Аз редя 4-ти, разделям ги на около 500 части /това ми се струва оптималното, повече е почти невъзможно да ги различаваш/.
Рени, к'ви разплащания бе? Аз съм ларж, давам без пари

Като ходих да си вадя медицинско за работата ми направи личната електрокардиограма и тогава имах сърдечен пулс 140. Тя се опашка 
Поне ми остава утешението, че на рожд. ми ден ще имаме от работата банкет в много елитен ресторант и ще си изкарам весело
Казвам го от личен опит. Съвсем възможно е неразположението на Ева да е от болки в ушето отколкото от кътниците. Може би мисля така, защото не усетих кога избиха всички кътници на Ема. Но знам колко безсънни нощи изкарахме когато имаше отит.
Никой нищо не казва,значи няма да даваме капаро,само ще разберем дали петъка е свободен,който може да заповяда.Ние и утре ще сме там с децата от 12.30ч.,ако на някой му се идва
Днес беше първото дело,обвиняемия не дойде,не бил призован редовно,сега го отложиха за 4 март 2009 год и го пуснаха за издирване,ако и др път не дойде ще го докарат с белезници!

Много се протакват тези работи. 
, нали за другия петък става дума?
Само се е спукало през ноща онзи ден от хлема, каза лекарката.Даде ни капки за нос и за ушето, сега обаче чета , че съдържат кортикостероиди.Макситрол са капките. За няколко дни мисля, че няма проблем.Пиги, какво ще кажеш по въпроса? Ели, дано си вземеш всички парички и то колкото се може по-скоро. Препоръчани теми