Детски психолози,психотерапевти и психиатри

• 371 615
  • 684
  •   1
Отговори
# 180
sofi82, д- р Топалова е детски психиатър и затова може да работи по ЗК.
Психолозите не се водят лекари и затова не могат да сключват договор със ЗК.

# 181
Топалова не работи по ЗК, прегледа е разпитвате наблюдава детето докато е в стаята и така общо взето.

# 182
В този център, може и да не работи, но по принцип има договор със ЗК.

Цитат
От 2007 г.  д-р Милена Топалова работи по договор с НЗОК - пакет ”Детска психиатрия” (код 38). За  пациенти, които са насочени от лекар с медицинско направление (бл. МЗ-НЗОК №3), консултациите се заплащат от НЗОК в рамките на определените от здравната каса лимити.

# 183
Ами тя само в този център приема ама най добре се обадете и я питайте за да не спорим излишно  Peace

# 184
Здравейте и Честито Рождество Христово ! Бих искала горещо да прероръчам една лекарка, която е не само медицински специалист,но и ЧОВЕК. Става въпрос за детско-юношеския психиатър доцент Стамболова.
Имахме проблем с моята 7-годишна дъщеря ,водихме я при много лекари и "специалисти ", но резултат нямаше,всички казваха,че детето е добре и се развива добре. Но.... проблемите продължаваха. След едночасов преглед,разговор,тестове и други се нейни начини диагнозата беше поставена,даде ни много съвети,освен
лекарства,и то в съвсем малки количества и което е по-важно даде си и личния телефон за постоянна връзка с нея,самата тя се обаждапо телефона за да пита как протича лечението,как се чувства детето и тн. Просто сме
възхитени от нея,от нейното отношение,не само професионално , но и човешко.Ако имате някакви проблеми от психологично естевство  с вашите деца ,мили мами, не се колебайте да потърсите доц.Светла Стамболова.
Определено ще реши вашите проблеми.

# 185
Psyho08, без да влагам никакво лично отношение към доц. Стамболова и нейния професионализъм, мисля, че не избрахте най-удачната форма на реклама... В тази тема е препълнено с подобни анонимни възхвали, а кому е нужно това? Много по-полезни биха били реалните отзиви за работата на даден специалист, а не саморекламите при това от първи пост във форума.

# 186
       Здравейте!Моля за мнене или становище относно мед.център"Динамика" и екипа от психолози там.Става въпрос за проблеми в поведенито при юноши.

# 187
  • София
Записвам се.

# 188
  • Някъде на път....
......бих Ви препоръчала да се обърнете за второ мнение към детска психиатрична клиника "Св. Никола" към Александровска болница в София. Това е мястото с най-високо квалифицираните специалисти, с най-дълги традиции и опит в страната. Децата се оценяват от екип от психиатри, психолог и логопед.
Успех!
Записва се час за детето по телефона, нали?
Колко струва един преглед?

# 189
t_ilieva,
добре е да се обадите първо по телефона. Не знам точно телефона на регистратурата, но централата на Александровска болница е 02/92-30-1 и от там ще ви свържат с регистратурата на клиниката.
НЕ ми е известно да се плаща каквото и да е било. Клиниката се финансира като всички психиатрии от държавния бюджет.

# 190
  • Някъде на път....
Ленито, а с направление от педиатърката ли трябва да отида?

# 191
Ами попитай по телефона за по-сигурно. Мисля, че не е задължително.

# 192
  • Някъде на път....
Ами попитай по телефона за по-сигурно. Мисля, че не е задължително.
Много благодаря!  Hug   bouquet

# 193
 Искам да поздравя Медицински център " Детско здраве" за избора на своите специалисти!

Благодарности и възхищение за професионализма на детския психолог Пенка Койчева и  на невролога д- р Литвиненко.
Цялото ми семейство се присъединява и ви ги препоръчваме горещо!

# 194
Здравейте, опитах се да прочета цялата тема, но не ми стигна времето. Детенцето ми е 3 години и ни препоръчаха Поли Нанева. Може ли малко информация за нея. Добър специалист ли е или да се насочим към друг лекар.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт