ФЕВРУАРЧЕ да пълзи обича, мама все след него тича!

• 18 753
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
  • sofia
И аз допълних снимките от мойто фото, сори не смятам да ги надписвам. То така ли иначе героите са същите.
Много жалко, че с повечето мами се видяхме за съвсем малко, но все пак по-добре отколкото ако не бях отишла.
Бебчовците страшно много са пораснали, а мамите са се разхубавили. Wink

А и да се похваля и аз на другите, и ние вече си имаме ЗЪБЧЕ! Laughing
Хубав ден и приятни разходки!

# 46
Добро утро - отивам да разгледам снимките от срещата  Simple Smile . Значи разбрахме се - който има желание нека пише на ЛС с мерки и теглилки на детенце до момента, аз ще пиша периодично докъде съм стигнала.  Hug
Приятен ден на всички.

# 47
  • София
Добро утро и от мен!
Малко закуска с кафенцето:

Честит рожден ден на East_Lights  bouquet и на veselo  bouquet!!! От здраве да не се отърват!
Това за таблицата е мн.добра идея!
Софиянки, личи си, че сте си изкарали страхотно, дребосъците също. Всички са много сладки!
Честито зъбче на малкият Симеон! Да са бели и здрави!

# 48
  • София
Пак аз Grinning
Момичета, надписах само няколко снимки, защото не мога да се светна как става и за да надпиша една снимка кликам по хиляда пъти- изнервих се, ако някой ми каже как става по- лесно т.е. снимките да вървят една след друга и аз да ги надписвам- ще го направя Grinning

Сега по същество Grinning
Най-напред "Добро утро" Grinning, Еления , благодаря за кафето, добре ми дойде, че моето вампирче е от 5ч на крак.
Валерия много весели клипове Grinning заедно със снимките на Маги и на децата на Кас дават прекрасен старт на деня Grinning

На East_Lights и veselo честити рождени дни на патерици- здраве, щастие, късмет и мнооооого любов Grinning

Евелинка
, ама и Митко си го бива- съвсем по мъжки те ядосва Grinning

Лек ден от нас Grinning

# 49
tchara и аз това се чудя как става разглеждането. Няма стрелки, няма такива чудеса. Качването и надписването също е така. Нещо е много индиански тоя сайт. Ако някой знае лесен начин, ще се радвам да го науча и аз!

Hug

# 50
Моми4ета добро утро!Бихте ли ме посъветвали?От няколко дни съм  настинала и не смея да пия никакво лекарство заради бременността!Адски ме боли главата,ама май аналгин не мога да пийна???ако не ,какво бих могла да взема,та да ме отпусне тази глава! #CrazyБлагодаря ви  bouquetЛек ден на вси4ки

# 51
Моми4ета добро утро!Бихте ли ме посъветвали?От няколко дни съм  настинала и не смея да пия никакво лекарство заради бременността!Адски ме боли главата,ама май аналгин не мога да пийна???ако не ,какво бих могла да взема,та да ме отпусне тази глава! #CrazyБлагодаря ви  bouquetЛек ден на вси4ки

Най-добре се обади на гинеколога си. Иначе освен парацетамол, не се сещам за друго, но и с него не прекалявай. Пий чай с мед и лимон.

Оправяй се.

Hug

# 52
  • София
Добро утро!
Срещата беше супер и както винаги ние останахме последни Laughing. Много са хубави снимките и са уловили духа, така да се каже Mr. Green
Честити поводи на всички от последните дни, както и за днес Hug  bouquet

Исках само да вметна за таблицата, че знам един начин всички да редактираме онлайн. Става като се качи в Google documents. Там може екселски, уърдовски и май пауър пойнтовски...абе, изобщо файлове от офис приложенията да се качват и да са с обществен достъп. Не съм гледала подробно как става, но ако някой му се занимава исках само да споделя какво знам!

Марти- парацетамол Peace, при това без да се прекалява..най-добре консултация с доки!

Много ме радват клипчетата ви и снимките момичета, макар че няма време всеки път да ги коментирам Heart Eyes Grinning

Вал, всеки ден, когато няма пост от теб е минал по-сиво и празно Hug

Наде, това с Маги ми е малко като научна фантастика....поздравявам те за "6-та от тото" и пу-пу да не му е на детето уроки и все така да е спокойно и да те радва! Страхотни са ви къдриците Heart Eyes

Съжалявам, че пропускам много хора, а и имах доста неща да казвам, но всяко от вас знае как е! Освен това писането при мен е предимно, когато имам какво да кажа, както и до настроение, затова ще ме извините. Някой път може и да ви досадя с много постове, друг път да се позагубя. Просто за мен форума е удоволствие, а не задължение Peace

Ние следобед някъде към 13-14 ч. ще сме в Южния най-вероятно....лек ден от нас и слънчево настроение!

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 11:09 от ephrossina

# 53
Исках само да вметна за таблицата, че знам един начин всички да редактираме онлайн. Става като се качи в Google documents. Там може екселски, уърдовски и май пауър пойнтовски...абе, изобщо файлове от офис приложенията да се качват и да са с обществен достъп. Не съм гледала подробно как става, но ако някой му се занимава исках само да споделя какво знам!

Ефросинка - точно там съм започнала работата. Но не мисля, че на всеки ще му се занимава лично да въвежда данните си в табличката, липса на време, възможност и желание... Засега съм я направила с право на редакция от моя страна. Ако някой иска да има права над нея нека пише на ЛС.  Grinning

Edit: В момента съм дотук: ЦЪК . Ако някой иска да добави нещо, нека казва сега. Слънчев ден.

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 12:45 от thedragonbg

# 54
thedragonbg супер си.   bouquet

Ако имаш нужда от помощ, само кажи!

Hug

# 55
  • Sofia
 Laughing Камен и Анна верно щапуркат!  Grinning
И колко са смешни, как не могат да си поделят болта на пейката.  hahaha
А те гаджета ли са, че коментара на Алинка така го разбирам аз, много сте бързи кога се сватосахте.  Mr. Green
Много са сладки всички  Hug обаче на Яна пончото обра точките, искам и аз такова пък!  Grinning

Днес ми дойде кошарата и да се похваля сглобих си я сама  Mr. Green това малко като имам нова рокля, ших си я сама, но предвид уменията ми по "Направи си сам" си е направо постижение за мен!  Laughing
Единствено все още гледам тъпо вратичката и се чудя от къде може да се отваря, но ще и хвана цаката и на нея, че пробвах каубойската, но греда.
Като цяло доволна съм, оправда очакванията ми, височка е, обезопасена е максимално, единствено килимчето ми идва малко тънко долу, но това е защото сме с паркет и е твърдо, но пък метнах едно олекотено юрганче да и е меко като се въргаля.
Сега спокойно мога да и изхвърля детското креватче от стаята, тя така или иначе не спи в него, а и честно казано ме беше страх да я оставям да се учи да се изправя в него, защото каката два пъти е падала с главата надолу, уж не са и толкова ниски решетките, но се случи.
Бубе, специално за теб: цък и цък  Grinning

Еми, честито ви зъбче, да е здраво и бяло!
Честито и на днешните месечинки, ама те много са днес просто!  Grinning

# 56
Здравейте и от мен,
съжалявам, че пропуснах срещата и този път, но вече започнах с трескавата подготовка за завръщането ми на работа. И сега съм като някоя ученичка. Почти по цял ден чета, да не взема да се изложа като започна. Simple Smile
Колкото повече наближава този момент, толкова повече ми се иска да си се грижа сама за Йоана и през деня мине не мине, ходя и си я гушкам и целувам. А тя сега точно взе да става много интересна.
Дени (Ефросина) спомняш ли си как Йоана не проявяваше никакъв интерес към животните в Зоологическата градина. Тогава Анни махаше на бизоните, а Йоана махаше на Анна. Преди няколко дни я заведохме пак и направо ни разтопи като започна да имитира някои животни. Особено беше впечатлена от патетата ( викаше с пълно гърло ПА-ПА-ПА) и от мечката. Не можеше да изговори МЕЧО, но беше достатъчно да му вика МЕ-МЕ.
Идеята ми в случая не беше да си хваля гарджето, а само да дам идея на Софиянки, за весело изкарване с малчовците. Simple Smile Събота и неделя пак ще е хубаво времето и най-вероятно събота пак ще отидем до Зоологическата. Ще се радвам да срещна там някоя съфорумка. Не ми се иска да казвам точен час и да организирам среща, защото откакто се е родила Йоана, все с нея се съобразявам и не мога да се справя с ходенето където и да е навреме. Sad

Но иначе снимките от срещата са страхотни и всичките майки бебчовци изглеждате супер. Май от сега нататък аз ще се задоволявам само с разглеждане, без да мога да присъствам. Sad

Вал - страхотна кошарка.

# 57
Чакам който иска да изпрати мерки и теглилки на лични.
Ако някой не се намира в таблицата да пише. Използвах списъка от първия пост. Лека вечер.  Hug

Мерки и теглилки на Февруарчета 2008

# 58
Здравейте,идеята за табличката е страхотна smile3501

bouquetчестито на празнуващите,рожденни дни и месечинки

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugна всички

# 59
Вал, има един болт от външната страна на вратичката, та той като се махне се отваря и затваря. Аз също съм сложила едно дебело одеало под килимчето и се мятаме със сина цяла вечер вътре като твоите сладурковци Hug
Драконче, благодаря ти за старанието. Таблицата е чудесна идея, Алинка по честичко да надникваш.
Днес беше много слънчев и приятен ден и с детето откарахме навън почти до вечерта. Навън спинка, навън си хапва и така.
Момичета снимките от срещата са страхотни, добре сте си изкарали. Благородно ви завиждам..

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 18:16 от Сенди

Общи условия

Активация на акаунт