Рени, да ви е жив и здрав юнака и да слуша много кака! (Април 2006)

• 10 895
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Кака ви Рени е с болки в ушите, Пепи и той.  Cry Добре, че от онзи ден почнах да капвам капки профилактично на Валката, че как боли това чудо, а той какъв рев му дръпва като не му е комфортно...  ooooh! Много е гаден тоя вирус, не пропуска никой.  Close

И днес Валски е на ясла - тая седмица вече 3-ти ден! Чудо, чудо!  Crazy
Днес ще имат театрално представление, а вчера са играли физическо в салона и после са рисували - малчо беше много ентусиазиран и доволен. От началото на октомври са започнали много да ги занимават, ама нали до тази седмица имаше ден и половина присъствени, та всичко е изпуснал.

# 121
  • София
Браво на Вальо! При нас имам чувството, че хич не ги занимават или Матей не казва просто!
Смин, бързо оздравяване! Само темп. ли имаш?

# 122
  • София
Ренииииииииииии, да ви е живо и зрдаво бебчето! Бързо възстановяване на теб! Всичко най-хубаво от нас и много целувки!    Hug  Heart Eyes  Hug

Рени, мен по коледа мен боля ухото зверски, съчувствам ти!

Сминсче, бързо да се оправиш!

Надявам се утре да имам време да избера нещо за Реа и да се включа в поръчката.

# 123
  • София
Момичета, на глобулския си телефон съм получила SMS от Рени, с който ни известява за раждането, ама чак сега го видах! Сраааам!

# 124
Добро утро, мили дами!
Пийнете по едно кафенце за по-ведро начало.
Аз съм...как да съм я - пак съм с някаква гадна температура като вчера (около 37.5), а не помня а да съм имала такава. Ако вдигам температура, то тя е поне 39 и за 3 дни съм пушка, сега обаче не знам защо така (Вени, да, само температура е) и един голям херпес е цъфнал нощес  Close Twisted Evil
Татянка, как беше при зъболекаря?  Hug
Ренка, голямо гуш и да се оправяте  Hug

Я да ви питам 2 неща:
първо - слагате ли шапка сутрин като ги водите на ясла и после като ги вземате? вчера като го взех ми направи впечатление, че всички деца, които срещнахме в двора, току що взети са със шапки, а аз даже не съм си и помисляла да слагам  Rolling Eyes
второ - как са облечени децата ви в ясла, ако там е над 25 градуса  newsm78 аз го пускам по тънък памучен панталон, чорапки и потник, блузка с къс ръкав, вчера обаче ми се накараха, че нямало друго толкова разголено дете  Embarassed всички били с дълъг ръкав или жилетка  ooooh! аз с усмивка им казах, че се водя по персонала - те са с къс ръкав - тънка престилка, а и беше изпотен даже като го взех  Rolling Eyes

Лек и спорен ден!

# 125
Смин, при нас парното не е пуснато. Затова и в яслата предпчитам да е по-плътно облечен. После са ни казали - потниче, къс ръкав и блузка с дълъг, но не дебели. Така го пуснах в началото, сега предпочитам да има малко по-плътна дрешка.

От вчера имам едни супер неприятни пробождания някъде в шийката на матката, подлудяват ме. Знам, че се преразтягат мускули и т.н., но все се чудя дали са безобидни newsm78 Правят ми неприятно впечатление, пък като се комбинират и с контракции става страшно. Сутринта се събудих и извъртайки се на една страна така ме заболя корема, все едно се скъсаха мускулни влакна Crazy ама ад беше. Уплаших се и заех поза куче на 4 крака, за да ми мине. Пих 2 но-шпа и май май....май утре най-късно съм на АГ да види какво става след глобулите, с които се третирах донякъде профилактично, донякъде заради леки съмнения, а и ще го помоля да погледне марагко какви ги върши. Wink
Хайде някъде през деня като се дотътря да определя какво да поръчам, че с тези Томас съм пощуряла, а ми е трудно да схвана какво точно представляват. Rolling Eyes

# 126
Добро утро! Hug

Смини, бързо оздравяване! Heart Eyes
Шапка - не слагам, а и сега не виждам други деца с шапки.
Обличане в ДЯ - парно имат малко сутрин, после не съм наясно. Обличам я с панталон /много рядко пола с чорапогащник/, гащи, чорапи, потник, по-дебела блуза или по-тънка блуза и отгоре по-тънко якенце. Върху това има друго яке, което там се сваля, и когато ги извеждат навън - пак е без това яке.
Късите ръкави съм ги прибрала окончателно преди около месец и за двамата.

Петър продължава, да го боли ухото и реве.  Sad Сега отиват с баща му пак на док.
И аз не съм наред - пак в синузита ме удари. И по този повод:
Въпрос - не мислите ли, че след раждането чувствително ви е спаднал имунитета, а след две раждания - още повече!? Thinking
Аз направо не мога да се понасям  Close - децата завъртят вирус, хоп и аз... Е и ЕГН-то е от значение, де, ама не се харесвам болнава. Naughty

# 127
Смин, и аз не слагам шапка все още, но доста деца сутрин гледам, че са със шапки.
При нас според думите на сестрите и директорката, в стаите е 22 градуса. Обличам го с тениска с къс ръкав и отгоре една супер тънка с дълъг ръкав и съответно панталонче средна дебелина от сорта на дънки, тънки джинси, ...

Енви, аз не виждам разлика в имунитета ми след раждането ... и дано и за напред да е така Peace

# 128
Добро утро, момичета!
Първо, бързо оздравяване на болните деца и родители. Отитите, синузитите, температурите бързо да се предават!
Аги, а ти да се пазиш!
Татянка, как мина при зъболекаря?
Шапка, слагам и един каскет по скоро с аксесоарна идея, отколкото да топли.
Обличането в ДЯ, ами преди я пращах леко облечена. Но след родителската среща разбрах на какво съм я подлагала. Много ме е яд, никой не ни е казал, че в групата им е супер студено. На приземен етаж, без грам слънце, без парно, с една духалка за всички помещения. Сега ходи и с чорапогащник и с потник, с тениска и с блуза.
Наде, аз ти казах и на кюто, но и тук за статистиката, на мен не ми отговаря календара.
Енви, точно след раждането бях с някакъв свръх имунитет -година, две. Сега всичко ми се лепва, но го карам сравнително леко. То има ли и време за разболяване. Винаги другите са по-болни от мен.

Шошичка днес вече плака при влизането в ДЯ, след 3 дни ходене с желание. При вас има ли го този момент да им омръзва вече след средата на седмицата? Френските деца почиват в сряда и ходят на училище в събота до обяд. Вярно, че майките им се налага всяка седмица да почиват един ден, но сега разбирам логиката.

Приятен ден на всички!

# 129
  • София
Добро утро!

Смин, Тони го обличам с дънки или джинси, потник и тъпко пуловерче, но в яслата нямат парно. Не съмзабелязала да се поти. За шапките - само ако духа вятър слагам иначе, засега не.

Енви - При мен няма промяна в имунитета и дано да няма, че всичко мене чака!

Като сте почнали с въпросчета, да задам и аз моето:
Има ли все още друго дете, освен Тони, което да е с памперс и да се инати да не го маха? Казва след като свърши, но не и преди това, тоест разбира за какво става дума, но не. Снощи исках да не му обувам памперс и като ревна не  пампа, пампа, не ми даде да му обуя гащите преди да сложе памперса! Нещо почнох да се притеснявам, че май ще си ходим до абитуриентския с памперс и то заради инат.

Друго засега няма - лек ден!

# 130
  • София
Янче, Тони като започна да ходи на ясла и след един месец започна всяка сутрин да плаче, явно му беше омръзнало, но после пак се оправи!

# 131
ОК! Явно повредата е в моя телевизор. Rolling Eyes

Рева в ДЯ никога не съм го свързвала с омръзване, а със затъжване за родителите и за в къщи, липса на майчината ласка, промяна на режима и пр.; т.к. съм убедена, че там им е по-интересно.
Peace

ЕХАААА, имаме си ново заглавие!
Браво, Смини!!!  bouquet

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 09:33 от envia

# 132
Благодаря за отговорите! Просто е много топло при нас, но по-добре отколкото да студуват де  Peace
Енви, при мен също е така  Rolling Eyes Кокото боледувах от настинки последната една година  ooooh! Но нищо сериозно де, обаче ми е супер гадно така  Close Twisted Evil То не че някой обича да е болен, но не мога да се понасям  Crossing Arms
Ревът в яслата - ами тръгна януари и април вече не плачеше, така беше до май..оттогава като почна беше ад - до преди 1 седмица  Rolling Eyes Сега влиза без да плаче, казва ми "чао" и т.н...нямам обяснение хич  Thinking
Агиnewsm78 дано не е нищо сериозно, но върви на прегледче  Peace
Скарлет, не се притеснявай, ще го махнете  Hug

Я да пробвам да питам за Зарка и може и да пише  Laughing Laughing

Енви, помогни - как е правилно в заглавието - юнакА или юнакЪТ  Embarassed Blush

# 133
 Joy

Защо аз, да помагам!?

Joy

Правилно е "юнакът", но няма да се връзва с "кака".
Супер е така - много хубаво си го измислила! Peace

# 134

Енви, помогни - как е правилно в заглавието - юнакА или юнакЪТ  Embarassed Blush

Аз не съм Енви, ама да си кажа аз как проверявам кое е правилното - ако думата може да се замени с той/тя/то е пълен член, а ако се заменя с него/нея е непълен. Незнам кой ми го беше казал това правило, ама помага Wink

Общи условия

Активация на акаунт