АПРИЛ 2006 - Отчаяните съпруги 100% стават SEX AND THE CITY! Дръжте се!

• 13 836
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Смини, какви нови правила?

Да похваля нашата ясла т.е. сестрата, която ми каза онзи ден, че СТаско много буха - каза ми го много спокойно, деликатно чак бавно загрях какво точно иска да ми каже.

# 151
Данче, те са само за Варна и повярвай ми - по-добре да не знаеш за к'во иде реч  Confused

# 152
Смин, по едно време в темата за новите правила за прием за София се споменаваше с добро идеята на вашия кмет. Само ми е интересно банковите служетели (примерно) във Варна как ще си дават децата на ДГ.

# 153
  • София
Смин, кажи, че толкова време врях и кипях по софийските правила, че ми е вече втора природа и ще ми е интересно.
Данче, неможеш ли до 2 да стоиш на работа и после да дойдеш?

# 154
Роси, честито, лека и безпроблемна бременност!

# 155
Новите варненски правила са - предимство за деца, чиито родители работят във фирми, регистрирани във Варна. Удостоверява се с бележка от НАП.

# 156
Ми, Юлче, к'во - такива кат нас палят самолета сутринта - водим ги на ДГ в София и после се връщаме да бачкаме, колко му е я, даже ще се кооперираме с банкерите  Laughing (обръщам го на майтап, че днес ми дойде в повече  Crazy)
Вени, както ти е казала Юлчето - удостоверение от НАП, че имаш трудов договор към фирма, която е със седалище във варна (уж да са само родители, които плащат данъците тук)...обаче, всички данъци от фирмите се внасят в републиканския бюджет, т.е независимо къде те осигуряват парите отиват на едно място. Та днес една супер мила жена в НАП, която беше в час, ми разясни, че мога и аз да кандидаствам, те ще ми дадат бележка, че имам трудов договор, но ще си извадя и че нямам задължение също, както към НАП, така и към Общината за местните данъци и такси. Отделно са въвели само по адрес по лична карта и са премахнали предимството на 2ро дете в същото заведение. Бе нашият кмет е за ГОЛЯМ бой....не знам дали чухте за палмите които взе под наем за милиони левове да разкрасява града...градини да беше построил по-добре  Close Twisted Evil

Брей, не заспах с Альо...това не ми се е случвало много отдавна  Laughing Mr. Green

# 157
МОЛЯ? Палми под наем? Кажи ми 4е се ШегуваШ, моля те  Praynig
  ooooh!

# 158
Добро утро!

Татянка, де да се шегувах.... май 5 млн за 10 години като фирмата на жена му е 'спечелила' търг за стопанисването им за зимата  Tired
Ето и примерно новина за тях - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=276679...ето и по-прясна http://moreto.net/novini.php?n=28660...нямало да бъдат 5 млн, а само 3 млн.... Бе нямам думи!  ooooh!

# 159
  • София
Добро утро!

Смини, позеленявам от такива новини  #Cussing out Желая ви успех в борбата!  Praynig Между другото моята настояща фирма е румънска ooooh! Praynig  Mr. Green

Вени, и моя план е такъв да остана до 14ч, но дали ще стане незнам. Ти как си?

# 160
  • София
Добро утро!

Смин, това е поредното безумие - какво като фирмата е регистрирана в друг град? Направо нямам думи! А предимството брат/сестра е направо изумително, че са го махнали!

Данче, добре съм, в момента поне, дано и занапред! Пих едно хомеопатично и сега съм супер спокойна, но пък и Милен го няма!
Довечера съм на театър с приятелки, лошото е, че ще трябва да бързам после да се прибирам, защото децата ще ги гледа свеки! Sad

Запазила съм маса за събота 15 часа на мое име!

# 161
Добро утро  Hug
Вени, мерси за масата, а пари давала ли си?
Кажете сега как точно да стигна, че нещо не се ориентирам  newsm78 Там има ли къде да се спре?
Смин, това е наистина поредното безумие  Tired А за софийските градини още не съм разбрала сега какъв ще е редът  newsm78
Данче, ще те чакаме и да не се преработваш  Naughty

# 162

А за софийските градини още не съм разбрала сега какъв ще е редът  newsm78

Още не се знае какъв ще е, но аз като чета какво искат да приемат, си мисля, че просто никакъв шанс няма да имаме за градина Confused
Работната група дават идеи, общината и Сирма си правят каквото си решат ...  Sick

# 163
  • София
Страшно се дразня вече на тези безумици с градините. Забелязвате ли как, колкото повече се "подобряват" критериите за прием, толкова повече се влошават нещата.
Приема за нашия набор тази година беше 20 деца, а в момента са 30, 10 не фигурират в никакви списъци. Даже 3 от децата са набор 2007, едното бебенце дори още не може да ходи и една от 2-те лелки постоянно го носи и остава само една да се грижи за другите 29 деца.  Close Има подадени жалби и в общината и в МОН, а директорката най-нагло ходи и обяснява как никой нямало да посмее да проверява, защото едно от неправомерно приетите деца в групата на Валката, е роднина на кметицата на община Подуяне. Нямам думи просто!  censored

Варненските палми са просто поредното безумие!  Close
Не мога да разбера, ние ли сме толкова тъпи, че да допускаме до ръководни постове най-корумпираните идиоти, къде ли точно е проблема...?  newsm78

# 164
Ба*и, болниците са под всякаква критика, но се вzимат палми zа милиони  ooooh! Що zа беzумие е това? Що zа бананова република? Много се ядосвам  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт