АПРИЛ 2006 - Отчаяните съпруги 100% стават SEX AND THE CITY! Дръжте се!

• 13 832
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Рени, чакаме те да разказваш  Hug И да ти кажа, че и снимки чакамееееееее  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Ама добра компания се сформираме  Party
Данче, няма ли да се включиш  Crossing Arms

# 136
  • София
Рени, няма ли да можеш да се отскубнеш за час поне? Може мъж ти да разходи малкия, докато ние си хуртуваме и така да са наблизо, ако потрябваш! Но трябва Сонята да я оставиш някъде, че е следобедно!
Рали, какъв е тоя детски РД от 2.30? Не спят ли тия деца?

# 137
  • София
Ами какво да разказвам. Влади е добре-яде, спи, боли го коремче, пълни памперсите и се кокори. Това са му заниманията. през деня сме си двамата и се гледаме спокойно.
Но Сонята ще ме разсипе-пак е болна-с Т. и антибиотик. Има си всички екстри-ужасно болно гърло, кашлица, хрема, сълзящи очи. Съответно пак спи при свекитата и аз по цял ден плача за нея. Проблема е, че тя не иска да седи там и е много нещастна, а аз като знам тя как се чувства се разстройвам още повече.Днес вечерта трабваше да си я вземем, но свеки каза, че носа и тече като река и много кашля. Страх ме е да не разболеем малкия. Въобще...драма.

Роси, честита бременност. Лека и безпроблемна.
Тина, май и на теб пропуснах преди да честитя. Много се радвам.Лека и безпроблемна. Hug

Вени, обмислям как да дойда и аз. Сонята не ми е проблем, защото има къде да я оставя, но ще видим дали ще мога да пробутам Топчо на баща му. Wink

# 138
  • Sofia
Благодаря ви мамчета,  bouquet някак си сега ми стана по-спокойно, ако ми се обадят ще започна работа, ако пък не ще търсим други варианти, все пак цял живот ще работя после!
Аааа забравих Тина честито и на теб, лека бременност ти желая!  Simple Smile

# 139
  • нейде там, където ....
Роси, чудна новина  Hug желая ти  хубави 9 месеца, а за работата Вени добре го е казала Grinning

Надето
Вени
Юлче
Ели/Бабъл/ - малко под въпрос, щото не знам дали ще съм съвсем оздравяла.
Аги  - ако всичко е наред!
Деси
Рали
Наде 2 (надявам се да успея)
jd да се впиша и аз, че за две години и половина, не съм видяла една Априлка на живо   Hug

Рени  Laughing  Hug
Присъединявам се и аз към думите на Вени за работата.  Peace

# 140
  • София
Роси, честита бременност! Лека и безпроблемна да е, а накрая една хубава и здрава сестричка на Ивчо!  Hug Дано с работата нещата да се развият по възможно най-добрия за теб начин!  Peace

Рени, това Топчо толкова сладко звучи!  Heart Eyes

За срещата и аз се записвам:
Надето
Вени
Юлче
Ели/Бабъл/
Аги
Деси
Рали
Наде 2
jd
Ренката

# 141
  • София
Вени и аз се чудя как избраха такъв час, ама тяхното дете май е с много различен режим.

Наденце, вече имам нет в работата и много по-често пиша.

За срещата : Ще звънна на някой да проверя дали сте там и ще дойда.

# 142
  • 2 етажа над тавана
Ранно следобено кафе да ви предложа?  Mr. Green

Роси, честито! Лека и безпроблемна бременност, спокойна и на финала - кротка сестричка на Ивчо! Hug Много се радвам за теб, много Hug Hug Hug За работата - присъединявам се и аз към Вени. Peace

Ние днес си се гледаме - вчера Маги до обяд в градината се наакала 2 пъти в гащите и веднъж си казала и я сложили на гърне, но понеже било много рядко(по думите на сестрата) и ми поискаха днес да нося бележка от педиатърката.  Отидох вчера при педката, Маги си е на 6, вероятно от храна или от това, че онзи ден с целия си инат стоя боса около час и половина вкъщи и се разхожда по студените плочки, е било разстройството. Днес я водя - посреща ни другата сестра, подавам й плика с дрешките, щото вчера ми дадоха една торба оаканаи, давам бележката, а тя ми вика - "А, на бележката пише ОВИ и че е и за днес, я си я приберете и ако днес няма разстройство, утре я водете пак." Опитвам се да обясня на какво всъщност се е дължало разстройството, но няма кой да ме чуе, само ми се обяснява как ще зарази другите деца и ако всички са с разстройство нали се сещам какво ще им е на госпожите в групата. По принцип е права, но след като вчера до вечерта нито веднъж не е акала, още пвече пък да е рядко, днес също нищо й няма, защо даже не ми дава да си кажа мнението.  А и дори не попита има ли кой да я гледа, аз можеше да не съм си вкъщи, а на работа - какво правил тогава. Е, както и да е, Гледаме си е днес, а утре - пак я водя.

Освен това и днес ни спряха водата, добре поне, че успях да посготвя малко, че кой знае кога ще ни я пуснат - вчера чак към 23 часа дойде. Но беше немислимо да се къпя, да мия чинии или да пера дрешките на Маги, щото то не течеше вода, ами тиня Tired

Болните - бързо оздравяване, вече даже не ми се слуша за вируси, бацили и лекарства.

Възможно ли е да имам горчив вкус в устата от антибиотика, дето пия? newsm78

Данче, душо, драсни поне, че ще идваш на срещата, да успокоиш народа Mr. Green

Опс, Гитето нещо се размрънка Tired

# 143
  • София
Роси Hug  Лека и безпроблемна бременност ти желая. Работата, ако се появи се възползвай от нея колкото можеш и доколкото желаеш.
Уредих Емо и тате да се гледат няколко часа та за срещата съм на линия. Последно за 15 часа ли остана?

Надето
Вени
Юлче
Ели/Бабъл/ - малко под въпрос, щото не знам дали ще съм съвсем оздравяла.
Аги  - ако всичко е наред!
Деси
Рали
Наде 2 (надявам се да успея)
jd да се впиша и аз, че за две години и половина, не съм видяла една Априлка на живо   Hug
Раче

Емича е добре и ходи на градина. При нас големия проблем е, че страшно се срамува. Вече дори и с бабите и дядовците си отказва да говори. Направо се тръшва на земята и ако настояваме да каже нещо започва да пищи. Трагедия Thinking Какво да го правя - давайте съвети.
В градината си имал приятелчета, с които играел (момата Алвина взел да избягва, че не и харесвало да я прегръща Mr. Green). Включвал се във всички занимания, но отказва да говори с учителката си.
Като се прибере от градината започва да крещи и да подскача, да бяга - сякаш цял ден е държан на въже. А си признава, че играе с децата, че е бил на двора и на пързалката - явно не му е достатъчно. Като дойде време за сън започваме едни преговори. Удря сърцераздирателни молби за "още мъничко играя". Накрая в 22:00ч гася лампите и телевизора и лягаме всички.

# 144
Момичета подлудяват ме моите разбойници,но да са живи и здрави Wink
ние ходихме до докторката дори и профилактичен им направи т е теглене и мерене на 2,6м го имало,та са дръпнали с по 5 см т е са по 95 и Аси е 15кг а Криси 14кг, каза че само сополи и сироп ще пием флудитек той поне 2 пъти на ден а а и от миналата година знам че е ефикасин Peaceи капки някакви правени ни изписа за отпушване със ксилометазолин и адреналин и витамин С сигурно,а пък аз смятам да започна и Клеева тинктура да им давам,една майка приятелка ме посъветва,обсъдих с доки и тя каза че сега е много модерно сред майките,та се разтърсих за инфо в бг мама и прочетох това онова,та ще им давам да пият и капки в носа ще им слагам от клеевата тинктура
-Въпрос някой от вас дава ли на детето си и според вас има ли ефект?
та реших да си ги гледам децата до понеделник тъкмо ще изчистим тия гадни секрети Outta Joint Naughty
сега сядам да пиша домашна по английски че нямам време Peace

# 145
  • София
За срещата :
Надето
Вени
Юлче
Ели/Бабъл/
Аги
Деси
Рали
Наде 2
jd
Ренката
Раче

Коригирам поста на Рачето, че беше изяла Ренката! До тук 11, може би 12 или 13 да станем с Дначето и Рени, ако успее! Ще звънна да запазя маса, нищо че е следобяд да не се окаже, че няма и сме на никъде. За 15 часа остава, Рали вмъкни се, ако можеш - остави таткота на детския РД понякое време, ако е удобно, де!

Рени, много ми стана мъчно и на мен за Сонята - има такъв вирус и ние го карахме на изпроводяк от градината. Но гадно е така с тази изолация, незнам какво да те посъветвам . и така лошо и иначе лошо...! Неприятна ситуация.

# 146
  • нейде там, където ....
За клеевата тинктура - давам, със сок, 1-2 пъти дневно, по 2-3 капки. Има много добър ефект. За 3 месеца Митко отсъства само 5 дни от ясла (пу-пу).
Не бих сложила в носа, най-вече защото това си е спирт с 30% прополис. Меко казано е неприятно и много дразни. А последствията от спирта върху лигавицата на носа?  Confused newsm78

# 147
  • софия
И аз давам клеева тинктура и съм също доволна Peace
И в нослето съм слагала...3 капки в 10мл сребъна вода...когато се слага редовно/4-5 пъти на ден с редуване със Стеримал или подобно/ има супер ефект. От зелени сополите станаха бели Simple Smile, но е доста неприятно и то предимни като изтекат в гърлото...малко лютят /лично съм пробвала/

Роси, лека и безпроблемна бременност Hug

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 22:10 от Жени_К

# 148
  • София
Ох как да кажа сега, че в събота съм на работа  Embarassed Ще видя какво ще измисля  Embarassed

Клеева тинктрура  -  аз пиех на времето, върху Станимир не съм пробвала - ще пробвам.

jd, нали си ни виждала по снимките и ще ни познаеш? На времето се познавахме по кореми  Mr. Green

Роси, много се радвам за теб, да ти е честито и леко бременеенето!    bouquet

Станимир продължава да буха като стар тютюнджия, рядко кашля, но доста мощно. Мисля, че му поминава, бавно, но минава, освен ако не е затишие пред буря.

Кръчмата с течаща от стените бира  Mr. Green - забравих да питам за името, ще питам, иначе се намира на ул. Христо Белчев /от Патриарха като се завие /с кола не може/, върви се малко и вляво/

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 19:12 от Данче-Калпазанче

# 149
Роси, чудесна новина  Hug Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на лято  Hug

Аз вдигам пара покрай новите правила за ДГ и хич не съм на кеф  #Cussing out Close Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт