Инвестиране

• 18 716
  • 348
  •   1
Отговори
# 285
Eй!  Нотииии, пак ше се критикуваме, за пореден път с тия ЛС-та. Никакви ЛС-та.   Naughty Всичко си споделяме тука.
 Включвам се от майна си райна само да ви кажа наздраве и да крепите  нивата.
Ние вируса вече го изпитваме, не ми се говори..  Sick
Наздраве на новодошлите!

# 286
Абе, Мизи, кви са тия "маскировки"? И пощата ти е пълна - много си търсена!  Wink  Това за морето е кофти новина....... Sad

# 287
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2266571 - сега разбрах защо никой не инвестира! Брех да му се не видеше каква била работата! А някой каза че имало слухове...

# 288
Ама вие май верно минахте на ЛС-та, а?
Пък ние с kiva си разменяхме свръхсекретна информация на ушенце край басейна.  smile3533
Паоло, кажи  на коя борса търгуваш, де. И вършат ли ти работа математическите модели или се занимаваш с тях чисто научно.

# 289
Мизи, Паоло изчезна както се и появи. Профилът му го няма. Той играе на бетфеър - там е прилагал математиката. Поне това което четох - доста успешно, но по негови думи все пак. Ще излизаме ли от кризата с новото правителство?

# 290
Сега тепърва ще видим що е криза.  Sad
Какъв е тоя бетфеър?
http://www.betfair.com/bg/ това ли?

# 291
Да, това е - това не било бук мейкър, а борса за залагане. Има нещо такова, защото сам даваш коефициенти и залагаш, като трябва да получиш "посрещане" - т.е. да имаш опонент. Влезнах там /с моята хазартна душица/, но някои нещо не са ми ясни.
За кризата - няма значение кой е начело, все ще ни гепне, да не чува Господ!

# 292
Гледа ли някой какво става на нашта борса? НИЩО не става, момчета и момичета. Оборота е красноречив, въпреки  оптимистичните прогнози на анализаторите.  Работата е там, че тия нива дори не са предварително калкулирани, както може би някой би ме  репликирал.  ooooh! ooooh!

# 293
Мизи, на много възвишен език говориш! Нашта борса да не е оная борса - нищо не може да се случи, докато всички псевдо специалисти управляват фирми с капитал колкото апартамент в Дружба 18. Като чуя анализатори и се сещам за снимките в Дневник - ми те едни пъпчиви младежи и недовършени пикли - какво ще ми анализират. Звършила пуц и минала 3 месечен курс при Ивайло Груев ли беше и хоп- анализатор. Сори - хората с 10 години на Уолстриийт и пак не се наемат да кажат нищо, ние анализатори... като знаем че шефа на еди коя си банка ще си продаде акциите на шефа на застрахователното дружество към банката и после ще ги профука за парфюм на секретарката си - къв оборот, кви 5 лв. пълна скръб сме, ами...

# 294
 Joy  тая година май нема да си подновявам сертификата.  Много се колебая дали да бегам на хамериканската или да  почвам  Фореха.  Ноти, през твоя посредник могат ли да се пазаруват китайски акции?

# 295
На моята точно нямам - имам Хонгконг, токио и Австралия. Но мисля че ако се плати абонамент - може.

# 296
За какъв абонамент говорите? Аз не съм плащала нищо - като си отварях сметката ме питаха искам ли депо за търговия и плащам само за транзакция - т.е. при покупка или продажба.

# 297
Т.е. ти можеш да търгуваш и с чуждестранни акции (и китайски?) така ли?
Преди май беше писала, но не си ги спомням, всичко какви такси и комисиони плащаш?

# 298
Т.е. ти можеш да търгуваш и с чуждестранни акции (и китайски?) така ли?
Преди май беше писала, но не си ги спомням, всичко какви такси и комисиони плащаш?
Всякакви - само трябва да знам номера на акцията, както се търгува в немско.
Плащам такса от 10 евро на транзакция.

# 299
Вечерница, в Бенч марк съм - комисионната е в зависимост от пазара - за насдак е една, за хетрата е друга, не знам как плащаш там. А този абонамент е по-скоро за да виждам актуална цена на акцията, а не да стрелям на тъмно. За повечето борси е 1 долар, 1-4 евро, само швабите /мамка им/ искат 20 евро. За всички обаче има минимум 2 сделки, които ако ги осъществиш за месец, ти се връща тази такса. Комисиона си е отделно. В моята платформа мога да търгувам на около 20-25 борси и форекса. Сега пуснаха стоки и фондове. Всичко на един екран.

Общи условия

Активация на акаунт