ФЕВРУАРЧЕ да пълзи обича, мама все след него тича!

• 18 762
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Добро утро и от нас.Станали сме в 6.30ч.Имаме сополи и кашляме,но си мисля,че кашлицата е от сополите.Не ми се ходи в спешен,защото ще стане като предния път и ще ни изпишат АБ.Моля се да е от зъбки.Излизат ни 4 отгоре.
  Лейди точно Голдито  спомена за Р.Д. на Хъмпти,но никой не го отбеляза.Май повече се чете отгоре-отгоре .И аз много се дразня когато питам нещо,но няма отговор.Затова и не пиша често.
Честити месечинки на Вяра и Велизара.  bouquet
П.С.За Варненската среща съм "ЗА",но да е до сряда,защото четвъртък и петък ученичката има малко часове и свършва рано и трябва да бързам да се прибирам.Най добре даже ми е в сряда.

# 106
Добро утро,милички morning  love001
Голдънче,ти вчера беше писала за рд на Хъмпти Дъмпти,но и аз като Лейди мисля че има мами,които нито четат ,нито са писали от месеци и затова никой не се отзова.Само дано няма пак обидени Hug,аз всички си ви обичам и уважавам много Hug
И аз споделям мнението на Чара и Лейди изправянето.Мони също се изправя и стъпва,но само като се държи.Ако си пусне ръчичките пада.
Чара,4 крачки са сериозно постижение,амо той направо си се води проходил Камен LaughingПетър така се пусна сам и направи няколко крачки малко преди да навърши 10 месеца,после започна да се пуска всеки ден и да прави все повече крачки и на годинката вече бягаше ooooh!
Мери,благодаря ти,започнах да капя в нослето,но снощи беше кошмар,събужда се и плачка,нослето й запушенко и трудно суче,почти не сме спали TiredСъжалявам мила,но идването ни днес ще се отложи Sad Hug, а много исках да се видим.И честита ти прическа 4470
Лейди,за Ники си знаехме че е бързаче Peace и рано ще проходи.
После пак ще пиша,че сега ме викат,слънчев и хубав ден sun Kissing Heart

П.П.Да попитам пак аз за обувките-сега като щъкат мъниците навън какви обувчици им обувате?Аз взех на Мони едни ботички за количката,но не стават за ходене,а само да топлят на крачетата.Просто си мислех да не я пускам навън да ходи,но тя като се наспи и започва да плаче и да вика докато не я изкарам от количката,и ние така се държим за ръчичките и обикаляме.Та като гледам трябва да купувам пак обувки.Тези на Геокс ,които показа Голдънчето са много хубави,но тук няма такива.Така че приемам мнения и предложения Peace Grinning

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 09:59 от mama avi

# 107
  • Варна
Жаси аз за сряда съм ОК. В 13 ч. храня, мога да го направя в морската, мога и вкъщи и после да сляза. Кажете вие.
Мамо ави, аз навънка честно не съм го пускала да ходи. В къщи по чорапки или терлички. Всякаквите ни обувки са големи и честно още не съм наясно какво ще правим  Thinking

# 108
  • ВАРНА
Добро утро
Бубе, да се ти живи и здрави принцеските!

Чара, честити ви първи крачки.

Момичета, струва ми се, че нашите деца се наговарят да стават рано. Емо не помня от колко време не е спал до 8 сутринта. Най-късно в седем е на крака. Бива ли такъв тормоз  Confused. Все пак не той чете форума до посред нощж Crossing Arms Whistling

Варненки, сряда и мен ме устройва. Поне да се съберем.

Приятни разходки днес.   bouquet

# 109
Здравейте!
 Днес деня ми започна рано за да си играем в 5.30 Crazyвчера също...като се замисля то май почти всеки ден е така....
Пнякога забравям да честитя празниците на празнуващите,защото съм много изморена и расеяна,но моля,не издребнявайте за това,пък и е имало случаи,когато влизам с очакване на месечинковия ни ден,за да прочета честитки,но уви....но не ми висва носът Crossing Arms ,защото тогава не съм била редовна и може би затова са ни пропуснали newsm78 Това не означава,че не сме единни и че ви уважам по-малко,обичам всички,защото ни сближава фактът,че имаме бебенца на една възраст.
Роси,не забивай скъпа,търпение му е майката,я по-добре драсни гумите до Айтос да се расеете Party ааа клипчето е страхотно Laughingна мен ми викат Маммммм,ама само като реве Laughing
Мамо Ави,оправяйте се и вие.....и честита втора годишнина(на 2 патерици) Embarassed
Чара,много е хубава снимката Peace
Софиянки,разгледах снимките-страхотни са Simple Smile
Дездемона,как е Емо днес?
Мери,неуморна си ей!От къде черпиш енергия,признай си....това твойто е космическа издържливост Crazy..или викаш "дупе знае 2 и 200" Laughing
Слави  HugТи си силна жена,вярвай в доброто и то все някога ще изгрее и на вашата улица
Злато и на теб Hug
Мънички ангелчета Мия и Тео,спете спокойно Flowers Rose Flowers Rose   Flowers Rose Flowers Rose
Месечинковците и рождениците да се смятат за поздравени  bigdance2Пожелавам им здраве и усмивки.
Кас- сладур си ти!Довечера да ми пуснеш още един Елмо,така добре ми действа на настроението.Миличка да ти се оплача:е*ах мамата на диетата Sad а тя ми отвърна,като ми възвърна свалените кг Crazy..Ама аз се ядосах и ся пак наново Mr. Green
Времето ми изтече,айде лек ден  bouquet

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 11:46 от elenia

# 110
Здравейте майчета!
И ние от  днес сме в групата на сополивите... Sad Снощи кихна 2-3 пъти и аз веднага започнах с осцилококцинум и вит.С но днес вече има сополи...Не ми се вярва да е от зъби, защото няма никакви видими промени по венците...най-вероятно е някакъв вирус пак. ooooh!
Голданче - и аз видях честитката ти за рождения ден на Хъмпти, но може би защото не е писала отдавна...или от липса на много време за писане....( всички се опитваме да откраднем по някоя минутка за форума) не се включих да й честитя Embarassed...Това не е оправдание, обаче....взимам си бележка... Hug
Честити месечинки на двете сладки кукли Вяра и Велизара! Да растат здрави и послушни дечица и много да радват мама и тате!   bouquet
Малките ни мъже Ники и Камен май ще са първите проходили февруарчета... LaughingБраво за постиженията!
Слави - радвам се, че намираш сили да влизаш от време на време при нас Hug Желая ти всичко лошо да минава вече и скоро да се похвалиш с добри новини....ще чакаме Heart Eyes

Приятни разходки в този слънчев есенен ден!

# 111
  • София
Момичета, много  Hug Hug Hug!
Знам, че всички сме малко или много унесени в проблемите си. Ето и аз напоследък не пиша и по-добре! Confused

# 112
Профучавам на метлата, защото сме цял ден навън, но не мога да пропусна да пратя честитка за месечинката на бубичките на Бубенцето. Да сте здравички, момиченца сладки, и дано да сте наследили таланта на мама Hug
Лейди, Чара, браво на момчетата Hug! На Чара съм й казвала неведнъж, че Камен ми е за пример - по него гледаме какво ни предстои.
Бързо оздравяване на всички болнички бебенца и мами. Joy, пиши как е Давид, моля!
Голдънче, страхотно й стои пончото на бебка Яна, както и на Мони на Ави. Дано да имам племенничка, за да й купя такова пончо, страшно се запалих от вас.
Elenia, и ние го докарваме предимно на рев "маммаа".
Пришпорват ме да излизаме пак. Чао засега. Целувки на всички мами, редовни и липсващи.

# 113
И мен ме е налегнала някаква мъка и затова не ми е нито до писане, нито до четене, макар че Бубка и Кас  Hug , за лилавкото настроение..новички са й дрешките на Рая и мисля че много й отива този цвят, избрах ги аз, а нейния чичо й направи подарък миналата седмица...
После пак от мен..ще си полегна

# 114

Здравейте момичета,мноооого ви благодаря за поздравленията.... Hug
Нямам много време за писане  Blush ,но надявам се  довечера да е повечко...
В бързината ви метнах една снимка да ни видите , после още ..
Толкова за сега ,обичам ви и се пазете ...
ДЕЗ ..как сте днес.. Heart Eyes
МЕРИ... ако при нас попаднат тези куклички прекрасни,
набързо ще станат на парцалчета ужасни... hahaha
такива подаръци държа далеч от тях засега.... ooooh!

# 115
Момичета,
знам че съм една от новите мами-и сигурно никога няма истински да усетя онова което ви е свързвало вече толкова време.
Но все пак разбирам колко топли чувства има помежду ви.Затова ще споделя нещо,което самата аз изпитвах с първото си дете.Бях толкова възхитена от това Божие чудо ,че дълбоко се засягах от липсата на "достатъчно"внимание спрямо деттето си.Или пък недай Боже някой да не оцени "УНИКАЛНОСТТА"  на нещо направено от нея.Но в един момент най-накрая се усетих,в крайна сметка това чудо си е различно за всяка мама -и никой и нищо не е по-важно от нейната собствена рожба.Не,че за нея другите не са важни-напротив.Затова си мисля,че макар на всеки да му е гадно ако негов или на детето му празник е пропуснат,или постта му е подминат без коментар-не бива да се засягаме.Трябва да се опитваме да разбираме факта,че всеки има хиляди други задължения и проблеми от които бяга,за няколко споделени мига тук.Важното е ,че сме живи,дай Боже здрави,подкрепяме се в трудности,и се радваме на чуждото щастие.Нима е малко,дори самия факт,че има кой да те изслуша с разбиране.

Съжалявам ,но изпитах нужда да го споделя.За мен сте достатъчно ценни,и не бих желала да усещам подобна горчивина в постовете ви.

Бубе, да са ти много здрави и безумно щастливи Буболините.

# 116
# 117

Доста са забавни..
Бубе, весел празник и много щастие!!!!!

# 118
  • София
Момичета,
знам че съм една от новите мами-и сигурно никога няма истински да усетя онова което ви е свързвало вече толкова време.
Но все пак разбирам колко топли чувства има помежду ви.Затова ще споделя нещо,което самата аз изпитвах с първото си дете.Бях толкова възхитена от това Божие чудо ,че дълбоко се засягах от липсата на "достатъчно"внимание спрямо деттето си.Или пък недай Боже някой да не оцени "УНИКАЛНОСТТА"  на нещо направено от нея.Но в един момент най-накрая се усетих,в крайна сметка това чудо си е различно за всяка мама -и никой и нищо не е по-важно от нейната собствена рожба.Не,че за нея другите не са важни-напротив.Затова си мисля,че макар на всеки да му е гадно ако негов или на детето му празник е пропуснат,или постта му е подминат без коментар-не бива да се засягаме.Трябва да се опитваме да разбираме факта,че всеки има хиляди други задължения и проблеми от които бяга,за няколко споделени мига тук.Важното е ,че сме живи,дай Боже здрави,подкрепяме се в трудности,и се радваме на чуждото щастие.Нима е малко,дори самия факт,че има кой да те изслуша с разбиране.

Съжалявам ,но изпитах нужда да го споделя.За мен сте достатъчно ценни,и не бих желала да усещам подобна горчивина в постовете ви.

Бубе, да са ти много здрави и безумно щастливи Буболините.

202uu

Честити месечинки на близнашки сладки бубенца мънинки! Heart Eyes Hug  bouquet

Лека вечер Mr. Green

П.П. Между другото, не помня кой пита, но Анна и Камен си ходят даже много сериозно hahaha. Е, единият ходи, другият лази, както дойде Laughing Wink
 Heart Eyes Hug>>за зетя и фамилия

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 18:37 от ephrossina

# 119
Касче ще ме умориш Laughing Страшна си!
Днес бяхме на 3 разходки и съм направо парцал CrazyНа всичкото отгоре какво ме охапа,че почнах да готвя newsm78 newsm78 newsm78Той мъжо малко трудно ми отстъпи кухнята ,ама аз се боря вече почти седмица и той кво да прави взе да поддава Mr. Green
Бубе прекрасни са твойте месечинки,да са ти живи и здрави...от тебе се вдъхнових за пица,а от Мери за паниран карфиол...тя затова диетата ми...... Thinking Thinking Thinking..отлетя...
Голдънче  Hug и на теб!
Още щях да пиша ама ,забравих какво newsm78като се сетя-пак Wink

Общи условия

Активация на акаунт