Козметиката на Nuxe - 2

• 62 745
  • 467
  •   1
Отговори
# 90
  • На планетата Земя
Аз ползвам в момента мостричка на околоочния Продижо, наистина ми се струва и на мен лекичка. То е по-скоро за жени без бръчици в тази зона, просто за поддържане на доброто състояние. Знам ли?!

# 91
Така си е. Писах го някъде в предните постове newsm78 Околоочния крем Продижо предотвратява и забавя появата на видимите признаци на стареене, но не изглажда бръчките. Той има дрениращо (премахва подпухванията) и успокояващо действие. За бръчици около очите, ако са по-фини - Фитошок, ако са по-изразени - серум Мервеянс.
Ако кожата около очите ви е нормална, нямате подпухвания, тъмни кръгове или уморен вид, също е безсмислено да използвате околоочния Продижо. В такъв случай по-добре поддържайте добрия тургор с худратиращата маска

# 92
Здравей,Kabiv.Моля те да отговориш и на мен!Аз съм на 30г.и до скоро нямах никакви проблеми с околоочния контур и не съм използвала околоочен крем,но след период на силен стрес,преумора и недоспиване ги поучих!За къс период от време смених доста марки околоочни кремове -без ефект,след което реших да пробвам и нюкс.Възхитена съм от ефекта на продижо-нямам и помен от торбичките,тъмните кръгове ми изчезнаха,а бръчките силно се скъсиха и позаличиха.Сега имам фини линии непосредствено под очите и като се усмихна леки бръчки.Въпроса ми е кои серум на нюкс да избера-фитошок или мервеянс?И да го комбинирам ли с крема?Клоня към фитошока,защото мисля ,че бръчките ми са повече от стрес и външни фактори,а не мимически,но ми кажи дали тои е подходящ за моята възраст.Предварително ти благодаря

# 93
  • Countryside
Кабив, да си питам и аз  Blush
Значи ползвам Етинселант емулсия за дневен крем и крема за нощен. Мисля да опитам измиващия с 3-те рози и хидратиращата маска. Та отплеснах се - кожата ми е смесена на 26г съм, серумът Фитошок подходящ ли е за мен? В аптеката ме уверяваха, че съм млада за серуми  Rolling Eyes

# 94
azaza, правилно си се насочила към серум Фитошок. Подходящ е за твоята възраст при условие, че имаш фини линии под очите, които стават по-изразителни при мимики, уморена кожа и склонност към подпухвания. Можеш да го комбинираш с крем Нирванеск.

Сиренце, по принцип и ти можеш да ползваш Фитошок, но зависи какво е състоянието на околоочния ти контур. Може би в аптеката правилно са преценили, че нямаш нужда от него Thinking За теб по-подходящ би бил серума на Нирванеск, но уви не се предлага в България Sad

А сега един отговор, който дължа на oldmanriver за UV филтрите. NUXE използват един от най-доказалите се филтри Тиносорб-М (или  Bemotrizinol), който се използва и в другите водещи дермакозметични марки (Avene, LRP, Roc, Lierac), тъй като е одобрен от европейското законодателство. По характеристика, той е мастно-разтворим органичен елемент, който се добавя към продуктите с цел да абсорбира UVА и UVB лъчите.  Има много добра фото-стабилност и отлични резултати по отношение на толерантност към кожата.
oldmanriver, дано ни четеш. Ако имаш въпроси пиши ми на мейла Peace

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 10:20 от Kabiv

# 95
  • Countryside
Като цяло ми казаха, че със серумите се почвало след 30г  Rolling Eyes Аз искам някъкъв лек серум за ходратация и блясък, на цялото лице, не само около очите. Около очите имам едва забележими линии, има ли друго подходящо околоочно кремче за мен?  В аптеката ми казаха още, че за моята възраст и състояние на околоочния контур нямало подходящ продукт на Нюкс  Rolling Eyes Принципно били насочени повече към противобръчкови, аз искам за превенция  Confused

# 96
Вместо серум, не искаш ли да използваш хидратиращата маска за освежаване, хидратация и блясък на цялото лице, вкл. очите? Това ще бъде най-добре.
Можеш да пробваш и Фитошок. Няма да ти навреди, но може да почувстваш известен дискомфорт като опъване на кожата, например. Ако искаш мостра на този продукт трябва да посетиш една от консултациите на Селекта в София, защото мисля че в аптеките няма да имат точно такава.

# 97
Преди малко направих поредни 2 покупки на Nuxe Simple Smile
Едното е бласамчето за устни. Приятно, хубаво, и въпреки, че е доста "влажен", стои доста дълго. Ще се ползва яростно, защото не ми харесват глосовете, дето си имам, а пък имам нужда постоянно да овлажнявам устните. Задържа се след: ядене, 3-4цигари и кафе.
Другото е многофункционалното масло. Имам и със златни частици, но не ми се щеше да го ползвам за през нощта. Веднага пръснах на лицето (макар да си имах и крем, и златните частици) и изненада!!! - приятно, много приятно. Ако имах представа, златните може би нямаше да ги взема. Голяма и хубава свежест по бузите, попива направо магически и е толкова приятно. Супер!
Взех и Фитошок. Мисля, че ми е време и по описание си е за мен подходящ. Още не съм измислила как ще ги комбинирам всичките радости, но все ще е някак.

Като цяло - удивително постоянство проявявам по отношение на Nuxe. Вече коя седмица поред почти без да пропускам се мацотя и сутрин и вечер.

# 98
  • София
Аз си купих ексфолианта с трите рози-доста е икономичен, задължително трябва да се овлажни кожата отново след като пресди няколко минути.Взех си и маска за свиване на порите, използвам я непосредствено след ексфолианта. Доволна съм от продуктите, само че след употреба на няколко пъти ми се появиха по една -две ситни пъпчици ooooh!- - да не бъркам нещо при използването newsm78
Ползвах маска на хидратиращата маска , но нещо не ми допадна как мирише Outta Joint

# 99
  • Countryside
Вместо серум, не искаш ли да използваш хидратиращата маска за освежаване, хидратация и блясък на цялото лице, вкл. очите? Това ще бъде най-добре.
Можеш да пробваш и Фитошок. Няма да ти навреди, но може да почувстваш известен дискомфорт като опъване на кожата, например. Ако искаш мостра на този продукт трябва да посетиш една от консултациите на Селекта в София, защото мисля че в аптеките няма да имат точно такава.
Мерси за разясненията, ще посетя някоя от консултациите на Нюкс, хем ще се запозная по-обширно с цялата гама продукти  Flutter  Hug

# 100
zvet81, правилно използваш продуктите като последователност, но ако кожата ти е склонна към акне, не трябва да употребяваш абразивни ексфолианти. За такъв тип кожа - само химически ексфолианти (крем Етинселант или крем Продижо). Абразивните частици раздразват кожата и ефекта е точно ситни пъпчици Confused

# 101
  • На планетата Земя
Това за консултациите на Селекта е много интересно. Не можем ли да идем там на някоя лекция? Мнго ще ми е интересно. Кога има такива консултации?

# 102
Милее, имах предвид часовете, в които консултантките на официалния вносител - Селекта Интернационал, консултират клиентите в аптеките. Виж инфото в първия ми пост Heart Eyes

# 103
zvet81, правилно използваш продуктите като последователност, но ако кожата ти е склонна към акне, не трябва да употребяваш абразивни ексфолианти. За такъв тип кожа - само химически ексфолианти (крем Етинселант или крем Продижо). Абразивните частици раздразват кожата и ефекта е точно ситни пъпчици Confused

Здравей, Kabiv Hug Аз имам въпрос относно крем Продижо - видях, че се води anti age, но пък ти си писала, че е подходящ за кожа склонна към акне, а пък моята е точно такава и съм на 23год., та се чудех дали ще е подходящ за нощен, защото съвсем скоро ще ми свърши крем Етинселант и макар че съм много доволна от него, ми се иска да пробвам и нещо друго Mr. Green Мерси предварително  bouquet

# 104
Мне, mili_vanili. Крем Продижо не е ефективен за млада кожа, като твоята. Подходящ е за поне 30+, когато се включва и противостарееща грижа.
Разликата между крем Етинселант и крем Продижо е, че втория има и противостареещо + възстановяващо действие

Общи условия

Активация на акаунт