelaboroflove.com/chart/cal.html

Момичета, тук отговаря ли ви пола на детето с действителността  Grinning Много ми е любопитна тази таблица и се хванахме на бас, затова ви питам  Mr. Green
На 25 забременяла юли - Тони е момиче.
На 28 забременяла март месец - чакаме момче. Това обаче ако съм забременяла в края на март, а не в началото на април, понеже коренно се променят нещата за 1 седмица Laughing
Тони има пишка ,, момиче не е , това бебе има уж пишка и то, но и месецът му излиза така /термин също/, че все едно съм забременяла на РД на Тни Mr. Green - навърши детето 2г и решихме, че сме спазили срока на секциото.

Вчера моят бонбон си го взех още в 15,30, днес може да окъснея малко. Защото утре съвсем ще ми се наложи - до 16,30 да стои, та да правя плавен прехода.
Иначе вечерта бяхме на преглед в Поликлиника Младост - докито Надя настоява да взема направление за педиатър, за да изпише Сингулар, каза да ограничим какао, банани, портокали - това яде точно моето дете ooooh! Пие портокалов сок, яде бани-бани по 1 на седмица де, но и какао набива. Аз имам лекото чувство, че само сока ще заменя и ще спра цитрусите - те ми се виждат най-дразнещи за нашата георграфска ширина. Иначе бил здрав. Каза ми, че винаги може да ми се дава бележка, че е бил болен от нещо, само и само да не го водя, но и аз мисля, че е добре детето да свиква на някои неща - социализират се и свикват да са малко по-разделени от родителите. Иначе ще ни висят по полите непрестанно, а от другата година трябва да си тръгнат на градина така или иначе.
Една майка каза, че можела да ми подари инхалатор, но бил стар модел - с впръскване. Не знам дали ще се справяме, може би е по-добре ако алерголог каже, че сме за инхалации да купя електрически  newsm78

Заспа в 21,30 на фотьойла Wink, явно изморен от дневните емоции. Обаче в 1 през нощта беше зверски опикан  ooooh! Не ни се беше случвало , откакто беше застудяло изведнъж преди месец и нещо ако не се лъжа. Дано не е настинал - днес е с потник, блуза с д. ръкав /тънка все пак/ и пуловерче от памук. Пускали им печката, още явно нямат парно, но то и времето не е баш за отопление. Още е на Аб, довършваме и се молим да не ни удря нов вирус Praynig Приятелчето на Тони /Алекс, който го гледах половин година, помните ли/, е с новия вирус - повърна в понеделник, после са му слагали свещички и повече не, но и имал малко хрема от гъгнещата. Та не ходи на ясла, а ние Мърчо го успокояваме, че ще води Алекс на градина и там ще вилнеят заедно. Wink Дано да му мине на детето и да почнат да си ходят с кеф на градина.
Значи по 2 сестри са с децата, може би само по обед се събират 3.
Сутрин като плаче и после не му бършат носа и следобед си го взимам спечен  Thinking, а факта, че вечер е чист и сутрин чист означава, че няма хрема, няма нищо.

Саш си носи капките за уши в работата - вчера вечерта му капя и питам - е, там пък кой ти слага капки...той се хили, поименно ли да започвал...коя е толкова грижовна, да я поканя у нас, да я видя, може да я одобря за какво и аз не знам Joy

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 08:43 от Чаено момиче

# 111
jd, Hug
мислех ви по 15.09. Има ли много 6-годишни в класа ви? Кой го забира и гледа след у-ще?

# 112
  • София
Да сипя едно сутрешно:

Енви, дневникът е като тетрадка и е за всяко дете. Там може и да имат някакъв за всички деца, но на нас се представя само този за Емо. Всеки ден ми пишат как е влязъл в яслата, как се е хранил, как е спал и участвал в дневните занимания. От там разбрах, че Емо се притеснява да говори с госпожите, но когато не го "гледат" си говори с децата. Не си казва кога му се пишка, но когато го сложат на гърнето всеки път си свършва работата. Писах им, че повече памперси няма да пращам, защото детето от средата на юли е без памперс и вчера са го оставили да спи без памперс и той не е пропуснал да се опикае. Явно не са го поканили на гърнето като се е събудил newsm78. Но няма повече да купувам памперси.   Naughty
Наде по таблицата Емо трябваше да е мома  Mr. Green До сега не съм намерила таблица дето да ми познае пола на детето. За това на такива стъкмистики не се доверявам.
Бабълче, поне не скучаеш мила Simple Smile Целувки на Бърборанка  Hug

jd добре завърнала се  Hug

# 113
Раче, мерси!
Продължавам да гледам Томасите, до вечерта ще ми имате списъчето! Hug
/изтривам линка, защото ще ви бъркам, направо всичко на куп ще дам

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 10:20 от Чаено момиче

# 114
  • София
Аги, една топка е за тази цена, но има предупреждение, че разполагат само с 3 топки.

# 115
Добро утро  Hug
Аз съм с температура и ми е много гадно  Close
Раче, я виж тази - Альо е правен по нея  Laughing

# 116
  • София
Привет!
На мен таблицата ми познава за Лора, но за Мати не!

Красе, обади се и ги питай за безплатнитя, особено, ако няма подобрение. Той каза ли ти какво да очакваш? 

Нуни, ще ти пиша!

Аз оставам сама до края на седмицата - Милен заминава на туристическо изложение в Букурещ. Въобще тези две седмици почти няма да го има: после е в Солун, след това на тимбилдинг или по-скоро празненство за края на сезона в Кипър!

Бабъл, браво на Маги, дано да продължи така! Нацункай я от мене!

# 117
  • Варна
Добро утро!
Вени, абсолютно нищо не ми е казал. Ще се обадя и ще ги побъркам направо....то затова още не съм направила, защото съм бясна.
Лошото е, че не мога да си прибера парите, както би било редно след като не съм доволна от услугата. Не искам и при друг да ходя, то като се опариш от един и после трудно става.
Днес отидохме при педката помолих я жената да му пусне секрети за изследване и нямаше проблем. Поговорихме си, поумувахме и така. Нищо не може да изпизва докато пие на Костадинов хапчетата. Сега си чакам резултатите, да видим най-сетне какво има в тоя нос и гърло, че я закъсахме толкова яко.
Смини, къде настина?
Я, кажете знаете ли нещо за васкина Преневар или нещо подобно , 7 валентна, трепе стрптококи и за дихателни истории, цена 138 лв?

# 118
Красе, не знам и аз, само дано дребоса не се зарази  Praynig
Превенар сложи моя приятелка на дететнцето си, защото много боледува..и след нея изкара 1 месец супер болен - и още не са спрели кашлицата и сополите..та на тия ваксини вяра нямам аз, както и на противогрипните - има тооолкова много вируси, че няма как да знаеш кой ще дойде, че да се ваксинираш, отделно, че ваксините са против вече съществуващите вирусчета, а идват и нови  ooooh!  Rolling Eyes
Ели, забравих да ти кажа да нацелуваш бърборанката и от мен  Hug А няма лошо за тимбилиднга, само дето нашия пак ще е май във Велинград  Rolling Eyes (но не скоро де)

Вчера като взех дететнцето ми разказваше за есента много въодушевено, оказа се, че са им подарили картини за различните сезони и са им показвали, радвам се, че ги занимават така и тази сутрин ми акза "чао" и влезе без да плаче....направо не повярвах  Hug

# 119
Красе, Превенар не е 7валентна, а само среЩу пневмококи. Милена я има, отделно среЩу менингококи. Превенар е среЩу Streptococcus pneumoniae  Peace

Добро утро  Sunglasses

След обяд сме на детски zъболекар  Crazy  Crazy  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт