ФЕВРУАРЧЕ да пълзи обича, мама все след него тича!

• 18 763
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Elenia, знаеш ли начин да клонираме твоя мъж? newsm78 Само за готвене ще го ползвам, обещавам Heart Eyes
Обожавам да готвя, но вече нямам нито време, нито сили, та за това го правя(готвенето де) ....като се замисля май всеки ден newsm78 Да не повярваш, ама това е защото свекито ми гледа децата докато мама я няма, и за това съм "изрядна" Mr. Green Чакам циганката да ме похвали пред строя Mr. Green
Голдънче, обещала си ми нещо - трябва да презаредим батериите, като се върне мъж ти Hug Hug Hug
Кас Hug
Бубе, моля те, със слабо сърце съм - като видя снимките на твоите кукли и се размечтавам....

Кой каза че дебелее? Да се яви пред строя!!! Споко и аз съм на първия ред! От както спрях да кърмя, съм +5 кила!!!! Ужаааааассссс!!! Нали знаете - от утре почвам диетка, само дето не си вярвам Mr. Green
Сега да ви подразня малко, щото днес ми е заядливо (така реши моя мъж) - Днес Мери ми подари 2 бурканчета със сладко от череши и дюли! Уникални са! Господ здраве да и дава Hug Hug Hug. Едното вече го приполових, с другата половина почвам диетата си от утре hahaha
Хайде лека вечер Hug

# 121

Еления,чакай тогава да те насърча още малко...с лазаня и пиците преди печене..Диети ли... #Crazy
КАС,ГАЛА и всички други които ни честитиха днес..  bouquet ...благодаря ви от сърце мамчета...  bouquet
После пак ще пиша ... Heart Eyes

# 122
  • Варна
Жаси, Дез разпитах другия народ по тел и скайп, единодушно ОК за сряда  Mr. Green Предлагам пак на пейките пред летния, обаче час  newsm78 Кажете вие! Дез дано сте оздравели....

# 123
  • Бургас
Влизам набързо само да честитя Месечините на Вяра и Велизара да са живички и здравички и все така послушнички. Heart EyesИ тези фкусотий направо ............. до две ще разваля диетата

# 124
  • Варна
Жаси, Дез разпитах другия народ по тел и скайп, единодушно ОК за сряда  Mr. Green Предлагам пак на пейките пред летния, обаче час  newsm78 Кажете вие! Дез дано сте оздравели....
Съгласна за срещата.Към 13ч. е добре.

# 125
  • ВАРНА
Съгласна за срещата.Към 13ч. е добре.

И аз съм ЗА сряда. Дано наистина да сме оздравели  Praynig
Емчи днес е малко по-добре, аз обаче не  Sad

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 22:16 от de3demonka

# 126
~Честитита месечинка на принцесите на Бубето!

# 127
Момичета влизам на бързо да честитя месечинките на Вяра и Велизара, страхотни са малките.

Да кажа само че италианската кухня ми е една от любимите + чаша червено винце  cook

Поздрави на всички от нас всичките   family6

# 128
  • ВАРНА
Добро утро!
Хайде на кафе
Хайде и на закуска
Да не остане някой гладен  Wink

Слънчев ден   bouquet

# 129
Moми4ета,спе4елихме о6те една слън4ева седмица за бебоците  bouquetДа ви се опла4а сно6ти ей така от ни6то малкия се разка6ля жестоко,и такзи сутрин е така.Малко му се разте4е нослето и после откъде я извади тая ка6лица за един цхас ooooh!.Е,утре 6те го водя на лекар,да видим на къде 6те тръгне тази ка6лица.За сега му давам сироп4е.Аз се пооправих,нали се оплаквах от силно главоболие,малко ме гложди мисълта,4е може да съм го заразила,но ни6то ве4е не мог ада направя #2gunfireМоже пък и някой друг зъб да тръгва,незнам....
Ина4е да ви се похваля-все по -стабилен кра4и ,е,хванат за ръце де..
Честитя на вси4ки месе4инките,ние на 31 направихме 9 месеца  bouquet

# 130
Добро утро!
При нас осцилококцинума и вит.С дадоха резултат и да не бързам да се хваля(чук-чук), но май пресякохме болеста. Днес, обаче продължавам да й давам....чудя се само като са спряли сополите дали все пак да капвам по малко сребърна вода... newsm78
Марти - дано не се окаже сериозно това с кашлицата, но защо ще чакаш до утре....при малчовците всичко се развива много бързо и моя съвет е да не чакаш... Hug Браво за постиженията ....ееххх...растат бебчетата ни.... Laughing
Дез - мерси за кафенцето Hug....а закусчицата я пропускам от доста време....не че има някакъв ефект... Embarassed

СЛЪНЧЕВ И ПОЗИТИВЕН ДЕН НА ВСИЧКИ! Wink

# 131
  • sofia
Добро утро, момичета!

Дез
, страхотна закуска, само я гледам и преглъщам, точно от такова нещо имам нужда - витаминозно и свежарско. Ама уви, май пак ще се задоволя с две филии с нещо си .
Ние и през двата почивни дни бяхме в Южния парк, времето беше повече от разкошно, заради това откарвахме чак докато се смрачи. Направихме си страхотни снимки  на есенната природа, с много слънце.
Относно честитките, напълно подкрепям Мама Ави, ами Хъмпти-Дъмпти при нас последно се е разписвала на 18 март  newsm78, добре че има първа страница с един дълъг списък, та да знам че има и такъв потребилтел измежду 77 587 броя с бебе родено през февруари 08 г... Понякога волно или неволно изпускам да честитя месечинки, но виж за рожденни дни се старая и аз да напиша две хубави думи на потребители, които познавам лично или виртуално и знам, че пожеланието ми ще бъде видяно.
За постиженията на бебоци - Кас го е казала много добре...
На нас ни изби и втория зъб още на следващия ден.
Бубе, ама страшна кулинарка си! Гледах, преглъщах, точих лиги... и само с това си останах - "Очи - пълни, шкембе - празно." Браво, вкъщи аз готвя, но надали ще стигна това ниво  някога.
Слави, Слави ... дано по-скоро свърши този проклет цикъл от живота ви. Защо все си мисля, че края му се вижда (свършва тази година...)! Дано!
ТОва е засега от нас! На всички - приятни разходки и ведро настроение.

# 132
Варна аз ще дойда на срещата  Peace

# 133
wavey Добро утро и от мен!
Дез,благодаря за кафето.
Марти честита месечинка,и дано ви мине кашлицата бързо Praynig
Бубе,само ме искушаваш значи Embarassedама Лазанята вече е извън кулинарните ми умения Simple Smile
Естрела,пиши по-често Hugкак са малчуганите?

Сега за нас:
Днес мойто чаве спа до 7.00ч. Shocked Shocked ShockedПритесних се да не би да е болна, а то се оказа,че баша й решил да се отегли пак в хола,че се усетил,че хърка,а тя дойде ,намести се пак до мен и като откърти ,та чак до 7ч....е не ,че не се хранихме 2 пъти през ноща и 2 пъти на водичка,но такъв сън не е имала досега,обикновно става в 5ч. CrazyПък днес аз се събудих преди нея newsm78 напълно наспана Grinningсамо дето едното си око не можех да отворя...Викам си бреййй,толкоз много спах,че ми залепнаха очите Laughing,пък то друго се оказа,май ечемик,ама доста голям,все едно някой е дошъл вечерта и ми е бошунирал по фара ooooh!.....
Сега е по-добре след като го намазах с лекарство,даже вече мога да го отварям,мисля,че до края на деня трябва да се оправи newsm78обаче как ще ходим на разходка..трябва да слагам очила,пък то времето е мъгливо Rolling Eyes

Айде и от мен по едно кафе.

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 09:47 от elenia

# 134
Здравейте, добро утро, кафенце, кроасанче..разкош..

Не знам както искайте го възприемайте, но предлагам да се нарече среща, който може е добре дошъл. Утре 04.11.08 г ще сме в южния парк към 11 часа на входа на Нишава ще чакаме желаещи да се видим. С няколко мами имаме вече уговорка.

Общи условия

Активация на акаунт