АПРИЛ 2006 - Отчаяните съпруги 100% стават SEX AND THE CITY! Дръжте се!

• 13 837
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Смин, разсмя ме рано сутринта с тези палми. На Ница ли ще се правите? Да няма после смяна на името на града на... примерно - Варница? Кметът ви е откачен човек, но това по принцип си важи за варненските кметове напоследък, доколко знам от кръстниците - те нали са варненци. Може би по това ги избират от партиите ми - кой е най-откаченият - ето той е подходящ да се кандидатира за кмет  Tired

За софийските градини също не ми се иска да мисля какво ще бъде. След толкова изписани теми, толкова работни срещи, толкова хора си загубиха от ценното време - и накрая все едно нищо. Нищо! Сериозно почвам да мисля, че просто ще се върне стария вариант със седенето от нам-си-кое време сутрин на опашка пред градините, за да запишем децата. Младен даже предложи да върнем нашите тиквички в Пловдив и да спонсорираме градината до моите родители (там също се действа така, щото и в Пловдив няма места)  Rolling Eyes Безумието е повсевместно (тъй ли се пише тази дума?).
Ренка, почвам да си мисля, че да, ние сме толкова тъпи  Confused

Вени, мерси за резервацията. Ако трябват някакви пари, казвай - ще преведа.

# 166
  • София
Не съм давала пари - обадих се по телефона! За стигане с кола - караш по Христо Ботев и ако идваш от Петте кюшета завиваш по първата пряка и след две пряки завиваш на ляво и в първата пак наляво, за да излезеш на Неофит Рилски, защото мисля, че е забранена от към ХР. Ботев! newsm78

За критериите - нещата много се промениха от това, а което се борихме, накрая ще си въведат техни си неща и хората просто ще гледат.
Юлче, твоите предложения са разумни, на следващата среща ще ги предложа, защото на последната въобще не стигнахме до критериите!

# 167
  • Варна
Ха, добър ден!
Наистина ли сега чувате за нашите палми?1 Целият град беше осеян с тях, в края на октомври сколасаха да ги приберат. Нямаха къде да ги съхраняват  Joy ама иначе поръчват.
Моята фирма хубу варненска, ама като едвам държи фронта?1 Ако фалира и аз остана без работа ще търся пак с варненска регистрация Joy Joy Joy Ба*и цирка, на мен вече ми е смешно, при обявени 19 места в нашата по район как да се пласирам?!!! Или пък как да се раздвоим и да подаваме на други места, където пък няма да ни вземат защото има райониране?
Има едно ново предимство - родител учител. А баба детска учителка дали важи, че разполагам с такава Joy

# 168
  • София
Като сме си заговорили за идиоти... Спомням си една абсурдна случка от преди няколко години - кмета на Ботевград беше решил, че на часовниковата кула трябва да има щъркели и беше наредил да вържат горе 2 щъркела и пожарникари се качваха да ги хранят. Един от тях беше успял да избяга, ама другия умря.  Sad Сигурно не ви се вярва, че някой може да е чак толкова дебилен, за да измисли подобна простотия, ама...  Ето ви и статия: http://www.trud.bg/Default.asp?statid=6561

# 169
Като сме си заговорили за идиоти... Спомням си една абсурдна случка от преди няколко години - кмета на Ботевград беше решил, че на часовниковата кула трябва да има щъркели и беше наредил да вържат горе 2 щъркела и пожарникари се качваха да ги хранят. Един от тях беше успял да избяга, ама другия умря.  Sad Сигурно не ви се вярва, че някой може да е чак толкова дебилен, за да измисли подобна простотия, ама...  Ето ви и статия: http://www.trud.bg/Default.asp?statid=6561
Е не, не мога да повярвам, че това е истина #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 170
# 171
  • Варна
Що за идиотизъм?! Добре, че нашият наблегна на палмите, че се беше метнал на гларусите например, аман... #Cussing out

# 172
  • София
Боже, боже, боже! Това сега ли се случва?

# 173
  • София
Ох, Ренке, Ренке, такъв смях ме напуши  Mr. Green Толкова типична и бг история!

Мога ли да направя остър завой от темите и да кажа това, което лекинко ми тежи -
Миенето на зъбите! - голямо изпитание за малкото ми нервички, винаги завършващо с крещени и ревове. Не може да му вдене на моя овньо в главата какво означава да плюе! - гълта и след това почва да си клямбуца главата почти опирайки чело в мивката, съответно чето се случва да си пъхне главата под течаща струя водя - тук вече изпушвам. С практиката ли ще се научи на този висш пилотаж - плюенето?

# 174
Данче  Hug Альо не го карам да плюе пастата засега (но е без флуор), но като се замисля така умело се е научил да плюе  ooooh! За всичко плюе - като изразява радост или ако е ядосан - за всич-ко!!!  Close Twisted Evil Та ми даде идея да го науча да плюе и пастата, ама като му е вкусна - смуче я и вика "мм, вкусно"  Sunglasses
Енви, знам, че имаш работа ама драсни 2 реда де  Whistling Naughty

# 175
Драскам ги три! Grinning

Хем ми е натоварено, хем някакси не мога да взема отношение по темите, хем съм съпричастна на угрижените... Blush

Започнахме, да правим детска стая. Party

# 176
  • София
Смини, значи не се ядосваш на неплюенето на пастата за зъби? Каква паста ползвате? Днес мернах и взех на "Билка" с грейпфрут /без флуор, захар и ала бала/ Вени и някой друг бяха писали за тази паста за зъби, дали става за малките?

# 177
Аз такава търся за нас (Рачето я беше препоръчала също), ползваме Ненедент без флуор за него, не се притеснявам, щото няма флуор  Peace А за тази не знам дали става за детенце  newsm78
Енви, после снимки - нали знаеш  Laughing

# 178
Момичета,благодаря за отговорите за Клеевата тинктура от днес и аз започнах да давам ,но да питам по колко време давате,например 10 дена или докато е болен и нещо като профилактично в месеца newsm78

# 179
ДАнче, става. Иво също не плюе, не може да схване защо нещо толкова вкусно трябва да се плюе. Всъщност той гълта по-голямата част от пастата още в началото, щом  я положа върху зъбите. Иначе ние сме с Ненедент без флуор, тя е ябълкова.

Смин, аз я взимам от аптека тази грейфрутовата (имаме хомеопатична аптека в Дървеница, друго може и да нямаме, но това го имаме Mr. Green ). Има и още една на същата фирма, която е без флуор. Не помня с какво беше. Много ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт