АПРИЛ 2006 - Отчаяните съпруги 100% стават SEX AND THE CITY! Дръжте се!

• 13 842
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Ами сигурно, аз съм в грешка, не ми обръщайте внимание! Blush

# 196
  • София
15 часа!

# 197
  • София
Аги, простено ти е!  Mr. Green Значи след месец да го очакваме бебешора? Нещо много бързо ми се минаха твойте 9 месеца!  Mr. Green

Енви, това с разместването, ми е до болка познато.  ooooh! И ние "разтягахме" гарсониерата, но само до двустаен я докарахме, за толкова ни стигнаха силите и изобретателността. Скоро се запознахме с едни съседи, които и място за детска си бяха освободили, като направили антрето на кухня.  Shocked Въобще, липсата на място, се оказа голямо предизвикателство за въображението!  Twisted Evil

Хора, пуснаха ли ви парното вече? При нас още няма, а гледам, че и ТЕЦ-а ни не работи. Чудя се, дали въобще ще заработи, или да ходим да си избираме климатици...  newsm78

# 198
Очаквайте го вие! Аз още име не съм нарочила. Уж Димитър да беше, ама нещо не ме кефи и това си е....
И пак се почна да е Иван, да е Петър, да е.... Саш се е сбъркал нещо, изкрейзил е тотално. Казах му, че ако не измислим нормално и красиво име според моите възгледи, ще си го кръстя Сава. И той -  ooooh!  Wink

Ренка, нашето парно е пуснато от месец. Саш е главен огняр! Joy Вкъщи е около 22-25 градуса, ходим боси, а нощем пъшкаме като на Хаваите все едно че сме, в знойна лятна вечер...

# 199
Моми4ета, мога ли да ви помоля неЩо?  Embarassed  Марти трябва да постъпи по спеШност в болница в Германия, състоянието му се влоШава но тук (=в БГ) не могат да раzберат от какво и zа това.....го иzписаха  ooooh! Но zа да го приемат в Германия, искат капаро. Та набираме пари, спеШно. Неудобно ми е, но ако имате малко пари, няма zна4ение колко малка Ще е сумата, наистина няма, много Ще се радваме  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239691.0 ето това е темата.

# 200
ТатянкаPraynig. Ох, много мъка  Cry. Няма какво да ти е неудобно, ако не могат да ги съберат, дай пак сигнал, ще преведем още.

Имаме вече парно, не е май много силно, но определено има разлика  newsm44.

Енви, завиждам за детската стая. На мен така ми се иска, че започнахме такава на вилата, защото у нас  на този  етап  няма къде /освен в дрешника Mr. Green/. Но сме направили шпакловката и пода , лятото ще декорирам  bowuu.

А за пастата за зъби - сега взех обикновена детска, тя Ема се понаучи да плюе. Винаги си мием заедно зъбите и гледа от мен, сама прояви желание , не съм я учила.

За кукления театър - да кажа и за него. Ходим в парка Заимов , но нещо не съм очарована, въпреки че Ема гледа. Решила съм повече да не я водя там. Много са малки куклите и ако не си на първия ред нищо не се вижда, а и е студено. Сега мисля да я водя в театър Възраждане има детски постановки с артисти и ми се струва , че ще й е по-интересно. И в Младежкия има . По-нататък ще споделя впечатления.

Момичета, приятно изкарване утре.

# 201
  • София
Не сте писали много - изчетох всичко на един дъх.

Отивам да готвя вечеря, няма да казвам, за да не му се прияде на някой, а да ми няма адреса   Mr. Green

Утре момичета мили съм на линия. Ще гледам да потегля в 14ч, за 1 час няма да успея да се телепортирам, но с малко закъснение ще съм при вас. В 15ч някой да ми поръча една голяяяма, студена биричка! Ще дойда по дънки и маратонки, да знаете. За фото май ще го забравя, защото след последното отмъщение на фризьорката неискам и в огледало да се поглеждам. Отивам да готвя, няма начин  Mr. Green

# 202
# 203
  • София
Танче, колко пари сте събрали до сега?

# 204
  • София
За сега се очертава и аз да дойда на срещата. newsm44 Мъжете ще се гледат.

# 205
Приятно изкарване момичета  Hug, аз тази среща ще пропусна, защото ме тръшна гадния вирус и три дена немога да стана от леглото-температура и ухото яко ме боли, абе ужас направо Tired
ще чакам снимките  Peace

# 206
Здравейте,
няма да успея да дойда на срещата, извинявам се.
Хубаво изкарване  Hug

# 207
Танче, колко пари сте събрали до сега?

Ами тя кампанията е подновена едва в4ера. Следи в Сейв Дарина, там пиШат редовно zа раzвитието.

Весела среЩа  Peace

# 208
  • софия
ейййй, че пусто Laughing тука...
всички са на срещата май

# 209
Жени, ти защо не дойде? МНого беше приятно  Hug Отивам да се опъна и да гледам телевизия, защото сме без Стенли. Лека вечер на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт