81 Американска - следеуфорийна и отрезвяваща

• 12 594
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Бенсън, съжалявам и аз. Никой не е застрахован от това нещо.
Стискам палци на Рая!

# 106
  • USA
Ох, Бенс, много съжалявам! Дано бързо да си намери нова работа, по-хубава.  Hug

Агент, честито! Още дълги години да ти гали ухото.

# 107
.

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 05:17 от Jenna

# 108
ако някой знае добър джоб рекрутър, или фирма, която набира адвокати в момента, моля пишете ми на лични.мерси.
Не знам нещо конкретно, но това е добър сайт за адвокати, има списък на рекруитъри:
http://www.martindale.com/xp/legal/Professional_Resources/Legal_ … ruiters/intro.xml
Макар че щом е адвокат, той най-вероятно го знае. 

# 109
Няколко пъти влизам пиша и трия.
И все пак.
Рая кураж и добри новини скоро ти желая.

Бенс, много съжалявам.

# 110
Ох, Бенс, съжалявам... има ли поне добър северънс пакет?

# 111
Иве, съжалявам, мила. Стискам палци да се наредят нещата и ще ти пратя разни полезни линкове на лични. Прегръщам те много.

# 112
Бенс, не унивай и го подкрепяй. Не му е лесно. Ще се справите заедно!

Рая, след колко време ще правят нови изследвания? Обикновено го правят 5-7 дни след вливане на имуноглуболин.  spoko

Джена, и аз не пия прясно мляко. Не понасям. Човек не трябва да пие прясно мляко (изкл. бебетата, разбира се), за да бъде здрав. Имаме няколко приятелски семейства с деца, някои доста големи вече, които са вегани и не са яли мляко и млечни продукти от бебешка възраст. Здрави и весели хора.  Peace
А темата е много спорна. Има една теория (в която аз не вярвам, щото е просто абсурдна), според която след 3-годишна възраст човешкият организъм спира да може да обработва млечни ензими и протеини.  #Crazy Толкова силно набира скорост това сред разни луди вегани, хомеопатия-фенове и прочие, че в Германия (и не само там) се правят филми и се пишат книги на тая тема. Ако те интересува, ще потърся от ликна от форума, в който спорихме.
Ние и двамата с мъжа ми сме от много години вегетарианци. Ядем изключително много сирена и кашкавали, сметана, кисело мляко и прочие. Купуваме и прясно, но само за готвене го ползвам. С изключение на сирената, всички други млечни продукти са фет фрий, а прясното мляко дори лактоз фрий.

# 113
благодаря ви момичета за подкрепата Hug

блажка, знае го този сайт, но благодаря, всякаква информация или сайт е добре дошъл в момента

биз, северън пакета не е лош, освен, че губим  застраховката в края на месеца..

още сме в шок, всичко стана преди няколко часа...
--------

никога няма да се сетя да пия прясно мляко...

# 114
benson10, съжалявам! Кураж и на двама ви, сигурна съм, че ще се справите!  Hug

# 115
Рая, подобен кошмар преживяваме с Ели за втора година около нейния РД, само че за лимфома се опасяваха( веднъж не отпразнуваме на детето РД и да бях спокойна! Cry). Знам много добре какво ти е и да ти кажа да не се притесняваш знам, че няма как да стане. Само ти пожелавам всичките ти притеснения да са били напразно и нищо да му няма на детето!

Бенс, имаме познат рекрутър, оставих му съобщение ще ми се обади по-късно! Не знам обаче той дали се занимава с адвокати, защото знам че и той, и жена му се занимават с програмисти, но не пречи да питам. Thinking

# 116
Рая, пожелавам от сърце да е само вирус и кофти седмица, която да забравите!
Бенсън, много неприятно, съжалявам. Вие да сте здрави! Ще се оправите, знам, че е трудно, но няма да се предавате!

Кейси, винаги съм съм сядала така, но лекарите ми казаха, че се дължи на loоse tendons, които имам по-рождение. Това било рядък синдром, който можел да ме превърне в поредната жена - каучук ..ако съм знаела навреме.  Mr. Green Мисълта ми беше, че аз го намирам за много по-удобно и естествено от другото сядане, защото не си натъртвам д-то с пети и не ме болят глезените..

За млякото - вчера си мислех за въпросното усвояване на калция от млечни продукти до определена възраст. Ми не съм съгласна пък.  Crossing Arms Семейстовото ми е с доста лоши зъби, а моите са завидно здрави на фона на генът, който са ми предали. Отдавам го на тоновете мляко и сирене, които опустошавах като малка.. просто не виждам на какво друго..

Момичета, знам, че често се въртеше темата преди, но като няма линкове към старите теми.. Анет и кой още не помня казваше за детски дрешки на големи сейлове под 5 долара няколко пъти годишно.. Може ли да ми кажете имена, марки, по кое време? Две приятелки и една роднина ще раждат пролетта и имам да  купувам един куфар с дрешки поне, та търся далавера.. Carter's хубави ли са, гледах ги в Таргет вчера.. Изобщо, кажете някоя дума за бебешки дрехи, магазини и разпродажби, моля ви..

Аз съм на ЯМР за яйчиника, туморен маркер, кръвни проби и какво ли още не. Малко ме е шубе вече, една положителна мисъл няма да ми навреди,  мерси много! Имам си нагласата, че ще се оправят нещата този път..

# 117
raya и benson, съчувствам ви и ви пожелавам сили да се справите с неприятностите!

Моето човече на 18 месеца - в БГ бяхме, се отказа от всякакви шишета с биберон (оставихме ги там за спомен на баба и дядо Wink) и мина изцяло на сипи къпс. Тези с мекия накрайник, хем биберон, хем накрайник не ги хареса и си пиеше от сламка или твърд накрайник. Някъде към 19-20 месец му купих едни чаши, които много напомнят моята за кафе -  http://pics.drugstore.com/prodimg/151222/200.jpg и му паснаха идеално - сега се разхождаме в тон и двамата. Wink
Не е заспивал с мляко от 4 месечен, винаги час поне преди лягане приключвахме с млеката, но при него имаше причина - сайлънт рефлукс, затова никога не е лягал с мляко. Биберон-залъгалка - не е бил фен, още си спомням в дей кеъра им бях казала да не му го дават през деня, само при заспиване (7-8 месечен е бил тогава значи), палци/пръсти така и не просмука, слава Богу. Миналата седмица - 21 месеца, една вечер го сложих да спи без него и очаквах драми, но той изобщо не го потърси и оттам с най-голямо удоволствие се отървах и от биберона залъгалка при заспиване.
Режимът му е направен от него самия - ляга си вечер до към 9, доскоро с придружител, сега сам и става сутрин към 8:30. Спи следобед между 1-4 с различна дължина.

Така като си чета отчета забелязвам, че имам едно доста послушно и разбрано дете Heart Eyes Най-интересното е, че нещата, за които не се притеснявам и не ги мисля, се получават от само себе си, или от "само него си", а когато много искам или го пришпорвам за нещо (избягвам), не се получава и си става, когато той сам ми даде знак.

P.S. Кога започват да сядат така къстосано? Антъни не съм го виждала да сяда така.

# 118
Джи, Александра седи така от няколко седмици.

# 119
Изпращам добри мисли за Рая - искрено се надявам да мине бързо и леко!

Бенс - за добро е, убедена съм. За кадърни хора работа винаги има; гледайте напред, и това ще мине!

Ева -  Heart Eyes поне три положителни мисли от мен имаш, и на теб много ти се събра, не се страхувай, слушай си докторите, ще забравиш и това! Силна жена си ти  Simple Smile

======================
Да ви разкажа нещо смешно; днес бях на няколко срещи, включително с моя "съветник" (банката плаща за "outplacement service") - говорихме си, разказвам му какво правя, с кой интервюирам, и т.н. Стана въпрос за Източна Европа и как съм търсен кадър, защото съм българка. Казвам му, че от 14 години не живея в БГ - и той ме парира с "but you could say that you have an Eastern European mentalityJoy Не мога да ви опиша как го погледнах  Crazy Та да знаете, може да си живеете по американскому, но това "менталити" - скъсване няма  Joy

Общи условия

Активация на акаунт