Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 939
  • 637
  •   1
Отговори
# 120
Дев, Рони, аз рискувах  Mr. Green

# 121
  • София
На мен ми се струва,че в някои категории се получи "юрууушшш на сиренето" и всички един след друг номинират едни и същи хора.
smile3521 аха има нещо такова.Дайте нещо по-различно,което наистина ви е впечатлило.Аз за новак на годината съм номинирала Мадам Х,мисля,че е от 2-3 месеца във форума,но ми е направила  впечатление и затова я номинирам.

# 122
Колко време можем да си редактираме сами поста?
Искам да си пусна номинациите, но нямам за всички категории кандидати, а няма да ме има уикенда, та в понеделник ще трябва да добавям  newsm78

# 123
Исках да номинирам Сряда, пазарен ден - да си отворим сергията за тема на годината, но, уви, тя е от миналата година. Защо сме я пропуснали, защо?!
Беше пусната след номинациите, помня, че коментирахме даже. Принципно номинациите трябва да са през януари, според мен. За да не се пропускат теми и потребители от края на годината.

# 124
  • София
.Аз за новак на годината съм номинирала Мадам Х,мисля,че е от 2-3 месеца във форума,но ми е направила  впечатление и затова я номинирам.

Щото  и двете сте мадами Mr. Green
Иначе, аз се раздадох изцяло в нейната тема "Не се обажда", а тя изчезна безкрайно.
Много непрофесионално. Много!

# 125
  • Варна
Ей, браво на вас. Тъкмо щях да питам коя беше темата на Барабалекс. Гледам, заформя се нова априлска линия.  Mr. Green
Пост май можеше да се редактира до 24 часа след пускането му. Така че не мислете много. Или първо мислете, после пускайте всичко накуп.

# 126
Поне да бе махнала декларацията "Аз обичам Слави Трифонов"

# 127
Никол,отмених номинацията си.Ама не трябва да се сърдим за такива неща.Малко повече чувство за хумор няма да е излишно. Peace

# 128
  • София
Поне да бе махнала декларацията "Аз обичам Слави Трифонов"
То едното не пречи на другото.

# 129
stefani6, има ме номинирана и в Черно злато, не се сърдя (лошо няма, щом е за награда, ще се боря достойно Mr. Green), просто предположих, че си разбрала категорията не в смисъла, за който е пусната, затова писах Simple Smile

# 130
Имаше хора, които са ми симпатични, но не им намерих точното място в класацията........

# 131
1. "ЕлиСт" и "ellyst" едно и също лице ли е?

2.Някои хора се лигавят и не пишат никовете както трябва. Twisted Evil Това ще е проблем при броенето... Twisted Evil

3.Априлки 2007, ако се понапънете може и за другите категории да измислите нещо.  Twisted Evil

# 132
1. "ЕлиСт" и "ellyst" едно и също лице ли е?

Да  Party

# 133
stefani6, има ме номинирана и в Черно злато, не се сърдя (лошо няма, щом е за награда, ще се боря достойно Mr. Green), просто предположих, че си разбрала категорията не в смисъла, за който е пусната, затова писах Simple Smile
Аз наистина не бях разбрала точно.Затова отмених номинацията.Иначе нямаше толкова лесно да се дам. Simple Smile

# 134
Аз....таковата...само наминавам Blush

Общи условия

Активация на акаунт