78 оборота в една американска минута

• 13 607
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Аз след 1месец пауза - днес не можете да ме изгоните  Mr. Green
МВК,Пингвин, Бенс ще кача снимките и ще ви пусна паролата не лични. Приказни герои правим да , брех как чакам с нетърпение да видя аз Ани какво е направила  Thinking
 За застраховка живот се канех и аз да ви попитам - какви имате , коя бихте ми препоръчали. Време ни е отдавна да си направим с тези 2 деца .
 Аз нито на Дида , нито на Матю съм давала от тортата за 1вия РД.  Матю и сега не яде сладко - само плодови пюрета ( но пържоли не отказва , "малък вълк" го нарича баща му  Mr. Green)
 Тортата на Матю аз си я правих - не беше идеална на вид но си ми е гордост ( първата ми 3-етажна Wink )

Софко честита дъщеричка. Да ви е жива и здрава, умна и красива. Много , много радост да ви носи   bouquet

# 166
Софко е родила дъщеричка Виктория Стефани днес, да и е жива и здрава!

Жива и здрава маман и на теб, АП! Wink
Ей, хубави новини! Да е честита мъничката Виктория!

...но аз съм всеизвестна циция ...
Циция била - а тез ботуши от по ХХХ долАра дето ги пускаше да ни текът лигите, а, а? Mr. Green

# 167
Софко, да ти е жива и здрава момата  bouquet. Бързо възтановяване ти пожелавам и хиляди прегръдки

# 168
  • USA
Честито на Софко и цялото им семейство! Да е много здрава и с късмет малката Виктория!    bouquet

# 169
Честита щерка, Софко! Чудесни новини!  Grinning да е здрава и много да ви радва вкъщи!

Днес имам изпит и тъпата презентация, а ме боли глава доста. Тъй като темата ми е за пейнкилърс мога съвсем автентично да глътна един Адвил пред публиката..  Crazy Crazy

В клю има много хубава, носталгична тема на Лени, прочетете я ако искате. Забравани жестове се казва.

# 170
Ех, точно и аз се бях зачудила дали няма новини от Софко. Simple Smile Джи, мерси за новината.

Софко, да ти е честита дъщеричката с хубавото име!

Моят син днес не беше спал 11 часа! И чак преди малко падна в боя, след като аз вече бая се бях притеснила за него. Аз изглеждам все едно съм на три ракии, а не съм пила от година и нещо.  Joy

# 171
Честит Ден Рожден на Виктория Стефани и на мама Софко! Нека малкото човече донесе неизмерно щастие на цялото семейство!

# 172
Добре дошла на Виктория! Да расте голяма и смела!

Мъжът ми има застраховка живот, аз не. Според мен е нужна и за двама ни, за голяма сума.

# 173
Да е жива и здрава малката Виктория Стефани, а Софко бързо да се възстановява  Heart Eyes

Агент, честит празник и на теб- да е жива и здрава майка ти. Я обясни за табиетите на ТХ, с които трябва да внимавам  Mr. Green Дано успееш да си възстановиш кърмата  Hug

За първия рожден ден- нямам деца, но имам известен опит, тъй като съм се занимавала с това. Наистина не трябва да е много дълъг-хлапетата се изнервят, същия ефект се постига, когато има много хора, с които детето не е свикнало. Неотдавна бях поканена на първи рожден ден на едно хлапенце...имаше над 40 възрастни и доста деца- доооста лоша идея, хлапето се изнерви, плачеше постоянно и се плашеше и срамуваше от всеки новодошъл-беше голям стрес за него, а по принцип е много спокойно и лъчезарно.

# 174
Софко, Честита дъщеричка ! Много радости и бързо възстановяване!  bouquet

МВК,  аз нямам застраховка живот,  мъжа ми има от работата. не знам подробности, но е само да покрие студентските заеми и къщата.
за втория въпрос-зависи за какво е курса.

рая, когато можеш за снимките, аз мислех, че е от именния ден, но пак ще се радвам да я видя и успех с конкурса!

размери от 0-6 съм носела преди да влеза в пубертета  Simple Smile

чудя се цял ден защо е толкова горещо у дома, чак преди малко разбрах, че не съм вкл. климатика... голяма съм тиква ooooh!

# 175
Курса е от 2 части- прожект менъджер и завършва накрая с изпит и издаване на сертификат, ама се чудя и мая имали смисъл да си блъскам главата, ако няма да ми свърши работа newsm78 Rolling Eyes

# 176
Хайде честита щерка на Софко!

Да си вечно здрава, палава и усмихната Виктория Стефани и да направиш мама много, много щастлива!

Благодаря за пожеланията, момичета  Hug
Цитат
...но аз съм всеизвестна циция ...
Циция била - а тез ботуши от по ХХХ долАра дето ги пускаше да ни текът лигите, а, а? Mr. Green

Биз, ами да, само си помисли колко чифта ботуши по ХХ долара не съм си купила и от колко съм спестила, че накрая да си купя Чифта!  Mr. Green Ако това не е стиснатост, аз не знам кое е Wink

Да живее качеството, дори да е за сметка на количеството!

БИЗ! ВРЕМЕ Е ЗА СЪН!  Grinning

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 01:14 от Agent Provocateur

# 177
По повод рождени дни - http://www.birthdaypartyideas.com/ и http://www.contracostapreschools.com/Partyideas.html. Повечето идеи не са за моята мързелива личност, но може да се pick and choose.

# 178
Честито на мама софко   bouquet

Застраховки нямаме, нито деца, нито къща, нито заеми. Като се обзаведем с някое от последните 3, ще се застраховаме Grinning.

# 179
Добре дошла на Виктория Софкова!  1stroller Да е много усмихнато и здраво дете. На майка й честито и много радости с нея.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт