"На две годинки стана вече, ДЕКЕМВРИйското човече!"

• 16 354
  • 288
  •   1
Отговори
# 120

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНЕТА   bouquet И НА МИХАЕЛ!!!Много здраве и безкрайни игри!!!
Весел празник!!!

# 121
  • София
detelinke, там е работата, че Алексис няма хрема, в смисъл абсолютно никакъв секрет няма от нослето. Някъде в гърлото му хърхори нещо и като легне да спи става ужас - хърка, мъчи се, буди се...направо ужас. Лекрката ни даде някакви капки, дето се правят в аптеката, но резултат никакъв.
poli, аз затова не искам да започваме с изследвания и лекарства, обаче пък и така не минава Rolling Eyes

# 122
  • Vaudreuil Canada
pontes на първа мисъл може да е трета сливица, сух въздух в стаята, зъбоникнене, алергия...

# 123

На Венетка и Мишо.Да живи и здрави и много щастливи!Муунлейди,честита още една годинка на гърба.Хубав юбилея,желая ти много,много здраве и щастие  Hug

Л...М.... страхотен подарък,даже и аз нямаше да имам търпение / особено за игра с количките /

Понтесче,просто незнам какво да ти кажа.За това те прегръщам  Hug

# 124
Честит Рожден Ден на Венета и Михаел! Много специални пожелания за здраве, усмивки и радост за децата и техните мамита!

Да ни е жива и здрава и Муунлейди!   bouquet

Ние спряхме бронхита, който вървеше устремено към пневмония пак, с български лекар, с най-силния антибиотик Субамед и ударна доза витамини. Нямаше как - след 5 дена хомеопатия, и всяка нощ температура от 38 нагоре, стигна се и до 39.6, за.бах хомеопатичката си, въпреки, че ни е помагала за всичко досега, но този път твърдеше, че щяло да се оправи пак, но аз стопирах. На прегледа на слушалки, докторката каза, че и двата дроба са засегнати до долу и детето просто отива много на зле. Сега пак си яде нормално, веселичка е, пу пу пу, изглежда нормално.

Е, момичета, като си помисля само, че преди 2 години по това време само дебнехме форума коя е родила и коя отива към родилното!!!...И ме връхлитат отново бременлинските ми емоции!...Колко е прекрасно само, как светът се промени с нашите деца!

Да ви кажа, отиваме към отбиване постепенно, но не знам как да спра изцяло, като още си имам кърма. С малко повече настояване, вече успявам да убедя детето да не суче, давам й само сутрин в 6.30-7, защото ми се спи и не ми се слуша рев, а и не ми се става да й правя друго мляко, а също и защото се пазя от бучки от запушване на каналчета. Но иначе, тя - ако е добре нахранена - няма против отказа вече, само иска да ги гали и да ги целува...Понеже я убеждавах, че ме болят като ги суче от зъбките й, та тя сега ги гали, вика "бОли" и ги целува!...Направо ме размазва от възторг.  Heart Eyes

# 125
Първичка да поздравя Марти, Дани и Митко! Също и вчерашните празнуващи - Вени и Мишо! Много радости да носят на семействата си и да са здрави!

Шаменет, а вие къде сте по настоящем? Прибрахте ли се?

# 126
Пешеходке, прибрахме се. Ще отпразнуваме двугодишнината вкъщи с приятелките на мама и вероятно в понеделник - в яслата.

Хайде и от мен честитки и целувки за Марти, Дани и Митко и на техните мамита!

# 127
Благодаря ви момичета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много мило ми  ставаше като си четях пожеланията. Влизах си по два пъти на ден да си ги чета и да ми става хубаво. Blush Heart Eyes
Чак днес имам възможност да пиша.   chef  party023
Така скромно черпя за юбилейчето. Laughing
В къщи 2 нощи поред имах гости, защото в новия апартамент не мога да ги побера хората, пък и нямам достатъчно посуда още. Embarassed
Ама се почувствах човек, де!
Много целувки
за Марти, Дани и Митко
Мишо и милата Венетка   bouquet, специални целувки за нея

# 128
Честито на Марти, Дани и Митко!Весел празник!  bouquet

# 129
Честити 2 годинки на  Дани, Митко и Марти!
Нека да са здрави, умни и щастливи !  Hug

# 130
  • Под Сините камъни
Честити 2 годинки на  Дани, Митко и Марти!
Честит рожден де ни на Neli_M!Пожелавам и много здраве ,щастие и да е все така усмихната

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 12:56 от Пеца

# 131
  • сто акровата гора
Честит Рожден Ден на празнуващите  днес    bouquet а и на всички които съм пропуснала тези дни, не ви забравям, просто не остава време нещо, или работата се е увеличила или аз  нещо съм се отпуснала  Crazy 
moonlady честит рожден ден, макар и със закъснение! Hug
Много усмивки, здраве и късмет пожелавам на всички!  newsm51
Ние сме добре, Соня е на ясла, чака дядо Коле(да)  да дойде и да носи разни работи, днес взех от Симба една принцеса да й я донесе в яслата, за РД и Коледата в къщи още не съм пазарувала, ноооооооо си набелязвам разни работи  Flutter
И да се похваля, кумувете ни си имат момченце, Божидар, на 06.12 се роди, 4,350 кг, 52 см, много се радвам и вълнувам и .....  Heart Eyes Това още повече ме върна към нашият си декември, с вълненията, очакването, нетърпението, радостта.....
Приятен ден момичета, прегръдки на всички  Hug

# 132
Честито на всички празнуващи    bouquet
Понтес, хремата я лекувам много бързо по следния начин - в 10 мл физиологичен разтвор се капват 5 капки прополис, слагат се няколко пъти на ден по две, три капки. При повторена или упорита хрема като вашата може направо през половин час да се капе. Дано ви помогне при този заден ринит  Rolling Eyes  Hug

А! И аз така правя. Само, че на 15мл физиологичен р-р
се слага 3-5 капки клеева тинктура. И при силна хрема
може на 15 или 30мион да се капе по 3-4 капки във всяка
ноздра. И да се дава по 3 пъти дневно по 1-2капки за
всяка година живот на детето. Т.е. за двегодишно 4-5 до 8
капки или 15 капки на ден.

Други много ефикасни капки са следните:

100мл вода, лайка, мед. В 100мл вода се слага 1 пакетче лайка,
1ч.л. мед и цялото ври до намаляване обема на течността до 50%.
Накапва се по същият начин.  Peace Силата му е 24 часа. След
това се правят нови.

# 133
Благодаря на всички за поздравленията! Hug
Бла_бла, добре дошла отново и пиши по-често! Как го направихте това с пампите?!? Ще взема да пусна една анкета по въпроса. Ние си действаме с променлив успех в това отношение.
Честит втори рожден ден на Дани, Митко и Марти!

# 134
Честито на днешните рожденници!

Ето и ние какво купихме за рождения ден  Mr. Green И още едно конструктурче с влакче, ама то ще е Дядо Коледа в градинката  Laughing
Нямам търпение да го отвори  Crazy то май аз се по-вълнувам и от детето  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт