ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 5!

• 24 340
  • 444
  •   1
Отговори
# 240
може ли да ми кажете какъв е моментът с тоя Юри и изгорялата зала?

# 241
  • Варна
Юри е видял в залата идеалното място да си изпере парите, а в Мартин
идеалния човек да свърши тази работа!

# 242
Само че на мен ми е интересно откъде Юри е надушил за залата. Може пък и да излезе връзка между него и Рони, както и с уредените мачове.

# 243
  • Варна, а по празниците в Ямбол
ооо
аз пък чак сега зацепих, четейки ви, че тази дупка, всъщност е изгорялата зала...??!! ooooh! ooooh! Много съм зле, а уж съм първи фен!!! Whistling

# 244
ооо
аз пък чак сега зацепих, четейки ви, че тази дупка, всъщност е изгорялата зала...??!! ooooh! ooooh! Много съм зле, а уж съм първи фен!!! Whistling

Всъщност аз не съм на сто процента сигурна, а просто предположих. Не знам дали по време на серията бе споменато, че това е залата. Но подозирам, че за нея иде реч.

# 245
  • Хасково
Честит празник на всички бивши и настоящи студент/к/и !   bouquet

На мен също ми заприлича на изгорялата зала.
Нямам търпение да дойде 22 ч.  Whistling

# 246
честито и от мен на всички студенти  bigdance2

Оххх,кой е пуснал снимка на Ники по книжка...  Crazy  mrstraetz   Heart Eyes  Two Hearts

# 247
Ей таз книга... бих я изчела на един дъх Mr. Green
Имам предвид, че бих почела с Ники Crazy А може и за "лека нощ" да му  япрочета Thinking Wink

Това с Фахрадин - страшен колаж. Толкова е неистинско, че... ooooh! Барем като се целуват така евгени да го беше погледнал, а то ooooh! Много мразя такива отвратителни клюки Close

# 248
Абе хора, рано- рано удар щях да получа, тази снимка на Ники... Мммм  Heart Eyes
И на мен ви се стори, че това е изгорялата зала. Мартинчо много ще го загази.  Thinking

# 249
  • София
Снимката е култова,да!
И аз си помислих,че има нещо гнило при Е.М. и Фахрадин,дано не е истина....

# 250
ники илиев - водещ,манекен,артист,спортист,красив,сега и като режисьор се пробва. БРАВО!

# 251
Спортист?И режисьор?Сериозно ли?Браво за кое-успешно ли се пробва или браво за инициативата?

# 252
  • София
Е стига вече с тоя Ники....  Close Не казвам, че е грозен, но определено не е мой тип. Не мога да харесвам мъж, който е надут пуяк. А и някак леко лигав ми стои....  Thinking малко повече лъскав, отколкото е необходимо.

# 253
Е стига вече с тоя Ники....  Close Не казвам, че е грозен, но определено не е мой тип. Не мога да харесвам мъж, който е надут пуяк. А и някак леко лигав ми стои....  Thinking малко повече лъскав, отколкото е необходимо.

И да добавя, че като актьор никакъв го няма. Като манекен - може би, но и мой тип не е  Stop

# 254
под спортист имах предвид че прекарва доста часове в фитнес зала,мисля в шоуто на слави разказваше, че попаднал на добър сценарий и ще прави филм по него. споменаха че баща му е бил шеф на бнт - някога си. ролята му е на надут пуяк. харесвам гласът му. ако бях тийн щях да имам негов плакат в стаята си.
 по филма: мисля, че мая е замесена с юри и, че юри е в основата на всичко. мисля че го даваха да гледа  нагласения  мач.

Общи условия

Активация на акаунт