Циганското лято е в разгара, АПРИЛска мама Коледата стяга!

• 12 115
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добре са му очите - почти му минаха.

А иначе нещата са от преди и нямат общо.

# 151
  • Русе
Привет!
Ама, и теми сте зачекнали... Laughing
Между впрочем, подкрепям наблюденията на Аги... за искащите, можещи/неможещи, мухльовци  и т.н. Чак на моменти се чудя как да възпитавам децата като гледам тържеството на посредствеността... ooooh!, пък нали най-важно е да са щастливи (след здравето, разбира се). Rolling Eyes
Вени, ще се наредят нещата  Peace - аз да порева ли сега, че мен пък, никъде не ме водят   Crossing Arms Wink. Еми, няма идеални комбинации... Честно казано, надявам се да си обърна и изискам повече внимание след като Диди навърши 3г. и изпълзим от бебешките "неволи" - не, че няма да дойдат други, но някак по-различно ми се струва като поотрастнат децата - дано не е вече късно, че много неща съм оставила да се носят по течението и току виж, животът ги отнесъл... Crazy
Та, Мамче, какво се чудиш на работещите с деца - От изброеното (работа, домакинство, деца, съпруг) се занимавам само с първото и третото - другите две са на самотек (нямам дом.помощница..., надявам се, че и "рога" нямам... Crazy Joy)

# 152
Хайде и Милена е в кюпа. 38,9° и се тресе, т.е. температурата се ка4ва... но ина4е е жиzнена, смее се и т.н. РеШихме да не й даваме ниЩо, дано не сгреШихме  Praynig

# 153
Добро утро,
ние пък сме с яко разстройство, давам Хидрасек и не минава. Кажете кво да давам, неще да яде и лежи горкото, лошо му е  Tired

# 154
  • София
Добро утро!
Пете, много кофти - има такъв вирус! Внимавай да не се обезводни само. Иначе аз бих дала хомеопатично Арсеникум албум 30!

Мен пък ме боли много главата от горе, направо реже и не мога да се изправя.

# 155
  • София
При разстройство давам Смекта и Ентерол, чай от шипки и от най-солените солети.

Вальо не го подмина конюнктивита, в петък го взех от детска със зачервено оченце.  Sad Сега вече са му добре очите, но ще трябва да капваме капките още 3 дена.

Мойте мъже отидоха във Военно-историческия музей да гледат танковете и да си говорят за оръжия - разни мъжки неща. Аз имам много, много за четене, а нещо не мога да се организирам.  Rolling Eyes

# 156
  • София
Пете, не го насилвай да яде, давай му на често водичка, още по добре глюкоза. Има и едни прахчета Хидратин алфа, помагат на обезводнил се организъм, предпазват от обезводняване - хубава работа са. Надявам се вече да сте по добре  Hug

Данче, Саш от известно време започна да прави първи крачки в родителстването
Тук и аз да си кажа, не за хвалене, а да си премериме Ал-човците - Ст води и взима Станимирски на/от ясла, облича го ако аз съм сложила всичко необходимо, стоят пред блока и вече си ляга в 20,30-21ч за да го приспи, т.е. Стаско неиска да заспива без баща си, мен ме гони когато двамата са вече в общото ни ложе. Обличането обаче е придружено винаги с караници, а стоенето пред блока - Ст си рови по колата, а мънИчкия обикаля със своята около него. Не е като без хич, но можеше мнооого повече функции да изпълнява  Mr. Green вкъщи.

И да споделя - вчера ходих самичка на пазар по Женския пазар. Преди да се натоваря като магаре влезнах в църквата на пазара, за да запаля свещ, за починалите ми и обичани близки. Купих свещ и нещо като ми стана, като ревнах... сложих си свеща и се довлякох на един стол, седя, седя, а по лицето ми се търкалят една след друга сълзи. Брееее, едвам се сапикясах след 15 мин а може и повече седене. Нямах причина за такъв срив, какво ми стана незнам, но му ударих голям рев  ooooh!

# 157
  • София
Данче, то се натрупва! И избива, без да го викаш, неочаквано!

# 158
  • София
Вени, тъжното ти настроение личи зад каквото и да пишеш. Как да ти помогна?

# 159
Момичета, момичета! Що така сме го закършили? Много болни, много депресирани?
И аз мога да се включа подобаващо в оплакващите се, но направо не ми се пише. С толкова много дини ми се налага да жонглирам, че почват една по една да падат и да се пукат на парчета.
Хайде да се оправят нещата при всички ни.
Тинче, лека и безпроблемна от тук нататък!

# 160
То и аz нямам с какво да се похваля освен, 4е Милена и днес има 39°  ooooh! Дано новата седмица носи пове4е късмет на вси4ки  Hug

# 161
Тони заспа отново в неговата стая. Налага се, понеже отново ние пък сме на старата си спалня, която не е много широка, а и един хипопотам като мен ако има на нея - съвсем отеснява. Саш е заспал на дивана Mr. Green. Диван и диване, кактво да ги правя!
Днес ми сложи вратите на гардероба /от 1 година ТОЧНО стоят подпряни в спалнята, а майка ми дойде и го емна да ми сглоби и чекмеджетата - тях ги нямах от има-няма 9 месеца. Crazy
Утре аз се налага да го водя на градина - след седмица вкъщи трагедията се падна на мен - нямал кола и като ще е пеша аз да стана сутринта. Няма жал този човек. Надявам се заради касетофона Тони да се подлъже и да влезне спокойно и да не циври много.
Малко ми подкашля, но това е на периоди вече от месец и нещо, не искам да мисля, че е болен. Има секрети по гърлото и това го тормози явно.
Утре съм решила да му направя коларгол капки и да убивам сополите самосиндикално - този лекар май не може да помогне много-много.

Танче, само Т ли има Милена? Не че не стига това, но нещо друго дали се задава?

Данче, много ти балгодаря за ...абе ти си знаеш! Hug

Пете, зависи от какво е разстройството, нали така. Аз бих дала ентерол най-малкото. Peace Дано да му мине на детето, че е много кофти това, пък и коремче ако го боли, милото! Rolling Eyes

# 162
  • София
Добро утро!   food010

Хайде малко да ви разведря в началото на деня - ето да видите един млад танкист. Mr. Green

Желая успешна и позитивна седмица на всички!  Peace

# 163
Добро утро!

Как са болните? Никой не се отчита днес, надявам се за добро Praynig

Ренка, много е готин. Харесало ли му е?

# 164
  • София
Ние сме добре, утре тръгваме, живот и здраве на новата градина! Днес като му съобщих не беше очарован.

Общи условия

Активация на акаунт