Козметиката на Nuxe - 2

• 62 745
  • 467
  •   1
Отговори
# 105
Мне, mili_vanili. Крем Продижо не е ефективен за млада кожа, като твоята. Подходящ е за поне 30+, когато се включва и противостарееща грижа.
Разликата между крем Етинселант и крем Продижо е, че втория има и противостареещо + възстановяващо действие

Мерси за бързия отговор Heart Eyes В такъв случай май ще си продължа с Етинселанта или пък ще ползвам Фреш лайт и през нощта, от него също останах много доволна впоследствие, защото първоначално нещо не си паснахме и ми се получаваше т.нар. "кир ефект", но след едномесечна пауза всичко си дойде на мястото и сега се чувствам много доре с него Grinning
Kabiv, още веднъж благодаря, че си винаги насреща и отговаряш на всичките ни въпроси по отношение на така любимата ни марка  bouquet

# 106
Взех си ексфолиращия крем Етиселент. За ефект е още рано да говоря, но ми се появиха едни ситни пъпчици на челото като обрив. Малко са и не знам дали е от крема.

# 107
Kabiv.а с кой вид Нирванеск да го комбинирам-за всеки тип кожа или за суха кожа?Кожата ми е чувствителна,склонна към омазняване и в същото време я чувствам леко отпусната,изтъняла.Пъпки ми излизат рядко.

# 108
Взех си ексфолиращия крем Етиселент. За ефект е още рано да говоря, но ми се появиха едни ситни пъпчици на челото като обрив. Малко са и не знам дали е от крема.
Неприятно, Майче Sad Не го ли тества преди да си го купиш? Може би реагираш към някоя АХК Thinking А какви други продукти използваш в момента?

azaza, крем Нирванеск за всички типове кожа е подходящ за теб, но след като чувстваш кожата си отпусната е добре да нанасяш серума Фитошок върху цялото лице под крема, а не само като околоочен

# 109
Kabiv, да ти кажа май не е от крема. В момента няма и помен от пъпчиците. Иначе в момента използвам един дневен крем с вит. С и арктическа малина /или къпина, не помня точно Simple Smile/ на Lumene. Взех си го точно една седмица преди да вляза в тази тема и като го свърша ще мина към Nuxe.
Сега се чудя кое олио да си взема - обикновеното или това със златни частици. Искам да си мажа лицето с него през деня и съответно не искам да блестя, просто ми трябва леко оцветяване и "прикриване" на някои петънца. Какво би ми препоръчала?   bouquet

# 110
все пак ти предлагам да използваш крем Етинселант само нощно време, когато кожата е по-спокойна за да се минимизира вероятността от реакция. 
За леко оцветяване и избистряне на тена по-добре си вземи Teint Ultra Prodigieux - тониращ хидра-гел. Той не е ФДТ, а леко тониращо гелче, което освен това освежава и хидратира. Възстановява свежестта на кожата на 2 нива: от вътре стимулира микроциркулацията, а на повърхността изравнява кожния релеф и придава естествен блясък. Съдържа  матиращи и светлоотразяващи пигменти.

# 111
  • На планетата Земя
Kabiv, този гел става ли и за мазна кожа или ще лъсна с него?

# 112
все пак ти предлагам да използваш крем Етинселант само нощно време, когато кожата е по-спокойна за да се минимизира вероятността от реакция. 
За леко оцветяване и избистряне на тена по-добре си вземи Teint Ultra Prodigieux - тониращ хидра-гел. Той не е ФДТ, а леко тониращо гелче, което освен това освежава и хидратира. Възстановява свежестта на кожата на 2 нива: от вътре стимулира микроциркулацията, а на повърхността изравнява кожния релеф и придава естествен блясък. Съдържа  матиращи и светлоотразяващи пигменти.

А може ли да се ползва като заместител на дневния крем? Има ли УВ фактор?

# 113
От близо една седмица следя, гледам и пробвам продуктите на нукс. Има мостричка на: Crème Nirvanesque Enrichie, Contour des Yeux Prodigieux, Exfoliant Doux Aromatiquе доволна съм от всичко до момента макар и за малкото количество. Искам да си купя цяла серия за лице. Кожата на лицето според козметичката ми е суха и чуствителна, на 29 години съм. Спряла съм се на следните продукти. Eau de mousse / Почистваща пяна с 3 рози , Eau démaquillante / Почистваща вода с 3 рози, Lait Démaquillant / Почистващо мляко с 3 рози, Exfoliant Doux Aromatique / Деликатен ексфолиант с 3 рози, като дневен крем мисля се двоумя м/у Crème Fraîche Concentrée / Крем Фреш - енергизиращ 24ч.хидратиращ крем и Crème Nirvanesque Enrichie, а като нощен  Crème Étincelante / Крем Éтинселант, за околоочния контур Contour des Yeux Prodigieux. От маските съм заложила на Masque Doux Aromatique / Фина почистваща маска с 3 рози и Masque Frais Hydratant / Освежаваща, релаксираща хидратантна маска - 50ml. Моля Kabiv бъди така добра да изкажеш мнението си за направния от мен избор. Утре мисля да отида да си ги купя. Благодаря ти   bouquet

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 17:11 от icyangel

# 114
  • София
Май си прекалила с почистващите средства?!Пяната не е подходяща за очи,иначе,според мен, дублира останалите продукти.Аз така се бях засилила за старият им гел с мед + цветния тоник, а се оказа, че тоникът се ползва след млякото и е за суха кожа.

# 115
mia1 ама пяната не е ли измиващо средство? Имала съм подоба на Виши и си измивах лицето с нея. Аз съм си решила де, ако това не става ще купя гел за измиване с мед за който и ти споменаваш.Благодаря ти mia1   bouquet А аз ще ги ползвам и в таква последователност : измиващо, мляко, тоник, околоочен и крем.

# 116
  • София
Днес си купих Crème Nirvanesque Enrichie, който ще ползвам като маска. Още не съм го пробвала. Искам да споделя, че имам много добри впечатления от ексфолианта с трите рози - много е фин и приятен. Може би трябваше да си купя и почистващата маска - друго си е някой от продуктите да почиства порите в дълбочина.

# 117
Днес си купих Crème Nirvanesque Enrichie, който ще ползвам като маска.
Е как ? Някъде в темета беше споменато.Аз имам мостра изобщо не ми се видя плътен крема. Маска значи  Thinking

# 118
  • София
По принцип всеки крем може да бъде използван като маска, като се нанесе по-плътен слой от него. Всъщност Кabiv ми даде тази идея, такива били препоръките на Нюкс. Поживьом увидим.

# 119
  • София
mia1 ама пяната не е ли измиващо средство? Имала съм подоба на Виши и си измивах лицето с нея. Аз съм си решила де, ако това не става ще купя гел за измиване с мед за който и ти споменаваш.Благодаря ти mia1   bouquet А аз ще ги ползвам и в таква последователност : измиващо, мляко, тоник, околоочен и крем.
Измиващо е, но аз не ползвам фон дьо тен и не знам как е за грим.Не става да си сваляш и спиралата.Пише,че почиства деликатно всеки тип кожа./лице/Млякото:пак за всеки тип кожа,почиства  деликатно грима./лице и очи/Тонизиращ лосион-истинско удоволствие с жасминови нотки, на което да се наслаждавате сутрин и вечер.Успокоителна и ободряваща почивка по всяко време на деня./лице и очи/
Има и още един продук: Ароматна почистваща вода с три рози/лице, очи/всеки тип кожа.Почиства грима от лицето и очите с едно действие.Извънредно мека формула без съдържание на алкохол, подходяща за хора, носещи лещи.Всичките тези продукти са от вида с трите рози.
Според мен трябва да избереш или млякото и тоника ,или само пяната.Ох, много продукти и ако може Кабив да се включи, че и аз се овъртях.

Общи условия

Активация на акаунт