ФЕВРУАРЧЕ да пълзи обича, мама все след него тича!

• 18 754
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте набързо и от нас. Thedragonbg, благодаря за табличката (и на Алинка за идеята). Чакам и останалите от "тежката категория" да се включат, че така ни изпъкват килцата към седмия месец и се срамуваме Embarassed
Еми_бадеми, честито ви зъбче. Мал-ко сме, сил-ни сме (беззъбите де Mr. Green).
Кошарката на Сенди и на Валерия е страхотна. Обикалях с метъра, гледах, почесвах се по главата, но както и да го мисля, в спалнята ни няма вече "жизнено пространство", а сложа ли я в хола, котаците ще си я припознаят. За сметка на това вчера беше ден на неочаквани подаръци за бебо от различни хора. Най-очарован е от едно музикално барабанче и музикална топка на Chicco. Голяма игра пада с тях.

# 61
  • София
Здравейте, момичета! Hug
Драконе, Алинка, благодаря за усилията!  bouquet Hug
ВалерияHug, да са ти живи и здрави девойките! Hug  bouquet
Честити Рождени Дни на патерици на празнуващите! Да са живи и здрави!  bouquet
Еми, Честито Ви зъбче! Hug
Приятна вечер от нас! Hug

# 62
Здравейте, момичета.
Вчера бях щастлива че видях част от вас. Прегръдки, ще пиша отново, нещо ме боли глава...
Лека нощ.

# 63
Драгонче,много е хубава табличката,как намираш време,страшни сте с Алина Hug
Само дето аз не помня всички мерки за всеки месец Embarassed newsm78 то сигурно го имам някъде на хартия newsm78трябва да проверя,като отидем на консултация се интересувам дотолкова,за да разбера дали сме в норма и след като всичко е наред,не си правя труда да помня Grinning ама какво съм се разприказвала с празни приказки,ще разровя в архива и ще дам и нашия принос за таблицата Mr. Green на вас скъпи мамчета

# 64
Такаааа....оставаме все по-малко в беззъбия конкурс smile3508
Еми - честито ви зъбче! Hug
Валерия - честита придобивка, супер е кошарката , със здраве да я ползвате.
Момичета, снимките от срещата са страхотни, личи си, че сте изкарали супер Heart Eyes А дечицата колко са порасналиии Hug
Спокойна нощ....аз отивам да забъркам един кекс, че утре било задушница....

# 65
Здравейте, момичета.
Вчера бях щастлива че видях част от вас. Прегръдки, ще пиша отново, нещо ме боли глава...
Лека нощ.
Аз пък не можах за пореден път да дойда на среща... не знам защо все така се получава. Предлагам в най-скоро време (докато белия сняг не се е посипал тихо) да организираме нова среща, че много ми се иска да направя групов портрет на бебетата ни. При това докато са в тази прекрасна седяща възраст, че нещо много бързо взеха да растат...  newsm78

Положението при нас още е сополиво, но въпреки това ще пътуваме, че това хубаво време не е за изпускане.

Лека нощ и от мен и хубави разходки през уикенда!! Hug Hug

# 66
Добър вечер на всчики.. Grinning  Two Hearts

Благодаря на усилията на ДРАГОНЧЕТО ...Страхотна си.. Hug
ЕМИ ..честито зъбче ,да са ви само здрави и белички всички останали.. Heart Eyes

Валерия.. Hug Благодаря ти много за старанието да покажеш кошарата,страхотна е ,само хубави игри и щастливи моменти да имат в нея съкровищата ти.. Mr. Green
 Много по  френски сте облечени за сънчо  txtloves... babydust7  Whistling 

Софиянки...браво за хубавото ви събиране,много сте сладки...  bouquet
Галадриелка,сега е много модерно лилавото за деца,и ние имаме няколко тоалета... Embarassed

МЕРИ- ,стига си ме карала да питам какво става,а вземи и пиши като преди всеки ден по малко ,
за да не се шашкаме.. Peace КАКТО И .. smile3533

Честито на рожденничките от вчера.. Embarassed Много здраве,щастие и любов им желая..   bouquet
За сега е това,прекарайте една чудесна,спокойна и  тиха нощ...
ЦЕЛУВКИ на всички бебенчовци .. lovekiss

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 22:21 от бубето 29

# 67
Бубенце толкова ми става цветно като ти видя поста... Hug Hug Hug
Привет на всички Peace
Драгонче и Алинка поздравления smile3501

Вал, Сенди, страшна кошарка Peace Френската младеж много добре се забавлява в нея smile3521
Еми, честито ви зъбче tooth Пухи и Мирка удържате обаче вие фронта на беззъбите, а?
Голдънче как си? Как е Яна? Започна ли да си хапва повече? Hug Hug Hug
Евелинка, докъде стигна с ученето? Не се преуморявай ... Hug

Толкова да не ми се пише, нямам никакво настроение Sad Майка ми я няма ( има няма на 13-14000 км е от нас), татко ми го няма също(той е на небето отдавна и ни пази), утре е задушница и аз приготвям някои неща; Ники не е добре - проблеми с кръвното и сърцето. Само търчим по задачи цял ден и оставаме без дъх. Мъчно ми е, че изтървам толкова хубави дни - Алекс не е извеждан навън вече 10 дни. Така се укорявам, че ощетявам детето си за сметка на това да живеем добре и да направим тази прословута къща. Имам чувството, че накрая с Ники ще се поболеем заради това Sad Ох, оплаках ви се! Дано ми прочетете поста по диагонал! В главата ми е пълна каша...
Утре обаче си обещавам, че ще прекарам целия ден с децата си навън, дано времето да е толкова прекрасно колкото и днес!
Лека и спокойна нощ Hug

Отивам да гледам снимки Peace

# 68
И аз качих няколко снимки на Мони Grinning
Софиянки,много сте сладки всички и бебоците са пораснали Heart Eyes Hug
Еми,честито зъбче,беличко и здравичко tooth thumbsupда расте.
Болничките как сте Hug

Аз днес щях да забравя,имаме годишнина от сватбата-4 години cheers Drunk Wine Glass cook cookСамо да кажа,да не се чудите че август пак черпех за годишнина Crazy,на 22 август подписахме граждански брак с мъжа ми , а на 31 октомври правихме църковен брак и сватба,та затова 2 пъти празнуваме Laughing Laughing Laughing

Нямам търпение да се видим утре с бургаските мами Heart Eyes,лека и спокойна вечер на всички smile3524

# 69
Аааа мацки Софиянки ,страшни сте Laughing
Ама не ви ли е срам така да депресирате хората Close?!Тамън викам айде и ний като всички вече стоим стабилно седнали -и те взели че всички проходили JoyБързаци такива.Ама и вие,със зъби или без.Много важно то така,скоро сами ще ходят при Педи да питат де са им зъбите Wink
Оффф много неща уж щях да пиша,но сега като ви видях и се размечтах и тц.....пълно умоизпразване. #CrazyЧе на всичкото отгоре тая моя кака днес е решила да тренира главоблъс-кракотръш WinkЗа три години само с по някоя синка се е разминавала, а днес нали откачената й майка реши,че таквоз горещо не може да не е вън до 15,30.То горкото спящовървеж упражняваше.И кой да му каже,че вратата несъобразителна-не прави място като я нацелят с глава.Ма и мойта талантлива-не просто цицина-ами цяла черта от челото до устата.Браво-все се страхувах,че няма да прояви талант това дете Laughing
Ама щото е добричка и обичлива,нали да зарадва мама.Тъкмо спря да я боли главата ,и падна от и със табуретката.Че тя дървена и висока/мие си ръцете с нея че още сме джуджетести/,и явно и тежка.Белна и кожата на палеца  и сега тренираме арията на Дездемона.Добре, че поне Ани тотално и се омаза ежедневието от тоя смотан 1час дето само го менкат напред /назад,че от недоспиване не разбра за що иде реч.
Оф айде и аз се наоплаках.
Роси,не се кахъри бе мила.Трудно е,гадно е-ама само ще си изядеш душичката с тия мисли.Все пак за тяхно/вашо добро го правиш.Пък и айде сега ,къде по-гадни неща от това да не излизаш има.А и 1час наден с детето но изкаран пълноценно е по-добре от сто празни от съдържание. HugА за мама,ми и тя чедото си да види.Че то далеч ,направо не ми се мисли някой ден ако съм на нейно място.Дано само родата е оздравяла и те слуша Praynig
Еми-Бадеми,честито озъбване tooth.И лек зъборастеж Laughing
Голдънче-страхотно пончо и сини очи Wink
 coolcoolБубе,пу на всички да са ни такива кротушани децата като твоите кукли.И от де време и мерак и блатове да точиш?!Само аз ли се омързелявам на готово тесто за мекици.Ма пък супер блат ми става Laughing
Мери,кво прайш пак Wink Sunglasses newsm12 Scatter  Scatter Flowers Jack O LanternЕй ама съм шматка и аз,щях да забравя да се похваля,че ходих на гинеколог.Никакъв Салпингит и оофорит нямам.Тръбите и яйчниците ми даже не разбрали ,че съм раждала-браво на тях,аз се мъчих пък те кво ли са правили WinkМа що така само това дебело черво мое не разбра ,че не може така лежерно да го дава.Все викам да не му досаждам много,и че като се обади веднъж седмично няма да му търся косур,ама нейсе!След тая криза,дето едните щяха да ме режат за Апандисит ,а др. ръце вдигат ,че голямо възпаление явно-няма да стане.За едно л...о-в болница не влизам.Мале сори Embarassed Embarassed Embarassed за кви глупости ви пиша само,ма ми олекна.
Айде лека и дано оздравяват всички ,че то пак много болни.
Р.Р. Какво ви е мнението за противогрипните ваксини за малките?Имунитета аз хубаво го стимулирам,щото вируси всякакви и много.Но пък Грипа си е страшна работа Confused
Мамо Ави,честито newsm51 newsm24 family.Още 100 х  4 и още толкова любов и разбирателство.И както една мама ми пожела-"На една възглавница"!
Ей Честит Хелуин Flowers Jack O Lantern  Wink

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 00:24 от Кас

# 70
Сядам набързо да се разпиша, че много бач ме чака а заспивам права и няма чалъм за отлагане  Tired
Болните да оздравяват!
На месечинките, рождениците и годишнините честито! Здраве и усмивки пожелавам!
Роси да не би да ме изненадаш утре? Да се надявам ли?
Аз продължавам със задачките, докато готвя свинско с картофи, ще стържа дюли за сладко, а после и да изгладя трябва. А как се надявах Иво да ги настърже докато аз гладя, да ми подари час повече сън, ама на.
Сладки сънища ви желая!

# 71

Добро утро момичета,айде да почрпя по едно кафе за всеки вкус.
Мери специално и за теб-че все се преработваш.А аз така се надявах да кажеш,че се пренасяте и затова те няма Grinning
Ставайте,че днес отново ще е прекрасен, слънчев, топъл почти пролетен ден. Laughing

# 72
Добро утро, милички!
Ние сме от ранобудните....с тая смяна на времето тотално се ошашави мойта буба и вечер заспива към 19,30....по никакъв начин не мога да я накарам да изкара повече.....заспива права....За сметка на това, обаче, от два часа сме на крак Twisted Evil и прехвърляме програмите на телевизора.
Роси - не се укорявай душицо, нали всичко това за децата го правим Hug....Кас го е казала много точно....по-добре един час да прекараш с тях, но да е пълноценен....

Днес е ден да споменем всички, които вече не са между нас Sad....

Тео, Мия - завинаги оставате в сърцата ни, малки ангелчета Sad

Оооо, Кас...благодаря за кафето....днес определено имам нужда от по-голяма доза Hug

# 73
# 74
 Добро утро и от нас въпреки, че сме будни отдавна - има - няма от 3:00  #Crazy. С това неспане ... Ама както и да е. Исках само да кажа браво на вашите бебоци за постиженишта - много са готини. Ние успешно напредваме в конкурса за беззъбо бебе без особени спортни постижения  Laughing. Та по този повод: Строй се преброй се! Колко останахме без зъбки?
 Иначе малкия вече е по-добре. Да ми е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт