Спамо-чат (3.11-9.11)Красотата се излъчва само от вътрешния живот...

• 29 924
  • 2 207
  •   1
Отговори
# 1 770
Кви сте весели hahaha
Хахаха днес като прочета някъде милото..... hahaha от темата в Услуга на Милото... май в повече ми дойде

Току що постригах Милото. Mr. Green Joy
Joy трепач е тази тема Joy и е толкова сериозно написана, че направоооо взех та повярвах.

# 1 771
Кви сте весели hahaha
Хахаха днес като прочета някъде милото..... hahaha от темата в Услуга на Милото... май в повече ми дойде

Къде?  Laughing

# 1 772
  • вкъщи
кои точно не знам кого да питам Thinking Thinking
то не е и нужно да питаш... е, глей ми подписа и...  Crazy

гледам ама предпочитам форд Peace Peace

# 1 773
Кви сте весели hahaha

Къде?  Laughing
ушите сигурно...  Crazy

# 1 774
кои точно не знам кого да питам Thinking Thinking

Питай сватята. Mr. Green

# 1 775

Там друга го СКУБЕ. Mr. Green

Кви сте весели hahaha

Къде?  Laughing
ушите сигурно...  Crazy

И там. Laughing

# 1 776
гледам ама предпочитам форд Peace Peace
бе предпочитай си и ЗАЗ-ка ако щеш - боли ме пипера.., ама аре въри ме натъкми в класацията, че взех да губя вече!

# 1 777
ние на 23 не носим комбинезони:)а и в Варна много духа,наблягаме на палтата и питиетата.С какви жени си си лягал пак снощи какви комбинезони си надигал незнам:) hahaha
Добре де дай снимка по икономично бИльо тогава  Peace Wink Laughing

# 1 778

бе предпочитай си и ЗАЗ-ка ако щеш - боли ме пипера.., ама аре въри ме натъкми в класацията, че взех да губя вече!

Ще гласувам по роднински за теб.  Mr. Green Hug

Само не разбирам защо се изброяват по повече от трима, като се зачитат първите трима. Thinking

# 1 779
мацка, и аз тряа да одя да се подстригвам, ама кат тъ знам, че си палава... и ш земеш да ми оставиш 2-3 косъма... почвам да размислям относно реализацията на таз процедура!  Crazy

# 1 780
  • вкъщи
е той се е снимал не виждаш ли?До колата.Малко е с наведена глава,ама той сигурно е притеснителен.Фиатаджия в женския форум ще се разчупиш ли и ще слезеш ли най-накрая от тази кола.Simple Smile)Лека вечер на всички аз ще поиграя малко белот.

ами това не е той Naughty Naughty

# 1 781
ние на 23 не носим комбинезони:)а и в Варна много духа,наблягаме на палтата и питиетата.С какви жени си си лягал пак снощи какви комбинезони си надигал незнам:) hahaha
ееее, най-сетне неква солидарност... Wink
Гильо.., ти що не ме подкрепяш бе?  Mr. Green

# 1 782
е той се е снимал не виждаш ли?До колата.Малко е с наведена глава,ама той сигурно е притеснителен.Фиатаджия в женския форум ще се разчупиш ли и ще слезеш ли най-накрая от тази кола.Simple Smile)Лека вечер на всички аз ще поиграя малко белот.

ами това не е той Naughty Naughty
ти си била голям джумбиш... от де знаеш, че не съм аз?  Crazy

# 1 783
  • вкъщи
ееее, най-сетне неква солидарност... Wink
Гильо.., ти що не ме подкрепяш бе?  Mr. Green

че ти за подкрепа ли си Naughty Naughty

# 1 784
Пасито ми удари една кълка... и даже пренебрегна Лабрадора и Борис зарад мене! Мацка, ценя жеста миличка...  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт