АПРИЛ 2006 - Отчаяните съпруги 100% стават SEX AND THE CITY! Дръжте се!

• 13 838
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Мен пък детската zъболекарка ми препоръ4а Ненедент С ФЛУОР. ЗаЩо държите да е беz?

# 181
Ами аз лично защото не вярвам чак толкова в прословутото действие на флуора. Пила съм достатъчно флуор като дете и имам повече от достатъчно пломби в устата. Докато бях бременна и докато кърмех (и двата пъти) съм ползвала почти половината време безфлуорни пасти и имам само един кариес за две години, при това миниатюрен. Правилното миене на зъбите и достатъчния прием на калций е много по-оснвен от приема на флуор.
Втората причина е, че тук в Бг раздават разни флуорирани млека в градините и вече има доста деца с флуороза. Някои минерални води (в детските градини ползват бутилирана минерална вода) също имат доста флуор. И като прибавиш масовото ядене на паста за зъби вечер - флуорът даже идва малко в повече. 

# 182
  • София
За да не се дублирам с Юлчето - из по същите причини.
Ние ползваме на Ненадент паста и не плюем, а си я хапваме. Иначе аз се мия с хомеопатичната Билка, но на Мати не съм давала още. Лора не я харесва! Обаче харесва Лакалут - да и се неначудиш!

Отивам днес с Майките на театър! Пиша го с главна буква, защото е станало нарицателно за компанията от парка!

# 183
Ясно юл4е, мерси. Тук освен сол и паста zа zъби, няма продукти с флуор, така 4е не би трябвало да има проблем 4е давам паста с. Щом zъболекарите и педиатрите така каzват...  Thinking

# 184
  • София
Енви, скорошна направа на новата стая ти желая!   bouquet

Пастата "Билка" - взех я от Фантастико. "Билка" имат и много хубав течен сапун, но за съжаление само веднъж го ползвах и от лятото не мога да го открия пак.

Профилактично давам на Станимир Витамин С, на таблетка, Форсивит се казват около 30 бр са по малко от 2 лв. Само, че ги няма в търговската софийска мрежа, много трудно намерих 1 опаковка, та сега ще дрънча на някой да ми го прати от Пловдив. Та исках да кажа - Препоръчвам!

Вени, както ще гледате? Предлагам на срещата да обсъдиме ходене на куклен театър, ние бяхме тръгнали в събота, но на финала сменихме с форумска, дружбенска среща.

Та като казах дрънчане да питам - някой да има път към Гърция скоро? В една съседка пия кафе с аромат на бадем - страхотийка - силно и мнооого ароматно кафе, но си го е купувала от там, от Гърция, та ако случайно може да съдейства да свирне  Heart Eyes

# 185
Априлска мама, много хубава новина! Дано всичко е наред!  Hug   bouquet

Клеева тинктура - нали смесих със сребърна вода и Тони пропищя света. После доки ми се скара - в нея имало спирт, как съм му сложила аз така в носа от нея. ooooh! Но ето, тази вечер ще пробвам в лъжичка сок, да.

Днес бях на УЗ в Св. София. Каза ми тамошната лекарка, че бебето е по-малко според нея. Иначе като кг го определи 2000-2200, в 34 ГС официално се намирам, но по глава в 31 Shocked Тази ме хвърли в джаза направо.

# 186
  • нейде там, където ....
Може главата да е по-малка => по-леко раждане  Hug На моя приятелка така бяха и двете деца.

# 187
  • София
Данче, гледахме "Страхотни момчета" в Младежкия! Беше забавно - театър само за жени! Направо ме хвърли в размисъл: винаги съм мислела, че мъжки стриптиз няма да ми хареса да гледам, ама сега...се позамислям!

За куклен театър съм за!

# 188
  • нейде там, където ....
Като казахте Куклен театър ... водихме Митето, с бате, мама и компания на "Красавицата и звяра". Впечатли се, но най-вече се уплаши. Три пъти ревваше по време на спектакъла, като първия - при изгасяне на осветление в началото. Скоро няма да повторя май.

# 189
  • София
Вчера в яслата е имало представление. Валката този път беше по-впечатлен от предишния, но все още не е ентусиазиран. Мисля да изчакам още малко  с кукления театър, не искам пак да го гоня по сцената и да ми циври, че иска да вземе играчките.  Twisted Evil

Сега погледнах новата паста за зъби на малкия- има флуор, въобще не съм обърнала внимание като съм я купувала.  ooooh! Той уж плюва де, ама все му се случва и да си глътне по малко.

Аги
, не им се шашкай толкова за размерите на бебо. Спомням си, че и преди 3 години някои мами така ги плашеха с много малки или големи бебоци, пък после не се оказа вярно.  Hug

Ееех, и на мен ми се обзавежда детска стая, ама  си нямаме.... Sad

# 190
  • София
Добро утро!   bouquet

В трепетно очакване съм от утрешната среща, стискайте палци да не работиме утре, но и да се работи ще се пазаря да остана до 14ч.

jd, в театър 199 ли гледахте Красавицата и звяра, в неделя нали? Аз се канех за събота да ходиме на театър и избрах този театър. Искам първата постановка, на която го заведа да е хубава приказка, за Красавицата ми е една от най-любимите приказки, но на снимката от постановката ми се видяха грозноватички куклите и се отказах, за да не се разочаровам, АЗ  Mr. Green. Иначе ще го водя на театър, решила съм  Mr. Green

В този ред на мисли се сетих да ви разправям - майка миналата седмица ми се обажда "Купих на Станимир касетка с детски песнички!" питах я на какво ще я пусне, касетофони нямаме вече, пък тя ми отговори " Ми аз и СД нямам!" та изровихме т.е. тя изрови от архивите касетофонче и слушат Хей ръчички, хей ги две  ooooh! Mr. Green

Аги, горе главата! Какво друго каза лекарката? Даде ли ти картбланш да се притесняваш? Колко процента ти е доверието в нея? В коя болница засега си решила да раждаш?

Колкото и да ми е приятно тук, ще трябва да потеглям, пожелайте ми весел! и успешен ден. На всички ви желая същото  Hug

# 191
  • София
Добро утро!

За кукления театър си мисля, че задължително на тая възраст трябва да е с кукли и да е нещо близко до тях като съдължание. Т.е. нещо от традиционните приказки по възможност да не е страшно. От репертуара на Кукления театър намирам за подходящи само "Трите прасенца" и "Любопитното слонче"! В 199 пък какви детски представления дават?

Брей имали богат репертуар! И там дават Трите прасенца! Даже в неделя го дават!

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 08:39 от Вени*

# 192
Смини, със снимките нали знаеш, колко съм трудна... Whistling

Данче, мерси! Hug

Ренка, то и аз не вярвах, че до детска ще стигнем, но предприехме едно лудо разместване на стаи, та и за детска ще се отвори място. Crazy

Утре да не си забравите фотоапаратите, еееййй!!! Mr. Green

# 193
Данче, гледахме "Страхотни момчета" в Младежкия! Беше забавно - театър само за жени! Направо ме хвърли в размисъл: винаги съм мислела, че мъжки стриптиз няма да ми хареса да гледам, ама сега...се позамислям!

За куклен театър съм за!

Вени, това е защото остаряваме бавно, неусетно почти!  Joy И за двете ти изказвания! Hug

Ами какво друго казаха...попита ме как се развива бебето според другите лекари, казвали ли са ми нещо. Ошашках се да не би да вижда нещо, което те не са видели. После каза, че тя вижда моментното му състояние, което е, че главата му е малка, не отговаря на седмиците си. Дала ми е разни р-ри
BD /абе главата е това/ 83 -> 31-32 ГС
Fl 65 ->34 GS /това ще да е крака, но те висчки казват, че е дългокрако ббето, още на феталната Димитрова каза за това/
HC 292 ->30 GS
AC 278 -> 32 GS
Placenta II ст
Доплер в норма
Тегло 2000 - 2200
Иначе каза, че не е пишкало, разгледа плацентата, мъж било без съмнение, нямало нужда да гледа, той не се криел и нямало как да го скрие дори  Blush Mr. Green /явно пак голяма пишка се очаква hahaha/

Ренка, така е. Аз сега се надявам бебето да се чувства добреи всичко да му е наред, понеже каквото и да става, когато и да се роди, колкото и да тежи, ако е здраво ще се справим!

Иначе ми обясни, че мога всяка седмица да ходя на замерване/запис/ на тоновете там . Но Вили /акуперката-сестра от ЖК така или иначе ще ме вика, за да ги прослушва и ще пишем май в картата как са/. И да съм отидела 2 седмици по-рано, един вид някъде около 11-12 дек, колкото да ми направят консултацията, да ми направят изследванията, да насрочат датата. Попитах я като нямам избор на екип има ли вариант да си вися чакаща в болницата дни наред, понеже платените уговорки минават, тя ми каза, че има ред на 3 секции едното е от патологията. Да, болницата е натоварена, може да има спешни случаи, те са с предимство /много ясно де/. Иначе също така каза, че след такъв период от няма и 3 години едва ли някой ще се навие на нормално раждане и нямало да рискуват. Според нея секциото ми е в кърпа вързано.

Май съм се впечатлила. Тази нощ сънувах, че ми изтичат водите - леко жълти и аз на едно листче гледам - аха, ако са прозрачни ок, ако са кръвенисти - лошо, ако са бледожълти ок.... ooooh! И се започна - къде са ми документите. Тръгнах с такси, пък съм си забравила личната карта, айде притеснения как ще ме приемат! Почнаха се кошмарите!
А аз тези дни смятам да си подредя чантата, за да ми е спокойно.

Утре в 16.00, нали така? В този хотел Ники, аз така и не разбрах какво има в него, но няма значение, нали ще има тумба априлки!  Hug

# 194

Общи условия

Активация на акаунт