ОВЧА КУПЕЛски мами - 2 част

• 57 128
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
a bihte li mi preporachali internet dostavchik v raiona na ovcha kupel!
спектрум нет  Peace
А някой знае ли от какво беше миризмата навън днес около 11ч.?

# 61
da tochno spektrumnet si pusnah mnogo sa dobri
ama toia forum ne ste mnogo aktivni

# 62

Ами за съжаление е така! Sad

# 63
  • София
Хайде да го активизирам малко... с малко спам, Все си говорим за среща, а аз още не съм виждала никого от вас... До края на март ми е натоварено, но хайде да си организираме среща в началото на април... Струва ми се, че и времето ще се оправя...

# 64
Хайде да го активизирам малко... с малко спам, Все си говорим за среща, а аз още не съм виждала никого от вас... До края на март ми е натоварено, но хайде да си организираме среща в началото на април... Струва ми се, че и времето ще се оправя...

И аз съм "ЗА" среща, с голямо удоволствие ще дойдемс моя юнак да се запознаем!!!

Сигурна съм, че често се разминаваме по кварталните улици с поне 2-3 от вас, мами, но тъй като не се познаваме само се разминаваме...

хайде дайте д ауточним дата, час и място и да се видим!!! Hug

# 65
Аз още не съм почнала да я извеждам с количката защото е много студено. За сега в по топлите дни я държа по малко на терасата. Но надявам се скоро да се запознаем, аз съм в 412 блок къде може да излизам с количката? нали съм нова в квартала...

# 66
а ето ни и нас - да ме познаете ако се разминем по улицата  Party
http://www.youtube.com/user/barangelova

# 67
а ето ни и нас - да ме познаете ако се разминем по улицата  Party
http://www.youtube.com/user/barangelova

Струва ми се, че съм те виждала Hug
Ние сме в 405 блок, хайде като се стопли сте се разберем да се видим някой ден, или поне да ви махнем от прозореца като сте навън!!! Hug

# 68
  • Неизживени спомени
Здравейте мамчета,позволете с моят калпазан да се присъединим към вас Wink

# 69
Здравейте мамчета,позволете с моят калпазан да се присъединим към вас Wink

Добре дошли!!!  bouquet Hug
Разкажи ни малко за вас Wink

# 70
  • Неизживени спомени
В ОК 2 живеем до 49 училище.Имам син на 1г. и 7м. - Влади Peace

# 71
В ОК 2 живеем до 49 училище.Имам син на 1г. и 7м. - Влади Peace

Значи може да се видим като се постопли времето, ние сме в 405 блок до NON STOP-a Wink Hug

# 72
  • Неизживени спомени
Сега съм в провинцията.Но когато се приберем с най-голямо удоволствие  bouquet

# 73
Хайде мами да активираме малко темата newsm68
Тези дни като беше толо времето, много майки се събираха на кафето " което е отгледало много деца" - Феникса- мрежите - камофлажното, който както му казва. Предполагам, че е имало и мами от тук, но като не се познаваме... Rolling Eyes
И аз си мисля, че с някои от вас се разминаваме по уличките на квартала  newsm08
 Ние  сме  в  ОК  2  бл. 17

# 74
Ние отиваме за няколко дни при моите родители в Дружба 2, но като се върнем ще се разпишем и за някоя среща!!!
А иначе нас лесно сще ни познаете, аз съм висока с дълга кестенява коса на червени и руси кичури, а бебо се вози в оранжево-сива количка Пег Прего Hug

Лека нощ на всички и до скоро виждане!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт