Здрави да бъдат февруарските деца, желае всяка мама от душа!

• 22 967
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета, искам да ви почерпя за паметната дата 10 ноември. Поводът е наистина исторически - на нея (съвсем умишлено) се "взехме" официално с мъжа ми Flutter. Най-хубавият подарък за тазгодишния ни празник е Калоян. Наистина няма по-щастлива жена на света от мен с тези двама разкошни мъже. Пожелавам си и едно момиченце след някоя и друга година, но и момченце няма да върна. Хайде, да не бавя почерпката, насам народе!

това:

това:

това:

това:

и това:

Мери, да ти е жива и здрава рожденичката, много да те радва!

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 13:50 от Puhka

# 181
  • София
Пухче Hug

# 182
Пух, желая много здраве щастие, любов и демокрация във вашето семейство!

# 183
Зрасти пак.
Да се вкюча и аз след разходката.
Благодаря на Ефросина и Катт HugМомичета,благодарение на бебешките теми и отговорите им ми спестихте фитнеса-мускули хванах на корема от смях,чак сълзи запръскаха Laughing
Галадриел,сега вече рзбирам.......Днес не ти е било лесно,опиай се да мислиш позитивно,сигурна съм,че Рая е добре,вярвай и ти в това Hug
Пухка-ЧЕСТИТО(хубава дата) Laughing и почерпката си я бива! newsm35
Момичета,може ли да изнахалствам малко и да помоля,някои от вас,ако има възможност да ми прати статия или клипче за това колко много вреди тютюнопушенето през бремеността,за да пратя на една бременна приятелка,която не иска по никакъв повод да се раздели с цигарите,доли не ги намаля,а мен сърцето ме боли.
Аз също бях запален пушач,но с бременоста се промених и ги спрах напълно.
Благодаря предварително.
Доти,честито и от мен!Дъщеря ти е красавица,както и всички февруарски бебета.
 Тео,винаги ще липсваш Cry
Никога няма да те збравим Flowers Rose Flowers Rose
Слави  Hug

# 184
  • София
...
Момичета,може ли да изнахалствам малко и да помоля,някои от вас,ако има възможност да ми прати статия или клипче за това колко много вреди тютюнопушенето през бремеността,за да пратя на една бременна приятелка,която не иска по никакъв повод да се раздели с цигарите,доли не ги намаля,а мен сърцето ме боли.
Аз също бях запален пушач,но с бременоста се промених и ги спрах напълно.
Благодаря предварително.
...]
http://www.biberonbg.com/info/cigari_i_bremennost.htm

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 840&Itemid=97

http://www.doctorbg.com/page.php?id=15002

Линковете са страшно много, но виж тези! А това, въпреки че е на английски може да го покажеш, защото със снимки се илюстрира ужаса, в който може да се вкара с безхаберието си твоята приятелка:( :
http://www.youtube.com/watch?v=itDL63-LqQg

# 185
  • Sofia

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВА!
МЕРИ, ДА ТИ Е ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И ПОСЛУШНА! ХУБАВ ПРАЗНИК! Heart Eyes

ПУХ, ЧЕСТИТО! Hug
Довечера повече от мен. Сега имам помощник, който иска да ходи на разходка... Whistling

# 186
Ефросина,много благодаря за бързия отговор! Hug
Знаех си ,че мога да разчитам на вас,и затова потърсих помощ тук,дано се вразоми Praynig
Ще пиша ако е имало резултат.

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 14:48 от elenia

# 187
  • Sofia
Пух, още дълги години да се обичате и уважавате и аз ти пожелавам едно момиченце,пък може би и двете на веднъж!  Grinning
Много сърцата почерпка, бъдете все така влюбени, а ти все по-щастлива!

Честито и на днешните месечинки, че одеве ги пропуснах, да са живи и здрави!   bouquet

За малката звездичка ТеоFlowers Rose Flowers Rose

Елениа, да знаеш че акъл в чужда глава не се налива, или го имаш или го нямаш.
Няма филмче или статия или каквато и да било сила на света да накара твоята приятелка да спре да пуши ако тя сама не го пожелае, сигурна съм че знае вредата от цигарите, едва ли си мисли, че пушейки по кутия на ден приема дневната  доза витамини.
И да не помислиш сега, че съм върла непушачка, напротив пушех по кутия и половина преди да забременея, после плавно ги намалях и до 4-тия месец ги разкарах, но съм сигурна че ще ги започна пак като приключи кърмаческия ми стаж.

Доти, честито, покажи снимки после, че аз такива списания честно казано малко се изнервям да чета и не купувам.

Галадриел, дано е по-слаба мускулатура и да няма място за притеснение! Кажи ми моля те по колко пъти седмично ще я водиш на физиотерапия, че взех и аз да се замислям дали да не заведа трътчица да се раздвижи малко, че такова мързелуване рядко се среща.

Камчо, по повод статията която си пуснала според мен това е насочено изцяло за майки които се връщат почти веднага след раждането на работа по собствено желание, никой не ги принуждава в случая, както и мен никой не може да ме принуди да си дам детето на ясла. Но и според мен е доста трудно осъществимо това, тепърва не виждам как ще откриват филиали и къде ще се настанят тези бебета.

От няколко дни ми е много смотано, боли ме гърло, но само от дясно, подути ми са лимфите пак от дясно и пак там усещам, че ми расте мъдреца, боли ме слепоочието и ухото, ще каже човек че са ме преполовили, защото от ляво съм на 6. Сега обаче ям сладолед, но го дъвча и гълтам от ляво, за да не разбере дясната половина, че инак лошо ми се пише.

Ева преди малко се напика на спалнята и в това "хубаво" време ми отвори чудна работа, сега майка и е перачка, гладачка и простачка цял ден.  ooooh!

# 188
  • София
Мери, честит рожден ден на Ивето. Да расте здрава и засмяна, да е гордост за мама и тати и да стане много разумна млада дама. Да се учи от мама и да стане добра домакиня като нея и да получи много много подаръци. Весел празник.

Пухи, честит празник и на вас. Да се обичате, уважавате и поддържате това прекрасно семейство дълги години. И не на последно място - скоро да зарадвате Калоянчо с някое сестриче или братче.
Весел празник и на вас.

Гала
, надявам се рехабилитациите да помогнат и детето да няма проблеми. Ще видиш, че скоро Рая ще стъпи на крачета и после няма да можеш да я спреш. Важнто е и ти да се успокоиш.  Hug

Миличък Тео, спи спокойно момченце малко.

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 16:17 от anita7

# 189

Пухи,честита ви годишнина,бъдете винаги така щастливи ,здрави и се обичайте още дълги години..
А ти си остани все така лъчезарна и красива... Heart Eyes   bouquet

Гала,надявам се да помогнат упражненията на Ряа,всичко си е индивидуално,не се притеснявай...
А ти се поуспокой ,пий нещо за болките от зъбчето..много е кофти,аз си ги извадих и 4-те .. Crazy

ВАЛ...понамали малко тоя сладолед  Embarassed ...то от него е това с дясната сливица  Sick...Почерпи ни и нас . Party
А повод даването на децата от 3 месечна възраст на ясла,
почти във всички страни е така,заради желанието на майките да започнат работа възможно най-бързо.... #Crazy

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 15:26 от бубето 29

# 190
Валерия аз май нещо съм пропуснала, но какво ще рече Третата 08.03.20?? ?
Честито на всички с поводи! От сърце ви желая ЗДРАВЕ!    bouquet

# 191
  • Sofia
Ми Бубе, стана ясно, че не си във Франция така че можеш да ми дойдеш на гости да те черпя сладолед и да си образуваме дружен гърлобол, ако пък беше във Франция аз щях да ти дойда на гости, че имам недовършена работа в тази страна.  Laughing

Джой, съставям си житейска схема  Laughing, нищо не значи за сега но някой ден като добавя питанките ще значи.
Мъжът ми каза, че така или иначе като навлезнем в декември и почнем с моя РД, после продължим с на децата може да родя още няколко, та да може да излезем напролет от подаръчната серия, а и не го крие човека иска общо 4 дъщери, 2 съм му осигурила, за другите две ще видим.

# 192
Пух- желая ви още много години занапред да се обичате и да си вярвате.   bouquet...Пък то от толкова много любов няма как да не "дойде" и една мома Flutter Joy
Валерия - ще ме умориш.. hahahaтова за перачката и гладачката по цял ден го разбрах- не ми е чуждо никак Mr. Green....ама защо пък и простачка цял ден бе муци.....не може ли само от време на време Joy

Тео - в мислите ни си, малко ангелче Sad

# 193
  • София
ама защо пък и простачка цял ден бе муци.....не може ли само от време на време Joy

Аз това го разбирам, че ще простира изпраните напикани чаршафи Grinning

Пух, честито и от мен Grinning Да сте най-щастливите на таз земя Grinning

# 194
  • Sofia
Мнеее Чара, простачка си е.  Mr. Green
Свекърва ми е детска учителка и едно дете от нейната група така викаше, майка ми е гладачка, перачка и простачка, демек домакиня.  Grinning
А прането ако се свеждаше само до чаршафи щеше да е добре има и 2 завивки, все едно крава си отглеждам, следващия път няма да я пускам да и диша дупето на моята спалня.

Общи условия

Активация на акаунт