Любови, раздели - арабките смело по своя път са поели - 91ва сладко-горчива

• 25 375
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
...В началото си мислеха,че мойто хабиби е дивак, живеещ в палатка на средата на нищото, изхранва се с лишеи и мъхове и пуска бомби наляво-надясно...
tooth tooth tooth
Хе,хе!!!
И аз симпатизирам на молохеята,а твоя принц от къде е ?

Да ви кажа,на този ден преди 2 години беше Еид и получих най-хубавия си подарък:бебка Сара,тя вече е голямо момиченце:говори,не суче мляко от мама и се храни сама Heart Eyes

Лек ден и усмивки!

# 196
  • Варна
Аз пък не мога да си тегля филми  Crossing Arms Cry компа ни не е хубав  Rolling Eyes тъкмо ще отида някъде на гости да гледам  Crazy Joy
Либра добре съм  Flutter ако ти е множко парфюма, с удоволствие ще  ти помогна  newsm53 аз обичам този вид сладникави миризми, и понеже си вече в албума, ще сложа  снимка от снощи  Hug
Наде ще накарам мъжа ми да разчете, да видим какво ще излезе  Flutter
Найна ти ходила ли си този магазин за парфюми?
Лили честит рожден на Сара /така го разбрах  Blush/   bouquet пожелавам ти да е много здрава и палава Crazy

# 197
4естит рожден ден на Сара!!

# 198
Лили честит ден на Сара и от мене, да ти носи радост и гордост занапред и да се радва на много братчета и сестричета Simple Smile

mimeto_555 добър ден  smile3525

# 199
здравейте момичета!!!Колко много сте изписали откога съм почнала да ви чета не мога да смогна.Аз се стягам,че за няколко месеца ще посетя Англия пък после ще пътешествам в Пакистан.Сега гледам снимките на  Гинчето от Сирия прекрасни са.Либра с голям интерес прочетох историята на твоето пътешествие до Египет.Браво,че не се разколеба а тръгна.Новите албуми на момичетата са прекрасни Мансун с тази пакистанска носия много добре изглеждаш а бебето е голям сладур.Невена и твойте дечица са много сладки. Дуа и Рабубка голяма красавица станала.Добре дошли и от мен на всички нови момичета. HugМарси дано Линда се оправи по бързичко. Praynig PraynigСвеар дано и Мохамед Амин да оздравява бързо че много лошо децата да са болни.След малко пак ще се включа.Един музикален поздрав за всички. Grinning Grinning http://www.youtube.com/watch?v=X-krakhAc-U

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 14:08 от reni31

# 200
  Здравейте момичета,
Лили-Да ти е жива и здрава Сара и много ,много да те радва! newsm59     Gift  newsm59
Дина,добре сме.На батковците в училището въведоха някаква програма(по-желание)всяка събота да спортуват.Водим ги в 10ч. и имат часове по карате ,футбол, религия, волейбол , български и арабски нар.танци и шах.Обядват там и в 16ч. си ги прибираме.Всеки изучава всичките тези неща, не може да избира.А Яси вече е като едно малко мъжле баща му ме издебна и хоп на фризьор, няма си вече къдрички, но пак ще му ги пусна. Миналия петък тъкмо се бях настроила да пиша, но от Надето прочетох за едно самоубийство гледах и не можех да повярвам.Ставаше дума за мъжа на моя приятелка, остави я сама с три деца...и въобще не ми беше до писане.После ми се прецака нещо компютъра и добре ,че Деси ми напомни за една програма.
Наде сега като видях шишенцата се сетих ,че и сестра ми ми донесе такова от Египет.Трябва да го намеря, да видя мойто какво е...
Дуа много пораснала твойта Рабуба и е много сладка .Поздрави момчетата.
Катета Hug благодаря ви че се сещате за мен.
Олд къде се изгуби?
На всички Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 17:34 от mmm3

# 201
Reni какво ще правите по английските земи?
Магде аз ли съм писала това за самоубийството? Не съм такова момиче....
Много тъжна новина, наистина

# 202
честит рожден ден на Сара и от мен!!!Нека да е честит твоят празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!

Пожелавам ти да си останеш слънчево дете, да имаш истински приятели, да радваш мама и всички, с много фантазия и детски мечти да гледаш на света.

Бъди жива и здрава, много усмихната и добра!

# 203
   Лили- Честит рожден ден на малката - пораснала Сара! Да е много здраво , игриво , палаво и усмихнато дете и да ви радва много-много!

Как сте киноманките днеска?
    brazen - и на мен ми се случва често сама да си ям гозбите... оправдавам се с това , че се упражнявам за да може когато сме в пълен състав да се поучи още по- добре...Сподели рецептата за тази вкусотия Praynig
   Наина и ти ще си към нашия отбор днес- кухненския Laughing
   Другарче - приятно прекарване на кръщенето- да мине всичко гладко и да е жив и здрав кръщелника ти!
   Наде- малкия уж е по- добре Praynig Незнам , иска ми се да му давам нещо за подсилване на имунитета , но не знам какво- не искам да е от сиропите и витамините, че много такива изпи като по-малък. Давам колкото се може повече плодове , зеленчуци , въобще храната му е много разнообразна , но явно не е достатъчно. Давайте идеи ако знаете нещо натурално , подходящо за имунната система? Иначе мъжа ми се върна от нощен полет и спи, а церемонията ще е довечера-ще ги награждават парично и май някакви часовници им дават , но преди години наградата е била по- солидна , а сега е нещо от рода на "замазване на очите" но здраве да е ...
   Магде- много разнообразна съботна програма имат батковците- със сигурност им харесва ,и ще им е от полза , а и на теб де Wink А аз това за самоубийството съм го пропуснала- много съжалявам!

Отивам да мисля какво да правя за обяд newsm78

# 204
Наде мисля да поработя малко там защото тук в България няма добри условия за работа а там ми се предлагат много възможности.

# 205
Честит рожден ден на Сара,да е жива и здрава!
Рафаела,не съм ходила в магазина,аз живея доста надалеко от Пловдив.
Либра,нариждам се и аз на опашката след Рафаела,да ти помогнем с парфюма ако ти е множко! Laughing
,http://cache.daylife.com/imageserve/0ejYdjQgY3g1W/340x.jpg,много красива рокля.
Лили,човека в черно,мъж или  жена е?
Dina,мъжа ми беше 4г на диета по здравословни причини,и сега да ми е жив и здрав се храни доста добре,всичко му се яде,та искам ,не искам ми се налага да готвя,че по някога и два пъти на ден,но пък и обичам да готвя.

# 206
Привет, момичета!
Честито на празнувалите и най-иксрени благопожелания!
Добре дошли на новинките, с пожелания за приятности всякакви тук!
Благодарности на Oldi smile3525 Както винаги ни е предоставила прекрасно кътче Simple Smile
Само се разписвам, че съм жива и сме добре, щото с тоя слаб трафик, нямате изчитане Simple Smile
Сега ще Ви почета и после ще пиша пак Simple Smile

Nadia Jasem, по повод твоето питане за статуите, виж това:
http://haskovo.net/index.php?MODULE=2&catid=10&newsid=38346
А и това е интересно:
http://haskovo.net/index.php?MODULE=2&catid=10&newsid=37908

# 207
 Наде  Hugзная, че не си такова момиче.Просто така се случи, аз не слушам и чета вечер новините.Обичам сутрешния вестник с кафето..Вечер мъжа ми окупира телевизора, а аз компютъра, но обикновенно съм във форума и на скайпа.Всъщност какво стана с идеята ти за виртуална среща?
Дала видях новите снимки личи си колко сте щастливи..Маслото на Икаров го купих преди време, намазах се веднъж, но  след като го измих много трудно се разресах и го зарязах.А крема ,ако още не си го намерила може да поръчаш от тук http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=4&id=10 или от аптеките които са споменати горе.Аз им изпращам от този и слънцезащитния на зълвите, но не съм ги питала за ефекта.Дано ги е разкрасил Joy
Рени вземи ме с теб.Всеки ден племенницата чете, че само аз не съм я посетила.Ама трябва да се измъкнем тайничко(знаеш как) ,че при мен опашката е голяма.... Hug.
Хей Кате, видях те Hug.Разказвай, какво ново при теб?Кога ще се съберете с конника?

# 208
честит рожден ден и на Либра от мен!!! Всичко, което ти желая е: здраве, защото е важно, щастие, защото е необходимо, любов, защото тя ще спаси света, упоритост, за да преследваш мечтите си, търпение, за да ги постигнеш и смелост, за да ги отстояваш докрай! Нека всяка твоя съкровена мечта се превърне в реалност!

# 209
Reni двамата ли ще ходите или сама? Дано е за хубаво, щото и там не всичко е цветя и рози Simple Smile
Веси прочетох ги нещата е значи работят там хората и има надежда да се запазят много неща. За времето когато някой човек ще може спокойно да ги посети Wink
Магде не съм се отказала от идеята си, обаче незнам как ще стане това... и после да не замлъкне тука форума Wink
Това е снимка от магазинчето за парфюми

Общи условия

Активация на акаунт