Честит Рожден Ден, Естел! Бъди здрава и усмихната.
Честит Рожден Ден и на дъщеричката на Барчела!!! Много красива торта!!!
Ласкова - страхотна торта! Невероятна идея и още по-неверотяно изпълнение....
thedragonbg - Незнам кой ти е казал че тази сметана не става за разбиване. Няколко пъти вече съм казвала за нея. Около мен има няколко магазина но най-често няма сладкарска. Точно заради тази сметана, няколко пъти вече казвам че се слага пудра захар. На една опаковка от 400 мл около 1 1/2 кафена чашка ПУДРА захар. Затова и онзи ден "крещях" по Бъни. Може да се подласлажда и си се разбива по провилата. Добре раздрусана и добре охладена. Ако някой добавя кристална за по-добър ефект - това няма нищо общо. Точно в тази не съм слагала кристал, но много пъти съм ползвала, като мисе наложи някоя ненадейна хрумка и няма време за тичане до голям магазин. Няма разлика във вкуса. ХАЛТА - готварска - два пъти съм пробвала. Единия път стана, другия се скапа, но я сгъстих със сгъстител за сметана. Но ХОПЛАТА - никакъв проблем..... Винаги си става гъста и пухкава.
Скъпите, италиански ли са френски ли са - не съм пробвала за разбиване, но на вкус са леко солени. Така че сигурно не стават. Виждала съм една с подправки....
Пепи - след мъничко ще ти обърна внимание. И аз съм "ЗА" първия пост. Може би и Нат няма да има против.