Коледата наближава, инат ФЕВРУАРСКИ продължава

• 16 652
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Дикси  Hug, рита ли в коремчето малкият футболист? За име помислихте ли вече?

Рита, рита  Laughing За име не само мислим, ами и много спорим. Аз искам Явор, той иска Калин. Накрая сигурно компромисно ще е съвсем друго, за което изобщо не сме помислили досега  Mr. Green

# 136
  • София
Хелоу и от мен! Grinning

Здравей Гали! Радвам се, че всичко при вас е ок, включвай се по-често  Peace

Олимпия, благодаря за вниманието  Hug Добре сме, снимки ще кача в скоро време, но трябва да ги прехвърля от лаптопа. Не сме планували екскурзии в близко време, а в по-далечно, евентуално за ноември, живи и здрави.
Супер е, че при теб нещата се наредиха така добре. Да сте все така щастливи и спокойни   bouquet

Дикси, много ми харесват и двете имена  Wink Аз имам слабост към цветно-дървесни имена.

irinopolis , приятно изкарване на планината и много весело пързаляне  Party

Atrakcia, аз пък мисля, че май е по-добре в тази възраст да се изкарат подобни болести, че по-късно е по-тежко  Thinking

За РД нищо не съм мислила, само подаръка е налице  Laughing Взехме го за НГ, но го оставихме за рожденния й ден, защото тогава пък ще се чудим какво да подаряваме. Заменихме го с трети брой шейна, тази е чук и гек, а  другия подарък е ново колело.

# 137
 doh , че не съм сама, не съм ама чак пък толкова......  Embarassed

# 138
  • БГ
Привет!!!   Hug   Честита ни нова мразовита седмица, моите се сливат и става една дъъългаработна, да се надяваме, че през февруари ще имам време да си почина...

Вчера бяхме на РД на момченцето на колежката ми, е, такъв купон отдавна не сме заформяли, Марти беше в стихията си, то не беше игра, веселба и т.н., а вечерта едвам се успокои и заспа и в съня си преразказваше преживяното.   Laughing

Днес всичко е по старому - кой на ясла, кой на работа. В събота татито е записал Марти за детска градина, нямам търпение да чуя заветната дума "приет" и колкото може по-скоро да го преместим там, имам чувството, че на моменти му доскучава в яслата?! А и градината ни е на сто метра от къщи, по път за работата на татито, стискайте палци!  Praynig

Олимпия, страшна си!!!   Hug  Толкова си организирана, не пропускаш нищо!  Heart Eyes

elix, ако се засечем по планините ще се попързаляме заедно. От къде и за колко взехте шейна, тип "чук и гек"? Марти е влюбен в този модел, изпробвахме го по Нова година и сега упорито търсим да купим.

krasykm06, пак сме се разминали, май нямаме шанс да се видим в Пловдив?!  Wink

Катерина78, очертава се около 24-ти да отскочим до Пловдив, ако всичко е наред и ти си в добро здраве може заедно да се качим на хижа Здравец! Как пътува Руми, преминаха ли пристъпите на гадене?

irinopolis, весело изкарване ви желаем!!! Очакваме снимките ви!

Хайде, до скоро, че работа ме чака!!!

# 139
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Наистина много студено е днес.
Стефи, навита съм! Пускам ти телефона на лични. За съжаление пак й става лошо, но спираме по пътя и така... Confused Предния път бяхме на средата на пътя, има една отбивка и поляна, там правехме снежния човек. После Руми разправяше, че ходила чааак в гората, много далече било, а е на не повече от 15-20 мин път с кола от вкъщи и то при доста бавно каране.
И аз се надявам февруари да си почина, тогава излизам в майчинство  Joy
Хайде чао от мен и весели зимни игри!

# 140
  • София
Стефи, нашата я взехме от Хиполенд, виждам че имат и магазин в Пловдив.80лв струваше миналия месец. Ако искаш първо звънни да провериш дали имат, за да не се разкарвате напразно.
Кали много добре си я управлява и спира. Много по-добра е за пързаляне, но е по-тежка за дърпане  Crazy
Какви планове имате, къде може да отидете на планина, ще е много хубаво ако се засечем  Grinning.

Кате, това е неприятно, пробвала ли си някакви алтернативни методи п/в прилошаване? Нещо пъпа се залепваше с лейкопласт  newsm78 

# 141
  • Пловдив
Елих, пробвахме с вестник, хомеопатични капки Vomitusheel и разни методи като да не яде поне половин час преди това, да я занимавам с нещо, да гледа през прозореца и т.н. Забелязах, че има дни, в които й става лошо и на 5 км да идем и дни, в които пътува без проблем примерно до Велинград или до Чепеларе. Например два пъти сме ходили до Велинград без проблем за около час, а третия път не искаше да заспи и спирахме 5 пъти (почивки по 15-20 мин). Sad Общо 3 часа пътувахме, при положение, че за това време можеше на море да идем.
Проблемът е, че много трудно заспива в колата, а ако заспи - спи 30 мин, час най-много и това е. Имаше един период, в който заспиваше още щом се качи на столчето, но нещо много бързо й мина. Sad

# 142
Привет от летен Auckland! Hug

При нас лятото е в разгара си, а като гледам какъв сняг си имате в Бг....

Краси, тайничко ти завидях за снежните снимки. Много съм се затъжила за снежец. Тук има къде да се ходи на планина и сняг има, но не е като нашия  – пухкав и мек. По-скоро е като фино натрошен лед.

Amaryllis
/все ме кара да напиша Олимпия/, още една девойка очакваме. Радвам се, че толкова добре се чувстваш на новото място. Това е най-важното. Щом мама е добре, цялото семейство го усеща и всички са щастливи. А студено ли е при вас?

Nevenska – как я карате с двете буболечки и работата? Ние наистина сме в очакване на бебка вече. Преместихме Габи в голямо легло и кошарката е подарена на бебето.  Как е в Канада – кога се излиза по майчинство? Тук платеното майчинството е 14-си седмици, като най-много 6 от тях може да вземеш преди термин, а работното ти място се пази до година. Аз ще работа до 5-ти февруари, дано само бебка не реши да излиза по-рано. Още не съм си стегнала чантата за родилното, а и бебешките дрешки трябва да изпера и подредя.

# 143
Мама Нина, поздрави и на вас! Радвам се да те засека - виждам, че си на линия. Как сте - сигурно е все така забързано около теб.

# 144
Zdraveite,mameta i sladki dechkovci! Heart Eyes
Eii,dokato vi izcheta i .....mnogo ste izpisali,az nqkolko dni ne sam vlizala tuk i razbiram ,che v BG e mnogo studeno,shtom vsichki ste si u doma i imate vreme da pishete,tova e chudesno,temichkata napredva Peace
Amarylis,blagodarq ti -dobre sme tuk zad okena,karame si zimata s malko snqg i mnogo okeanski vqtar,dosta e studeno,no nqma pochivka za nas.Luchko si stoi s baba na toplichko u doma,kaka hodi na uchilishte,nie na rabota-vseki po zadachite si.

Rumi,blagodarq ti i na teb za pozdravite.na liniq sme ,ama pochti ne sam az na kompa,a Niki ili Luchko s negovite detski filmi.vse taka e zabarzano,razbira se,kakto i predi vi kazvah...imam useshatneto ,che sam navita kato mehanichna igrachka i vseki den e edin i sasht,rabota i vkashti s decata.
ne pomnq dali vi pisah za NG-izkarahme si super,natancuvah se za propusnatite godini,to ne be rachenica,ne beqha hora,i chalga ppoigrahme ot vsichko imashe.bqhme s okolo 50 drugi balgari v edin turki restorant.Moite shefove ni pokaniha i otidohme s tqh i  kolegite.beshe mnogo hubavo.kachih vi snimki v novoto nashe albumche(ako vi e interesno otidete tam).
Ta posreshnahme novata i izpratihme starata godina.za nas beshe edna mnogo tejka i trudna godina,nadqvam se tazi da bade po-dobra i spokoina. Sad
Vchera hodihme na RD na detenceto  na nashite priqteli,beshe hubavo,decata se zabavlqvaha...i sega zapochna da me trese treskata za poddgotovkata na nashiq RD(24.02).Ima mnogo vreme ,ama.....nqmam tarpenie,mai shte zapochvam  veche da pazaruvam ukrasata za staite.Shte vi kacha i snimki ot vchera,da vidite kolko e porasnal Lucheto,kazvat mi,che mnogo e napalnql,qde si vsichko kakto v Bg,ne go tapchem s gluposti i hamburgeri,no mnogo e podvijen izobshto ne se spira,,,,
Mnogo e prikazliv i poslushen,strashno se razbirat s baba mu(za koeto az se samnqvah),nauchil e dosta dumichki na english i e mnogo sladak,ne moga da mu se naradvam kato se pribera ot rabota.
za rejima-Luchko stava redovno v 11.00-11.30,i vecher zaspiva v 11.00.na obqd ne spi,samo kogato e stanal v 8.00,togava si pospiva 2-3 chasa.takiva raboti okolo nas.
Chakame veche bebeshocite,pozdravi na  bremennite mameta ii...drajte se momicheta.  bouquet
Celuvki na vischki i priqtni vakabcii na tezi,koito im predstoqt... Peace

# 145
  • София, България
Днес запазихме клубче за рождения й ден. Сега чака с нетърпение да си види поканите/баща й ги в зел на път за нощна смяна, и ще ги види чак утре вечер// Иска две три дечица от групата й и те да дойдатма празника, а аз не познавам родителите им, нито знам самите дечица как изглеждат.  ooooh!

Не можах да прочета всички, но понеже мога да се вмъкна тук - Иринополис, дай поканите на лелите в градината и ги помоли да ги предадът на родителите на дечицата. Остави някакъв телефон на поканата, да могат евентуално да се свържат с вас другите родители. Нас ни каниха веднъж така на един рожден ден от яслата (не можахме да отидем за съжаление) но така бяха направили родителите!

# 146
Здавейте мили майчета!
Амарилис,както винаги си много мила и се сещаш за всички ни. Heart Eyes Радвам се,че при вас всичко е наред и сте щастливи.
Руми,приготвяй си вече чантата,че като ти гледам лентичката то не остана.Супер е,че ще си имате още едно момиченце.Аз си мечтая също за момиче,може би защото Чечо е много палав или защото си имам сестра и сме много близки незнам.
Ние сме добре.На мен ми остава още месец да си стоя вкъщи и почвам работа.Много ми е притеснено,защото съм си вкъщи от 3години и половина и сега всичко ще се промени в ежедневието ни.Сякаш още не ми се иска да се връщам.По цял ден не се спирам и не ми е омръзнало.Чечо е добре,ходи на ясла и вечер като го взема бърза да си пуска филмчетата на компютъра.Все много знае,много е палав и труден.Каквото каже такова трябва да стане ако ли не се тръшка по земята и нищо не чува какво му се приказва докато не му мине. Sad

# 147
  • БГ
Ехооо, къде сте, мами и пораснали дечица?  Hug

При нас днес е топло?!? Много странно, вчера имахме невероятна поледица и едвам стигнахме до яслата и работата, а днес от сутринта е топло и снега се топи?!? Здраво ни уплаши вчерашния лед, сутринта Марти се подхлъзна 100 пъти, добре че татито го държеше здраво и не успя да падне нито веднъж, аз по чудо също,   Praynig   пътят Хасково-Димитровград беше затворен до 10ч, а аз работя в сграда точно на табелата и бюрото ми е с гледка към пътя, е, толкова време, толкова превозни средства, тук не са се задържали на едно място.

elix, любимото ни място за ски е Мальовица. Татито излиза в началото на м.февруари в отпуска и смятаме последната седмица на февруари да осъществим така мечтаното ски-училище, така че ако и вие имате време и желание може да се попързаляме заедно! Непременно ще потърсим шейна, ако не - да се надяваме, че на ски-гардероба ще има или пък Марти ще кара само ски!!!  Grinning

Rumyana, не остана, стискаме палци, а ти събирай багажа и ни дръж в течение!  Laughing

# 148
Лалалалалала..... Sunglasses
При нас беше слънце и топлоооооооооо - навън с децата на люлките по тънки блузки с дълъг ръкав  Sunglasses
Ски и снегове  Crazy - не, благодаря, аз съм друга порода  Mr. Green
Сигурно беше 20градуса  Peace
Излязла  ни е молбата за бърз интернет и във вторник като си дойде Марио, ще кача снимкииииииииии  Hug

# 149
newsm44 newsm44 newsm44Момичетаа, СТАНАХ ЛЕЛЯЯЯЯ!       newsm44 newsm44 newsm44

newsm44 newsm44 newsm44 Сестра ми  роди днес, в 13,40 беба Таня с точните мерки 4кг/50см. Не мога да ви опиша колко съм щастлива!!! newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт