Циганското лято е в разгара, АПРИЛска мама Коледата стяга!

• 12 123
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
 Hug Добро утро!
Янче, здраво, щастливо и хубаво да расте  бебчето! Как се казва?

Мамче, успешен старт с работата  Peace

Аги, Crazy такива лафове пускаш, шемет  Hug В началото Яна ходеше 2 дена на ясла и след това седмица у дома, в месеца й се събираха 5-6 дена ходене  ooooh!  Ти така и не ми разказа за лицея  Crossing Arms

Смин, днес преведох  136.69 лв. Ще бъдат в сметката ти в понеделник  Grinning

Наденце,   Crazy петък петъкккк,   cheers, много го обичам тоя ден Hug

Тина, желая ти лека и спокойна бременност. Емата е опасна обаче  hahaha

Данче, Стасика големи театри разиграва, Янка барабанка пък лъже на поразия -  оня ден беше на цирк и каза, че е имало само мравки и алигатори  Joy

Днес май е Хелуин newsm78

# 121
Вени,аз съм в същата чуденка като теб и не съм си отговорила все още на най-важните въпроси по организацията - кой ще взема Кало от ясла,за да не стои до късно,кой ще поеме Деси в 17,30ч.,когато си отива детегледачката,но смятам че отговорите ще дойдат от само себе си като опитаме различни варианти,сигурно и при вас ще се получи постепенно  newsm10

Аги,дано това с "имам - нямам" не се превърне в проблем,защото при нас така се получи. От известно време Калоян се нааква в гащите,а от лятото откакто сме махнали памперса не е имал подобни проявления.Но сега не иска да си свърши работата в гърнето,а като му се доаака започва да скимти,да мрънка и така известно време докато не може вече да го държи в себе си и се изпусне в гащите.Тази одисея започна точно така в началото "Мамо, имам...",сядане на гърнето,стоене и после "Нямам ...",и след малко пак така.И сега не знам какво да го правя,в смисъл да го подканям ли към гърнето или да го оставя да цапа гащите и така докато му мине периода  newsm78.

Тина,забравих да те поздравя за добрите резултати от прегледа.Браво!Още веднъж да ти пожелая лека,спокойна и безпроблемна бременност,а отношението на кака Ема ще се промени към бебчо,има достатъчно време за това.Успех!  

# 122
  • София
Благодаря за добрите думи!
Лошото е, че баща им е на работа до 6.30, но по-рано от 7 си тръгва доста рядко. Откакто Лора е на у-ще е поел взимането и три пъти в седмицата, когато има 6 часа, но пък я остава да го чака поне половин час. И дума не може да става да взима Мати от детска.

# 123
Честит празник, хАмериканки!

ТинаHug - пожелавам ти от сърце лека и безпроблемна бременност и да нацелуваш малката бърборанка  Heart Eyes
Ренка и аз съм се засилила да купувам елха в саксия ама при 25 градуса навън как да мисля за Коледа я  Whistling
ВениHug , на занималня мен ако питаш, аз бях така и имам чудесни спомени и ми беше интересно  Peace

Момичета, хубаво преведохте пари, аз отивам да гледам оферти за почивка тогава, вие чакайте дядо Коледа Laughing Whistling

# 124
Вени, а ако се спазариш да си тръгваш от работа по-рано?

# 125
  • 2 етажа над тавана
Петъчен привет и от мен Hug

Благодаря на всички ви за подкрепата, нямате представа колко много означава тя за мен Hug Hug Hug

Решила съм да не се поддавам на лоши мисли и затова ще карам с по-положителна нагласа, колкото и да е трудно в такива моменти.

Тинче, много се радвам за добрите новини.Лека и безпроблемна и на финала - сладко бебе, което кака Ема много да обича и да гушка Hug

Янче, да ви е жив и здрав бебока! Да радва цялото семейство Hug

Татянка, успех със шината Peace

Данче, много се радвам, че си така положително настроена вече към яслата, че си доволна и че Стасик ходи с желание и без драми. Hug И се вясвай по-честичко, че ти забравих цвета на постовете и закачливия тон ми липсва Wink

Вени, и от мен едно рамо - сигурна съм, че ще намерите някакъв компромисен вариант за прибирането на децата, важно е и ти да се почувстваш оценена, да промениш средата, да имаш социален живот извън семейството. Peace

Мамче, добре завърнала се. Благодаря ти за ЛС Hug Успешно завръщане на работа Peace

Честит Хелуин на американските ни семейства Hug

Маги продължава да си е вкъщи, барабар с мен - ужасен грип караме, много се пазете. Онзи ден пак ми беше с 40 градуса Т след двудневно каране без повишаване на Т. Побърках се тотално. Вчера посетихме педката - нищо притеснително - гърдите чисти, гърлото леко зачервено, а ужасната кашлица била от отвратителните сополи, с които трудно се борим. Отгоре на всичко и аз едва дишам от запушен нос, гласът ми еприсипнал и трудно говоря, а Маги се скъсва да реве за щяло и нещяло. Да чукам на дърво днес поне вече няма Т. Ако обаче утре не дай си боже вдигне пак такова чудо от 40 градуса педката каза да взимам антибиотик.

Вчера имаше родителска среща в градината - първата, а аз не можах да отида. Ходи свеки. Много ме е яд като пропускам такива важни неща, но здраве да е - на следващата ще се отчета подобаващо. Mr. Green

Днес просто е кошмарно топло за това време на годината. После се чудим защо върлуват вируси и други гадости Tired
Е, поне се възползвахме да отидем за малко със свекър ми на вилата да постоим на въздух, да се разходим, събрахме с Маги пожълтели листа и след евентуалната следобедна разходка смятам да правим отпечатъци с водни бои от листата - да й отвличам вниманието от болеста, че много се вкисва и тия дни само пред ТВ-то виси Confused

Смин, за паричките знаеш - предполагам още взеча си ги получила

Оставям ви, да си почина малко, докато дзверко не се е събудил, да пийна кафенце на спокойствие и да проверя дали се сготви яденето.

# 126
Привет и от мен  Hug

Тина, мноооооого се радвам  Hug  Hug Цяла ве4ер те мислих  Blush Хайде 4естито, да е лека и беzпроблемна, и съм сигурна 4е кака Ема много Ще оби4а бебе Диди  Wink

Ели, хайде да се оправяте ве4е, а? Другите болни съЩо  Naughty И ние събираме листа и правим отпе4атъци с водни бои  Grinning Друга идея е пе4ати от картофи, или солено тесто  Peace

СноЩи бе първата ми ноЩ със Шината и не съм спала много добре. Тя стяга, така трябва и да е, но все пак трябва да свикна, освен това устата ми иzсъхна и обЩо вzето постоянно я мислех. Дано дове4ера е по добре, ако до няколко дена няма подобрение, Ще я оставя  Crossing Arms

Моми4ета, от сайта на Лайzелсбах бяха иz4еzнали цареви4ките, но йм писах и в понеделник или вторник Ще ги има пак  Peace Няма нужда да си променяте поръ4ките сега  Peace

# 127
Смин, не бързай с почивката, не съм превела парите  - водих Тони в болницата, после до градината бях да уговарям едни подробности....
В понеделник ще ти ги пусна, но смятам да са като зареждане на сметката, т.е. казват, че след минути са вече отчетени.
Не се сърдете, че ви бавя , много моля! Blush 62 лв ли там колко трябва да преведа, ще погледна.

Вени, започвай работа и гледай себе си, че като гледам аз никой няма да ни потупа по рамото и да каже "Браво, скъпа, толкова си всеотдайна, ти си най-най...." А жените, които смятат, че мъжете са им благодарни и ги издигат на пиедестал, просто се самозалъгват, за да им е по-леко на душиците.
 Peace И тук не го мисля това, за да оправдавам моя, а защото ми е напълно ясно - като не съм се омъжила за последния мухльо, който никоя друга не е погледнала и си е знаел, че аха и аз му откажа и си е останал девствен и самотен, и ето го сега как ми се катери по главата! Нали ако му бия шута или той ми го бие на мен , ще има поне 2 които да го гушнат и утешат. Та мъжете, които си знаят цената обикновено малко наперено го дават и много им знаят чофките.  Mr. Green Като видя една двойка и като погледна мъжа веднага почти си правя извода - какво е поведението му /не казвам, че не обича жена си, но!/ , какво мисли за нея, какво мисли за околните, какво мисли за себе си. Грозник ли е, той е душицата, дето й целува крачката, ама ако е хубавичък и средноинтелигентен отгоре на това - дива и щастлива може да я направи.
 Joy

Нуни, не съм те забравила! Hug Само трябва да подсетя приятелката, чиято майка има материалите, за да ги снимам и да ти дам и на теб.
Градината е към Министерство на Културата, имат приемен изпит, спрягат се нещо 80 лв на месец. Навършени 3 г искат. Peace Друго инфо какво да ти дам?

# 128
Аги  ooooh!  ooooh!  ooooh! думи нямам ве4е....  Tired

# 129
що, кво казах?това е личното ми мнение Mr. Green

# 130
  • София
Танче, това е мнението на патилите. До скоро и аз не го споделях като тебе! Но хората са казали - не питай старило, а питай патило!

# 131
Може да сте се патили, zа което ви съ4увствам, но това дале4 не оzна4ава, 4е вси4ки са така  Stop Аz нито се самоzалъгвам, нито мъжът ми пък е последният мухльо  ooooh!  ooooh! 

# 132
  • нейде там, където ....
Аз много се кефих на семейството на съпруга ми - свеки е работила когато и докогато си пожелае. Никой нищо не е казвал на въпреки. Харесвам и отношенията между него и девер ми - прекрасен пример за нашите деца. Много неща са въпрос на семейно възпитание.  Peace
Един от плюсовете на по-късните бракове е, че може да се огледаш и да решиш какво точно (не) искаш, пък и имаш време да го намериш  Sunglasses

# 133
  • София
Абсолютно! Аз точно това направих, но се оказа, съпунен мехур! Изкренно пожелавам на всички, чиито мъже са свестни сега да си останат такива!
Танче, Аги не искаше да каже че мъжа и е мухльо, а напротив! За твоя пък още по-малко може да говори, каквото и да било!

# 134
Един от плюсовете на по-късните бракове е, че може да се огледаш и да решиш какво точно (не) искаш, пък и имаш време да го намериш  Sunglasses

А пък ако се омъжиш и за по-млад мъж, може направо да си го възпиташ по свое усмотрение  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Това в кръга на шегата.

Вени, намери си начин и почвай работа. Отделянето от семейството, т.е. да не си вечната домакиньо-робиня, върши чудеса с жената. Даже и всекидневно домашните да те тупкат по рамото, пак не е същото.

Общи условия

Активация на акаунт