ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 5!

• 24 364
  • 444
  •   1
Отговори
# 120
Тъкмо се чудих ,кога българската мафия ще се намеси. SunglassesИ ето хоп.Няма филм без тях Sunglasses
Мисля,че Валери прави всичко това с някаква цел и смятам,че нещата произтичат от дълечното минало.
Аз неможах да гледам анонса към следващата серия.
Днес колко ще продължи филма?

# 121
Довечера ще е 1час.Мен Валери в последно време много ме кефи-мисля,че актьора е подбран много добре за ролята,а и той се справя чудесно Peace

# 122
  • с/у ОколоМръсТното
кога свършва загубения ББ4  #2gunfire, че да дават сериала в по-ранен час?
Едвам го дочаквам вечер...

# 123
  • с/у ОколоМръсТното
Да ви светна с една табличка...

# 124
  • Някъде там...
Аз си мисля , че Валери ще се окаже син на Борис. Нещо е станало навремето и е бил изоставен и е осиновен в Пловдив, но е разбрал и е избягал да търси родата си. И сега иска да си го върне затова, че е изоставен. И май ще се окаже , че е единствения , който е истински син на Борис.

# 125
MimSss , затова ще си вземе компанията,а? Whistling

А защо Емилия и Андрей са там отделени двамката  newsm78 И защо липсва Валери?Можеше да изредят актьорите без връзка,ама само Емилия и Андрей...Хм Thinking

Определено ще се развива и сем.Йорданови.Тая питанка там е съмнителна.И тоз Йордан  newsm78

# 126
  • София
Аз не го виждам цялото  Sad

# 127
Аз си мисля , че Валери ще се окаже син на Борис. Нещо е станало навремето и е бил изоставен и е осиновен в Пловдив, но е разбрал и е избягал да търси родата си. И сега иска да си го върне затова, че е изоставен. И май ще се окаже , че е единствения , който е истински син на Борис.
MimSss заради теб няма сън да ме хване
 Crazy Crazy Crazy
съмнително е, че досега не са давали бащата на Валери
изобщо около него ми е най-заплетено и интересно -
какви са му мераците, към компанията, кой е баща му, защо са го изгонили ...  Crazy

# 128
Още двама актьори се влюбиха покрай ”Забранена любов”

http://life.dir.bg/2008/12/04/news3689602.html
http://life.dir.bg/2008/12/04/gallery3689602_0.html

# 129
  • София

сигурно нещо съм изпуснала, ама защо Валери да е единствения син на Борис? Мартин не е ли негов  Rolling Eyes или това са само предположения  Simple Smile
Довечера ще е 1час.Мен Валери в последно време много ме кефи-мисля,че актьора е подбран много добре за ролята,а и той се справя чудесно Peace
съгласна  Peace , за мен той е един от малкото, играещи добре  Crazy

# 130
  • гр. Пловдив
Да ви светна с една табличка...
Joy Първа страничка видя ли? И аз като теб така влязох в темичката.  Joy

# 131
кога свършва загубения ББ4  #2gunfire,
И аз не мога да им дишам тъпите физиономии вече. Не че го гледам, но като цъкам копчето с надежда, че му текат финалните надписи, се изнервям.   Close

# 132
Видяхте ли Надето как ще разкрие лудата Мая? #2gunfire
сега ако и Маймуната се светне, че Мая се е опитала да отрови неговото "бабче"... ще стане интересно  newsm12

# 133
Здравейте:)
Казвам се слашКрисВалери.
Моята версия за всичко случило се и, което ще се случва:
Валери е влюбен в Крис, Крис все още не осъзнава истинските си чувства към Валери, но знае за тези на Валери към него. Крис, съзнавайки властта си над Валери може да го манипулира както си знае. И той започна да го прави. Първият път беше в снощната серия: Ако не искаш да го направиш за Мартин, направи го за мен.
Валери няма къде да ходи. Всичко, което има е Крис. Дори и да знае, че най- вероятно никога няма да бъдат заедно, Валери не може да спре чувствата си към Крис. Затова и ще скъса декларацията. Но Мартин вече е пратил мутрите. И тъкмо ще започва мелето и ще се появи Крис. Случайно идвайки при Валери, или научавайки от Мартин, че Валери е в опасност.
И в цялата дандания ще ранят тежко Крис. Крис ще е в кома, на прага на смъртта.
Мартин ще го загази здраво, защото цената ще се вдигне още повече. Юри (Добрин Досев) му каза, че после ще се договарят. И не мисля, че ще иска някакви си пари, които Мартин между другото, няма от къде да вземе. Или ще му поиска толкова много пари, че за да може Мартин да ги намери, ще се наложи да продаде акциите си. На кого обаче. На Юри. И както разбирам Юри и Борис имат стара вражда, 10 % от акциите на Борис ще дойдат дюшеш за Юри.
относно тайната на Крис, която Валери знае е: че Крис си пада по мъже.
Относно миналото на Валери и за изгонването му от родителите му по този начин- изгаряйки дрехите му на двора церемониално, означава само едно. Че това, което е направил Валери, те го считат за голям грях.
Какъв голям грях може да направи едно момче на 19 години? От комшията се разбира, че когато това се е случило, Валери е бил на 19)
Съмнявам се отличникът от Търговската гимназия , чист и спретнат,д а се е занимавал с далавери. Или да се е друсал, също много съмнително.
Единствената причина, която аз намирам, за напълно логична, е че баща му го е хванал с друго момче в леглото.
Какво му каза комшията на Мартин: Аз още като те видях и разбрах че за Валерко нещо ще става въпрос. Виждате ли подтекстта: комшията свързва автоматично всеки мъж с Валери.

И последно, когато Валери се обърна към Крис и му каза: А ти, нали знаеш за какво беше всичко това" и Крис му отговори Да. И двамата са си наясно един към друг, само дето Крис е решил да  се пробва като хетеро. Но си мисля, че само ще си обърка живота още повече.
Не мисля, че Валери е син на Борис. Мисля, че Кристиян е син на Борис. Моята версия е как ще се разбере това е: Борис ще се разболее тежко( то малко ли му дертовете) от някво автоимунно, ако знам, за такива болести се присажда костен мозък. Та ще се наложи донор., А донорите за костен мозък трябва да съвпадат по 6 показателя. Ще се окаже, че Мартин,единственият му пряк роднина има съвпадение само 4. И тогава Силвия ще бъде принудена да признае пред Крис , че Борис му е баща, за да го накара по този начин да се изследва. Крис ще съвпада и по 6те показателя, както се случва в добрите стари сапунени опери Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 17:02 от slashchrisvalery

# 134
  • София
Ти ме уби тотално! Откъде тази информация?!?

Общи условия

Активация на акаунт