Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 962
  • 637
  •   1
Отговори
# 300
Ок, аз спамя, Фиатаджия.  Laughing Разбрах. Златните катерички и умопрачителните теми на разговор са само фасада.

Да попитам нещо - в златна кукувици повече + или - смисъл се влага? Гледам, че хората различно тълкуват и гласуват.

ко ти пука как тълкуват хората? Тука всеки си казва неквите неща и съображения, за да не се пълни оная тема с тукашните глупости. А и за да е по-възможно да се брои накрая! А ти гласува ли за мен?  Crazy

# 301
Някъде по пътя са изпаднали предложенията ми за категории "Самотен ездач" и "Форумски хор".

Нищо, те ще идат в малинака, надявам се.

# 302
Да попитам нещо - в златна кукувици повече + или - смисъл се влага? Гледам, че хората различно тълкуват и гласуват.

Само и единствено плюсове влагам аз.
Това ми е една от най-положителните номинации. Laughing

# 303
И малините ли ще са старите или ще има и нови предложения? Непременно трябва да има категория, която да се отнася за въпросите в Правилата. Освен малоумни въпроси, има и доста нахални (из)иск(в)ания.

Току-що прочетох как една мома наритва админите да мислят, само защото тя не е мислила, когато трябва.  Joy

# 304
И малините ли ще са старите или ще има и нови предложения? Непременно трябва да има категория, която да се отнася за въпросите в Правилата. Освен малоумни въпроси, има и доста нахални (из)иск(в)ания.

Сещам се как половин КМ се изреди да пита, защо им е спрян точкоброя. Laughing

# 305
КМ е ясно какво е.
КЛ дали не е красива лелка?

Знам, знам, че е Клюкарник, но е смешно
  Laughing

# 306

Къде видя КЛ?
Или имаш предвид мен?  Flutter Blush Flutter

# 307

Къде видя КЛ?
Или имаш предвид мен?  Flutter Blush Flutter

Моля ти се , ти си КК (красива кака)  Laughing  Hug

# 308
Не бре, Сийке, не следиш номинациите

15.Party Animal (купонджии и певци) -спамо чата на КМ   и   КЛ

# 309
Их, язък! Значи няма шанс да се уредя до Красива Лелка, а си оставам Изтрещяла такава.  Crossing Arms
Иначе благодаря, Пасинет, няма нищо по-стоплящо женското сърце от още един комплимент!   bouquet  Mr. Green

Моля, моля, това не е спам! Длъжна съм да уточня ситуацията, преди да редуцирам броя на кебапчетата, предназначени за предизборната кампания!  Peace

# 310
За да не пиша коментар там по повод тази номинация

17.Мис(тър) Пламтящи чаршафи (страст(е)на, тъй да се каже) - добавям Вълкът

Това не е ли само за жени, а за мъжете категория плейбой?  newsm78

# 311
Ева, аз те номинирах заедно с други две съфорумки изцяло положително и с най-голямо удоволствие.

Аха, как` Силия! Да имаш да вземаш! КИЛ е моя коронна номинация. Организирам отново партия. Който иска да се включи. Mr. Green Joy

# 312
НЕ знам, може и да не се брои, аз  си го номинирам. ПАсинет, да не се стресна нещо, пък ти tooth

# 313
  • Paradise

Щом е златно, значи е положително.
"Златната кукувица" е положителна номинация. Simple Smile

# 314
Сега прегледах номинациите. Странно ми е, че при 78 хиляди потребители се сучат едни и същи хора. Предполагах, че темата е шеговита, но шегата 'ич я няма.
Те са едни напъни, едни фърляници... Мислех, че сте по-различни (визирам ЕГН-то).
Не сте! А това е жалко
.

Общи условия

Активация на акаунт