Само за русофили

• 56 179
  • 777
  •   1
Отговори
# 465
  • пловдив
Дами, кога ще дават оцветената версия на "Золушка" по ОРТ? Много искам дъщеричката ми да я гледа.

за всеки случай ако го изпуснеш от тук можеш да си го свалиш
http://www.megashara.com/search/?text=%D0%97%D0%BE%D0%BB%D1%83%D … 0&x=0&y=0
ето и цветната реставрация
http://megashara.com/movies/517107/zolushka_restavratsiya_v_tsvete.html
 Peace

# 466
  • София
Момичета утре тръгвам за Москва, ще си имам истинска руска Нова година.Е похвалих се[email] Simple Smile Simple Smile Simple SmileВесели  празници за всички вас  bouquet

# 467
  • Атлантис, Галактика Пегас
Утре ли??? Със самолет ли?  Flutter само в баня не ходи преди това. Да не попаднеш в Питер вместо Москва както небеизвестния на всички ни герой?  Mr. Green Joy

# 468
весело прекарване.

аз съм московски възпитаник и най-хубаво съм прекарвала Нова година в Москва.

# 469
Здравейте на всички и честити коледни празници!

Не знам дали имам правото да се нарека "русофил" и да пиша тук - аз не съм учила специализирани руски училища, нямам руска жилка в рода, нямам контакти с руснаци.  Руски знам дотолкова доколкото навремето в училище от 7 клас та до 2-ри курс в института се учеше задължително - т.е. малко. Все пак мога да изгледам филм без субтитри и макар че не всички думи ще разбера, знам че просто ще ги усетя.
Преди доста години съм ходила в Москва, Киев, Ленинград(тогава), Рига, Вилнюс, Талин. В Петербург и Талин бяхме по времето на белите нощи, не мисля че това може да се забрави.

Просто с всичко свързано с Русия си ми е някак уютно, домашно- и филми, и музика, и книги, и всичко. Приятно ми е и никога не ме натоварва. С удоволствие прочетох темата, наистина всичко руско си ми е някак близко и с него се чувствам добре.
Гледала съм почти всички руски филми от по-старите, и не се сещам за някой дето да не ми е харесал.
Музиката на "Лебедово езеро" никога няма да ми омръзне, руските бардове също., циганските песни,  че дори и детските песнички-чебурашки.  Не ми се е случвало като слушам друга песен за Земята да изпитам това което изпитвам като слушам "Земля в илюминаторе"- тази песен ме кара наистина да почувствам Земята като свой дом, като нещо толкова близко и ценно.

Хайде унесох се, простете ми... Ще ви чета с удоволствие...  bouquet

# 470
  • Казанлък of all places
Научих се да чета на 5 години , от руско букварче.
Първата ми прочетена книга беше "Алые паруса". Simple Smile
Руският ми е в кръвта , родителите ми имаха гляма библиотека , която беше в детската и беше пълна цялата с книги на руски. Логично последва руска гимназия , после по време на следването почти всички произведения , които не съм намирала в оригинал на английски,съм ги чела в превод на руски . НЯМА литература като руската, няма светоусещане като руското , няма водка като руската  Mr. Green ( то всъщност другото не е водка, нали така? )
Та, с всичко това - радвам се,че ви открих и Честита нова година!

# 471
Искам да пожелая на всички мили дами весело посрещане на Нова година!Бъдете щастливи,бъдете здрави и много  обичани!

п.с.angelina.bgk,радвам се да срещна точно тук моя съгражданка:)

# 472
  • пловдив
Споко Calico и аз си нямам руска кръв, и аз не съм учила специализирано руско училище, отгоре на всичко си нямам библиотека с руски книги в детската /angelina.bgk за което ти завиждам и я къде е Казънлък да взема да скокна на гости ли  Mr. Green, питието е ясно, защото подкрепям мнението ти за водката и може да прозвучи странно -моята любима водка е "Левша" със сребърния етикет,кофти че тук я няма  Crossing Arms обаче все ще намерим заместител/
, НО  Naughty и си пиша в темата, и се наслаждавам на страхотните песни които момичетата тук показват, и аз като теб съм изгледала почти всички стари филми, но и от новите не се отказвам  Wink за щастие мъжът ми като чуе руска реч по телевизията и веднага се залепя , като на моменти ми пречи за пълно отдаване, защото като няма субтитри и все нещо е недоразбрал   Rolling Eyes ,
Та   newsm78 не знам какво точно включва понятието "русофил", но ако е любов, там съм  Peace
dmaria не бъди стисната, щракни по някоя снимка за да се насладим и ние, макар и виртуално  Joy , лек полет и страхотен купон!
и да споделя на какво попаднах случайно
http://detkam.e-papa.ru/mp/67/
новогидишни детски песнички за сваляне  Peace

# 473
Момичета утре тръгвам за Москва, ще си имам истинска руска Нова година.
Ей това ми е мечтата и съм си обещала в обозримото бъдеще да я осъществя!
Весело посрещане на 2010 на всички Hug

# 474
А аз бях в осми клас и от училище се организираше посещение в Москва-"Руска зима".Бях първа година в руската гимназия и много ми се ходеше, но родителите ми не ме пуснаха.Представях си сняг, кончета, а после се оказа, че не е било чак толкова романтично.
А Москва посетих години по-късно, вече като студентка.

Dmaria, пожелавам една знаменателна и незабравима Нова година!

# 475
dmaria,приятно пътуване, весели празници и скорошно завръщане!

# 476
Моята мечта, пък, е да посрещна Нова година в Санкт Петербург! Много повече ми харесва от Москва. Такъв дух и аристократизъм има в този град! Един от любимите ми градове.
Пожелавам на всички щастлива Нова година, здраве, късмет и усмивки!
И един весел поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=OygHJNwhdv8

# 477
alex_b,не съм ходила в Петербург,но искам да отида по време на
белите нощи. Моят баща е ходил и неможеше да се нахвали.
Аз само в Москва съм била.

# 478
Е, наистина белите нощи са нещо невероятно, но тях съм ги виждала. Била съм и в Мурманск, зад Полярния кръг, виждала съм и Северното сияние - нещо уникално! Но не съм била в Санкт Петербург през зимата - представям си дебел сняг, всичко бяло и чисто, и на този фон - старинните величествени сгради и дворци. Сигурно е страхотно!

# 479
  • Атлантис, Галактика Пегас
Представите по някога лъжат.
Моите приятели преди няколко дни се оплакваха от сив Питер, обаче преди два  три дни ги заваля СНЯГ  Mr. Green сега се оплакват от него.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт