Контракции подготвят мама за среща с ЯНУАРЧЕ най-желана!!!

• 16 245
  • 272
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Доника, аз Алекс нормално си я раждах. И сега мисля ако всичко е наред пак нормално да раждам , та за това си мисля да не избирам екип . Само да видим, че на предната консултация бебо беше седалищно . Сега съм на консултация на 24.11.
Ако ми остане време ще се опитам и аз да обиколя изложението . Утре като заведа малката на градина ще ходя да и поръчвам тортите , а и подаръците още не сме и взели .
Ако не ми мине котка път , и аз си мисля на 30.11 да посетя лекцията в МД. Така че ако искате преди датата може да се преброим кои ще ходим .

# 121
Накарахте ме да се замисля дали и аз да не взема едно огледало и да се погледна отдолу newsm78
Иначе и аз ще съм в Шейново, но още се чуда дали да избирам екип или да отида ей така на късмет.
Определено, ако ще плащам, ще е при д-р Герджиков, ама да видим - ще го реша в последния момент вероятно.

# 122
Здравейте момичета!  bouquet
И днес съм от ранобудните. нещо се събудих към 8,00 и бебка взе да рита, та реших, че е време да ставаме, а не да се излежавам до 10-10,30 както обикновено се случва.
bebka2304 и аз си имам контракции даже от 5-я месец, но си пия магнерича, не са болезнени, така че се надявам всичко да е наред.

Относно шишетата - аз гледах на Чико, харесах си един вариант за новородени, ортопедични, но за биберона - не знаех, че каучуковите са по-добре. Дали има вариант само биберона да е на друга фирма, а шишетата да са си на Чико? Още повече, че от сестра ми като е била бебе си имаме на Чико 3 шишета стъклени, та майка ми ги е приготвила веча. Wink

Доника, кога се дават тези документи от проследяването на бременността и тази обменна карта какво представлява? newsm78. Когато издават болничния 45-те дни преди термина ли? Аз съм на ЖК края на месеца и ще питам, но се чудех и сега.

Относно раждането - аз, живот и здраве, всичко да е наред и да няма предварителни изненади, мисля да раждам в София, в една частна клиника. Там си следя бременността всеки месец, при лекарката си ходя от година и половина и ще съм най-спокойна, ако всичко си е там. Цената са увеличили в сравнение с първата половина на годината, но здраве да е. Иначе условията на много високо ниво.
А и аз не съм от София, не познавам други лекари и болници, така че това е варианта ни.

# 123
 Хм, и аз имам такова втвърдяване на корема, което следва да е подготвителни контракции, по няколко пъти дневно, но не е болезнено и нищо не пия. Докторът каза, че си било нормално. Моят доктор е особено спокоен човек, много си пасваме с него - той пита дали нещо ме притеснява, аз му казвам не, преглежда ми и казва, че и него нищо не го притеснява. Mr. Green Магнезии има във витамините дето си пийвам мисля.

# 124
  • София
 Здравейте отново...сутринта не ми остана време да пиша Sad

Накарахте ме да се замисля дали и аз да не взема едно огледало и да се погледна отдолу newsm78
Пепи, Доника...преди седмица се чудех каква е тази подутина отдолу...ама явно нещо се смъква. Не съм гледала с огледалце hahaha -при депилирането я усетих. Не е болезнено и се пада от двете страни на краката- при сгъвката. Мисля, че е нормално.

Бели_Ружи И аз мисля във втора Градска без избор на екип...Доста мои познати са доволни от там, след като са отишли "на късмет" ...А и в нет-а има много истории за ражането там- всички са доволни ( с малки изклчения)

# 125
Относно шишетата мисля, че бях писала, но нищо... това е много добро http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4093

# 126
И аз мисля, че идеята да напишем болниците, в които възнамеряваме да раждаме, е добра. Така ще можем и повече опит да обменяме помежду си.
Та, в тази връзка, на мен за сега намеренията ми са да раждам във Вита при д-р Кълвачева.

Мами, а исках да ви питам имате ли много коластра сега? Аз чак се шашкам леко - почти всяка нощ изтича доста голямо количество от мен. Събуждам се с доста големи мокри петна на тениската и даже чак на чаршафа... Shocked Мислите ли, че е нормално? И дали това има връзка с количеството мляко след раждането?

# 127
здравейте,
аз днес след като останах сама си поспах до 11ч Wink.нещо взе да ме мързи за каквото и да е,та като падне сняг другата седмица,лягам и чакам hahaha
за шишетата-с Дари ползвах само Нук и съм много доволна и сега ще си взема пак,само че стъклени Peace
за болницта-пак ще съм си в Св.Лазар Peace
коластра имам само ако стисна зърното Sick,иначе-не.оф,нещо като се сетя за това кърмене....за мен е много досадно,но заради бебето ще се кърмим поне 2 месеца живот и здраве Flutter

# 128
И на мен не ми тече свободно кърма, само като си стисна. И предния път не ми течеше, а имах кърма в изобилие.
Шише ще си взема стъклено, марка не съм гледала.

# 129
  • София
Бръм, и аз такова подуване имам предвид. Не съм се гледала де...
Ели, ами тези документи ги получих с издаването на първия болничен. В обменната карта гинеколога описва резултати от изследвания, мерки, теглилки и други техни работи, та в болницата да знаят какво е било състоянието ти по време на бременността.
Катериче, коластрата няма нищо общо с количеството на кърмата

# 130
  • Бургас
Здравейте и от мен  Hug,зачудих се дали и  аз имам контракции , при мен се получава една твърда топка от ляво или дясно на пъпа , без болка ,за секунди , досега си мислих , че това са контракции , но кръст не ме е болял.
Вечер и аз не мога да си намеря място в леглото , сутрин всичко е събрано в средата Laughing,много ме болят краката горе при таза ,киселини нямам и дано да нямам .
За анти - Д ваксината - ще съм благодарна за повече информация ,защото и аз съм с отрицателен резус-фактор.
elli_g  и аз не съм от София и мисля  в Майчин дом да раждам , дано бебка не ме изненада по-рано ,как ще пътуваш до там , последния път едвам се прибрахме от София , не можех да си намеря място в колата , и тези контракции ме съсипаха .Мъжа ми отсега е в стрес дали няма да му се наложи да изражда бебето по пътя Laughing Joy

# 131
Доника, мерси много за инфото. И аз така предполагах, че се дават тези документи при издаване на първия болничен, но все пак, друго е да го знаеш от първа ръка. Мерси!  bouquet

Аз коластра нямам, нито да тече, нито като стисна. Макар, че забелязах на сутиена едни жълтеникави петна, точно където е ареолата. Дано да имам кърма, че много искам да кърмя бебка.

lili69, ами и на мен ми е трудно вече пътуването. До преди последния преглед нямах никакви проблеми. Едвам издържах и на отиване и на връщане ми беше много некомфортно. Аз също имам контракции, уж пих преди пътуването магнерич и но-шпа, но ефект май нямаше. Иначе аз сега си записах час за 05.12 за преглед и следващото ходене, живот и здраве, ще е за раждането. Лили, ние мислим да отиваме към София веднага след празниците или между Коледа и Нова година, зависи от времето. Ще остана или при моята сестра, или при зълва ми. Поне в това отношение нямам проблеми, така че за наше спокойствие ще отидем по-рано. Само дано да няма изненади.

# 132
  • София
Здравейте и от мен!

За контракциите и аз имам втвърдяване на корема, без болка, това са от подготвителните.

Киша  мен ме гони един мързел. Баткото е на градина от понеделник, аз имах толкова планове за вкъщи, а вместо това по цял ден се мотая и върша само рутинните неща. Ама то времето е виновно, навън едно такова мрачно, а вкъщи сме запалили камината и ми е едно топличко и мързеливичко... Laughing

Аз не напипвам някакво подуване отдолу, но понякога като се понатоваря повечко и ме боли много срамната кост и едвам се завъртам като си легна, това дали е нормално? Thinking  Във вторник 25.11 съм на ЖК и ще питам, ама при вас случвало ли се е?

kali-m-g  напълно те разбирам с тия болки в гърба, и аз ги имам, ужасно е.

barboran4e да си слагаш пак хубавата сватбена снимка, направо в първия момент не можах да схвана кой пише.  Naughty

За болницата - аз съм в болница "Лозенец", не мисля да избирам екип, първия път не избирах и сега няма, който ми се падне.

Доника ако измислиш какво да готвиш дай идеи и на мен, че това ми е най-трудно да го измисля.  newsm78

daninceto, не знам схващането или изтръпването показваха, че е малко магнезия на организма, за това е по-добре да питаш доки за всеки случай. Преди да почна да пия магнерота всяка нощ ми се схващаше крака, а след това спря. Ама ти питай за всеки случай.

Аз пак се самозабравих в писането.  Joy

Усмихнат ден на всички!

# 133
Доника, много си мила  Hug при нас се влоши положението, след разстройството и повръщането, кашлицата се задълбочи и почнахме аб. после и лек конюнктивит тръгна и направо  #Crazy но днес вече е по-добре, живна малко, че до вчера едва гледаше и предимно се гушкаше в мен и спеше.

та не съм ви чела много ... прочетох за поддуване долу, и аз от няколко седмици забелязах, но това е от бебчо, нали натиска с пълна сила, та е нормално мисля.

хайде хубав ден  Heart Eyes

пс - аз съм в шейново, искаше ми се във вита, но по мед. причини трябва да съм в държавна болница.

# 134
  • София
Здравейте, хубавици,

Аз ей-сега се връщам от Св. София (Тина Киркова) и мисля, че най-накрая си избрах лекар-д-р П.Семерджиева-много добро впечатление ми направи, вярно, имах записан час, а се наложи да чакам около час и нещо, но пък да не съм аз-съвсем нормално е Simple Smile.По време на прегледа не спря да и звъни телефона и тя съвсем спокойно си обясняваше всичко както си му е реда, което също на мен ми хареса, защото при моя лекар, при който ходя на ЖК, това няма как да стане. И така, новините са чудесни - бебчето се е обърнало-за първи път е с главичката надолу Hugи аз преливам от щастие Heart EyesПожелавам на всички толкова хубави новини.
Вече дори си имам и снимка hahahaна тестисите и пишката на бебунчо. Ако нещата са все така добре, си мисля за раждане под вода. Цената на целия пакет, включващ раждане, престой на бебето, присъствие на таткото, ВИП -стая, може и да пропускам нещо- е 900 лв.
......при мен се получава една твърда топка от ляво или дясно на пъпа , без болка ,за секунди , досега си мислих , че това са контракции
-и при мен е абсолютно същото. Докторката каза, че е нормално-разтягал се бил. Лошото е само, че малко ми притиска черния дроб (сега разбрах какво ме боли точно),но надявам се, че няма да е все така Peace

bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт