Само за готвене ще го ползвам, обещавам 
Обожавам да готвя, но вече нямам нито време, нито сили, та за това го правя(готвенето де) ....като се замисля май всеки ден
Да не повярваш, ама това е защото свекито ми гледа децата докато мама я няма, и за това съм "изрядна" Голдънче, обещала си ми нещо - трябва да презаредим батериите, като се върне мъж ти

Кас

Бубе, моля те, със слабо сърце съм - като видя снимките на твоите кукли и се размечтавам....
Кой каза че дебелее? Да се яви пред строя!!! Споко и аз съм на първия ред! От както спрях да кърмя, съм +5 кила!!!! Ужаааааассссс!!! Нали знаете - от утре почвам диетка, само дето не си вярвам
Сега да ви подразня малко, щото днес ми е заядливо (така реши моя мъж) - Днес Мери ми подари 2 бурканчета със сладко от череши и дюли! Уникални са! Господ здраве да и дава
. Едното вече го приполових, с другата половина почвам диетата си от утре
Хайде лека вечер

...благодаря ви от сърце мамчета...

.Е,утре 6те го водя на лекар,да видим на къде 6те тръгне тази ка6лица.За сега му давам сироп4е.Аз се пооправих,нали се оплаквах от силно главоболие,малко ме гложди мисълта,4е може да съм го заразила,но ни6то ве4е не мог ада направя
Може пък и някой друг зъб да тръгва,незнам....
Добро утро и от мен!
Пък днес аз се събудих преди нея
само дето едното си око не можех да отворя...Викам си бреййй,толкоз много спах,че ми залепнаха очите