Циганското лято е в разгара, АПРИЛска мама Коледата стяга!

• 12 113
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета  Hug
Едно голямо гуш на всички болни и дано скоро се похвалят с подобрение  Praynig
На депресираните и всички, които имат проблеми им пожелавам съвсем скоро да им се случи нещо необикновено хубаво и да ги разведри   bouquet Ако някой има нужда да споделя, каквото и да е, нека го направи, все пак ние не сме тук само да си честитиме празниците  Peace
Ние събота и неделя бяхме на Копривщица и времето беше разкошно  Grinning
Тинче, кога ти изчислиха термина?

# 166
днес сме добре поне засега, но вчера беше ужас кисел не яде нищо, само лежи  Tired
Сутринта със ставането ми вика, искам филийка, на обяд искам супа и почти я изяде не съм го насилвала

# 167
  • София
Емилич днес е на ясла, а аз поработвам. Сутринта ми беше сърдит като му казах, че ще ходи при децата да играе и се наложи 15-тина минутки да се гушкаме. След това казах, че отивам да купя рибка и се разделихме спокойно.
Иначе изкарахме страхотен уикенд. Свеки в събота реши да навести сестра си, та целия ден я нямаше, а ние с Емо бяхме в парка. В неделя изпратихме "скъпата" на влака и хукнахме към Витоша. Там едно слънце - красота. Навсякъде пълно с дечица. Ритахме топка, гонихме се, много весело си изкарахме. Емо много се забавлява да се търкаля по тревата - ще пусна клипче по-късно  Peace
Ренка, Валката е голям сладур  Hug. Я сподели къде се намира този музей та да си образовам и моите мъже относно военните машини.

Какво стана с идеята за Коледна априлска среща? Да вземем да се организираме, че време не остана. Peace

# 168
  • Варна
Привет!
Уфи аз съм в отбора на депресираните и то отдавна, то с толкова болести, проблеми и несигурност няма как... Поне гледам моичкия много взел да помага, чак в туршията се включи, ми камби, ряза  Whistling Мие чиниите, води и взема малкия звер от ДЯ, абе май само дето го нареждам Embarassed
Зверу дигна снощи 38.5 и после сам я свали за 20 минути в съня си  Shocked е, после имаше пиш, рев, мокри дрехи, сок, сумтене,и т.н. Пак не сме спали. Много секрети има гърлото направо се души. Днес е при баба си, утре пак на ДЯ.
Върнах се преди малко от зъбар, оскубаха ми перушината, за малко да не ми стигнат парите да платя. Аз ходя при една моя съученичка, а тяхната клиника зъбния камък го чистят много скъпо. Отидоха ми последните семейни пари ooooh! Нали 70лв е скъпо?! После кариеси разни, ама там малко здравна каса ще закача Whistling
Ние пак очакваме неочакваното, демек заплати...много е тъжно, даже не ни лъжат кога ще има.

# 169
Бърз привет и от мен  Hug
Дано всички болнички да оздравяват бързо  Praynig
Ние засега сме здравички  Praynig Дано така да продължим, в яслата гледам дмес са 6-7 дечица  Rolling Eyes
Красе, не, не е скъпо  Peace Съвсем нормална си е цената  Peace

Аз днес ще садя луковички на цветенца разни  Mr. Green За което благодаря на една мама, тя си знае  Laughing

И нашата пералня издаде багажа, но не е толкова фатално де, може още да кара, но ще се оглеждам за новичка, давайте идеи  Hug

# 170
Изпратих парите. мммм 62 лв пуснах по спомен, добре че Вени ми влезна в профила и видя сметката, иначе чак следобед щях да ги пратя. Нямаме клон на тази банка тук, затова нямаше как да заредя сметката, а направих превод.

# 171
Утре ще извадя разпечатка за парите и ще докладвам на Татянка  Peace

# 172
Да не ме 4уе дявола, но Милена днес няма Т  Grinning Сутринта 37,4М, а сега преди лягане само 37,0°. Носът й е zапуШен, сутринта беШе ужасно крива и надуваШе гайдата zа най малкото неЩо, но слава богу се вzе в ръце  Wink Дано това да е било.

Сминс, БоШ или Мийле. Не се страскай като видиШ цените на Мийле, но те иzдържат 15, 20 години, та в крайна сметка си струват. Тук редовно правят тестове на перални и Мийле винаги са на 1во място, само таzи година бяха на 2ро, след БоШ  Wink  Ние нали скоро купихме, та по тоzи слу4ай се информирах малко по подробно  Wink

# 173
Татянка, това е добра новина. Къде всъщност ги лепва вирусите Милена ? Питам , защото нали не ходи на градина?! Ема се събира с деца всеки ден, но навън и явно има значение, че не са в затворено помещение и много рядко боледува /чук - чук/

Данче, лепим със сухо лепило.

Наде, уж на 19 юни, толкова далече и нереално ми се струва  newsm78.

Много ми се ходеше и на мен на Витоша , ама нямаше как. Дремехме си тук в квартала. Мъжът ми все по-често работи събота и неделя и са ми като всеки ден,но така е  по-добре  за семейния бюджет. Няма пълно щастие  Whistling.

Защо имам някакъв спомен за зъбния камък , че е 2 лева на зъб , ама това преди време. Аз пък цяла нощ умрях от болки в зъбите, т.е. венците, но то боли по същия начин. Постоянно ми се възпаляват от едната страна , защото не съм дъвчела на нея. Е, как да дъвча като ме боли? Та и аз посетих зъбаря  Close

# 174
  • Варна
Преди да родя пак тя ми чисти и беше 45лв по ценоразпис на клиниката, днес е вече 70. знам, че по принцип във Варна можеш да се договориш и за по-малко. Както и дае, само да не ме болеше сега толкова. Не мога да ям чак..Пак по мрънках Wink

# 175
  • София
Музея е при румънското посолство. Страшно му е харесало на малкия, той си пада по разни големи машини. Снощи много разпалено ми обясняваше разни неща за самолетите и големите камиони, даже докато заспиваше нещо си бълнуваше за тях.  Laughing

Сминс
, освен Бош, препоръчвам и Сименс. За Мийле нямам представа, цената им е страшна, ама в БГ не винаги е гаранция за качество. Ние имахме една много допотопна Сименс пералня, издържа мноого време и переше страхотно, сега сме Индезит, долу-горе съм доволна, но определено не е толкова добра.

Красе
, някъде толкова парички е чистенето и при нас.

# 176
И на мен 70лв ми се вижда скъпо, като ги сравнявам с тук. Другия понеделник съм на проф. по4истване и после като ми пратят фактурата, Ще ви кажа колко е тук, но имайки предвид българските zаплати, 70лв ми се виждат множко  Thinking

Тина, ами не боледува много  Thinking Но всеки 4етвъртък хдим в муzикалното, там е с деца и в zатворено помеЩение  Wink

Ренке, те Сийменс и БоШ са zаедно  Wink , един концерн са. Но тук обЩо вzето каzват 4е Сийменс били по слаби  Thinking не zнам zаЩо. Мийле наистина са си скъпи, по4ти 2пъти пове4е отколкото една БоШ например, но не само 4е живеят по дълго, но и били по добри zа самите дрехи, те не се иzхабявали толкова.

# 177
Те Бош и Сименс са едно, ама аз ако не се лъжа с едната марка си лансират новите неща/технологии и после ги пренасят и на другата марка, ако се утвърдят, като едната (ако не се лъжа Бош) им се води по-престижната марка и съответно нещата са по-скъпи ...

# 178
Ренка и ние в К-ли сме с един такъв Сименс. Само че не знам дали е гаранция за съвременното им качество. Навремето уредите наистина се правеха да ни надживеят.

Цените за зъбен камък и при мен не са актуални. Две години като не пушех го нямаше, но ей на лоши цигари, пак ще си актуализирам знанията и за таз цена Sad

Момичета въпреки че нещо еуфорията покрай детската на Симона отдавна ме напусна и почти нищо не съм правила от много време, миналия ден я наснимах и пускам снимки, за тези които искаха да видят продължението.
http://www.yanakr.snimka.bg/album.php?album_id=280484&pid=8680399

# 179
То4но така Деси, БоШ е по престижната  Peace

Мммм, Ян4е, 4удесна е стаята, гледам 4е и стикерите са пристигнали, много са красиви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт