ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 5!

• 24 364
  • 444
  •   1
Отговори
# 165
Еха!
Слаш......и т.н.,очевидно имаш богат сапунен опит,такива идеи за развитито сигур и на сценаристите не са хрумвали...а ако са-ще ги променят,след като вече са разкрити Mr. Green

# 166
Убихте ме с новите си версии  Joy Joy Joy

# 167
Добре заварили  bouquet
След като се зарибих дълбоко с Хаус, анализирането ми стана просто хоби. Колко добре се справям, друг въпрос. За другото не ме интересува толкова, искам само да позная за Крис и Валери Mr. Green

# 168
Еха!
Слаш......и т.н.,очевидно имаш богат сапунен опит,такива идеи за развитито сигур и на сценаристите не са хрумвали...а ако са-ще ги променят,след като вече са разкрити Mr. Green
а, зер;) нищо няма да променят Mr. Green  Laughing Mr. Green

# 169
Тоя МАртин е много зле!жал ми е за Валери,той се оказа съвестен!
Тая ЯНА Е ТОТАЛНО БЕЗДАРНО СЪЩЕСТВО,ама нищо де да е жива и здрава

# 170
  • Варна
Тоя Мартин е голямо лай.о  Tired

# 171
  • София
Видяхте ли как го целуна?????

# 172
беше много сладко:)
Г-н Николов се оказва, че е около 37-38 годишен, Норка е 17. Самата актриса е на 21. Което ми подсказва, че няма да си останат само целувката Mr. Green

# 173
  • София
Видяхме,видяхме...  Wink Да ви кажа , няма нищо по-сладко от забранената любов, да знаете!  Grinning  Heart Eyes

# 174
  • у дома
Извинявам се много,но нямам възможност да изчета цялата тема...Може ли някой да ми даде линк откъде да дръпна или гледам първите 20 серии...

# 175
Извинявам се много,но нямам възможност да изчета цялата тема...Може ли някой да ми даде линк откъде да дръпна или гледам първите 20 серии...
Коригирам се, защото явно линкът не се отваря. Абе - в Арена ги има.
Ми, какво да направя  Embarassed

# 176
  • София
http://www.DMCA-removal-from-Google/torrents.php?active=1&ca … =DESC&page=19
Не знам дали се справих с линка, за пръв път ми е  Embarassed
Е,то и на Норчето и беше за първи път, ама не се изчервява.  Laughing
Мая е болна, трябва да действат бързо. Супичката да казва вече на мъжо всичко,защото се притеснявам за Яна вече.

# 177
тук са всички серии:
http://www.DMCA-removal-from-Google/torrents.php?search=zabranen … y=11&active=1

# 178
  • Варна
Беше една прекрасна едночасова серия без Елица    Mr. Green

# 179
И аз забелязах, че не я дадоха дори за миг  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт