Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 966
  • 637
  •   1
Отговори
# 270
Подозирам, че сега ще измислите и калъп за Лиска. Simple Smile

Е, тези дето се опитват, няма да бъдат подминати, все пак малините следват Grinning
Аха! Точите ли сатърчето? Mr. Green

Сега видях, че Лиса ме е номинирала заради "отявлената ми лабилност". Лабилна, че и първосигнална си ти Лиси - виж се с колко тъпи БАН-а си... БАН след БАН и най-накрай е-БАН. Хехе. Мерси! Гласуването чакам. Mr. Green Party

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 15:12 от Мишона

# 271
Тц, Калпазанка беше преди него. Не помня Шанел кога започна. Но все пак мисля, че е Калпазанка.

Тц, Перето пишеше болд още през 2004 г.

# 272
  • out of space
Тц, Калпазанка беше преди него. Не помня Шанел кога започна. Но все пак мисля, че е Калпазанка.

Тц, Перето пишеше болд още през 2004 г.

абсолютно!

# 273
Сега видях, че Лиса ме е номинирала заради "отявлената ми лабилност". Лабилна, че и първосигнална си ти Лиси - виж се с колко тъпи БАН-а си... БАН след БАН и най-накрай е-БАН. Хехе. Мерси! Гласуването чакам. Mr. Green Party

Е, стига, де, Мишонче, си доказвала тая
твоя лабилност, пак ми се върза. И какво
толкова ти пречат моите банове. Бан след
бан, това си е чиста стабилност. Не може
пък всички да сме лабилни, тоест, не бива.
С теб сме в симбиоза и перпетум оргазмус.
Шубидубидубидуб, да потанцуваме, Yes We Can.

# 274
  • Paradise
Кой каквото има, това точи, Мишоне, едни сатърче, други - лиги Wink

Важното е веселбата да върви Hug

# 275
Ти, Лиси, можеш да напишеш книга за вечния оргазъм по време на БАН. Аз ще ти напиша рецензията /ще изходя от личния си опит и познания на отявлена простакеса-интелИктуалка/. Ще дадем на Еди да я отпечата и на Татти да я продаде. Joy

Тая "Обама" риторика не ми я пробутвай. Предпочитам Словото Исусово.

# 276

Пишете Перето в липсващите. Аз си запълних квотата.

......................................

Ех, да беше тук Лизбет Simple Smile

# 277
Ти, Лиси, можеш да напишеш книга за вечния оргазъм по време на БАН. Аз ще ти напиша рецензията /ще изходя от личния си опит и познания на отявлена простакеса-интелИктуалка/. Ще дадем на Еди да я отпечата и на Татти да я продаде. Joy

Какъв психолог си, като намери най-неподходящите
хора за производство и пласмент на творбите ни, хм.

# 278
  • София
Стихотворната форма на писане, как какво.
Как, бе, Лиса не реди рими. Само графиката й мяза на стихотворение в обичайния за погледа ни вид.
Предполагам, че иде от нещо, чисто техническо, което я принуждава да се лее графично в бял стих.
А и така е сигурна, че не затруднява никого в четенето. Всеизвестно е, че при дълъг текст, без абзаци, човек обърква редовете.
За дислексия няма да говоря Crazy

# 279
Къде беше темата за Милото, някой даде линк, но го  изгубих.

Ето я: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=319905.0

# 280
  • При хората, които обичам
Кейси, ти си живата форумска памет!

# 281
Кейси, ти си живата форумска памет!

Е, поне едно нещо, в което мога да грабна приза, под носа на сопрано.

# 282
Oooo, я какво забавление щях да изпусна. Вече ще започна да влизам по всички теми, мда.
Жалко, ако знаех по-рано, щях да предложа и категория за най-учтив потребител  Flutter
Отивам да се разпиша в "номинационната"...само да си взема скалпела. 

Гледам и киселяци има? Що така? Нали номинациите са за забавление, да не взема и аз да се взема на сериозно?

# 283
НиноТино, ако имаше такава категория, бих Ви номинирала за на най-учтив потребител.

# 284
Някъде по пътя са изпаднали предложенията ми за категории "Самотен ездач" и "Форумски хор".

Общи условия

Активация на акаунт