97 арабски принца омаяни от български принцеси

• 40 239
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро, момичета

Дуа, за икономическата криза и мъжо ми проверява всеки ден цената на златото и се кефи, че расте стремглаво. Всеки, който като него, си превърнал овреме книжните пари в златни кюлчета и ги зключил в мазето сега има повод за радост. Laughing Това последното беше на майтап, че не ми се говори сериозно по тая тема.

Поздрав за всички с една сладка уйгюрска песен, изпълнена от още по-сладки момичета:

http://www.youtube.com/watch?v=3J6Eq2LVJV4&feature=related

# 181
Хора-не мога да се отлепя от дивана,а днес се зароди прекрасната идея да си сменя
подредбата на хола (пак)...ма нямам сили  ooooh!наливайте силно арабско кафе с кардамон!

Дуа-и аз съм много уморена,въпреки,че вече не кърмя,но не ям правилно,нито си пия витамините,нито хапчетата..
Та:хапвай мед,но домашен,хубав мед и спи възможно най-дълго  PeaceАко имаш и зам-зам пий-лекува всичко знаеш

Хариетт-ако четеш:дай ми сайт с интериори,искам идеи!

Кризата на нас ни се отрази и още как Sad сринаха ни се плановете за по-добър и уютен живот...

Наде-Абра е заета,чакам я да ми звънне.Ма нейното хабиби иска да и покаже всичко,а то в Дуабй не е като да няма какво да се види  Crazy

Преди писах един пост,дето ми се изтри,за отварянето на най-големия мол в Арабско,а и Азия май:Дубай Молл
не знам за мола,но паркинга към мола е най-големия в света  :crazy:20 мин докат излезем..чудо!
ето да видите откриването на огромния аквариум,Сара се уплаши и едвам я успокоихме,те рибите по-големи от нея  Simple Smile
http://au.youtube.com/watch?v=CUJh1ddwGMI

http://au.youtube.com/watch?v=xckSSRf4wyg

има и ледена пързалка с олимпийски размери,сук(пазар) за злато,много кина...още го правят и не всички магазини са отворени.
Сградите около мола все едно са от друга планета или картинка от бъдещето  Crazy
като дойдете-ще видите,повече няма да издавам  Wink

# 182
  • In a surreal moment!
Снеже-най-сетне се включи Hug-недоспиваш значи Tired
спокойно скоро всичко ще влезе в ритъм-или ще спре да се буди нощем или пък ти ще свикнеш с нощнот ставане Mr. Green-значи килограмите и на двама ви вървят в положителна посока-хайде да видим бебчо,предварително знам ,че е хубав,а и съм сигурна,че по-грозни новородени от моите деца не съм виждала Mr. Green-с моя мъж сме на едно мнение-всички бяха много грозни с охлузени кожи и жълти като старци,а рабуба приличаше на съвсем стопила се и престаряла бабичка Mr. Green-пъккато видях Мохаммед първия-си помислих,че са ми взели моето бебче(щото мислех,че трябва да е красив)и са го сменили с грозното бебе на един бг политик-(да не кажа името)щото жена му беше на 40 и некрасива(аз го родих в правителствена б-ца)-други нямаше
за деня-да,ама не нейния беше секцио и в кувьоз-значи грозника си беше мой Mr. Green

Амалче е в трескаво пригаждане на жилището към най-доброто място за отглеждане на бебе Mr. Green(като животните си оправят леговищата преди появата на малките),освен това я обземат разни предродилни страхове Confused Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дезърт.за онзи линк,дето даде Сабинка-музиката е неверятна-цигулките са неповторими-но тя се скара с онзикомпозитор и такива майсторски песни не прави Sad

Да кажем , че и моите хормони са побъркани и грешно те разбирам , да кажем , че депресията яко ме е стиснала за гърлото , благодарение на милите ни политици ....ама каквото и да кажем и аз дай боже ще стана мама на 40 - много ще ми е тъжно някой да ми каже , че съм "некрасива"
Много говориш Дуа и лошото е , че първо говориш/пишеш/ после мислиш и се извиняваш и както отбеляза Шилан - винаги ти си права .
Обидих се заради тази жена , искам всички да го знаят , не е красиво да се говори така за ничие бебе и за ничия съпруга . Много хубави думи ми казваш , когато са насочени специално към мен , не го отричам , но от случайно подхвърлените излиза друго . И не почвай да ми се оправдаваш в километрични постове , по - добре поиграй с Рабубка и си помисли за друг път . Приеми поста ми като забележка от кака си , не като злобен коментар , нямам злоба в сърцето си докато ти пиша .
И се храни , пий малко червено вино , излез на въздух , вземи витамини - обърни си внимание , млада жена си !

Близначкови - благодаря , че питаш за мен ! Не съм щастлива , чакането ме изнервя , развихрилия се скандал с "ин виво" подигравката на депутатите ме изнервя , отдалечаващата се надежда за безплатни опити от догодина ме разплакват .....
С момичетата от Зачатие обмисляме протесно шествие - не е насрочена дата и маршрут , но ще съм там каквото и да ми коства , защото това е безумие - пред очите на всички да се приберат /откраднат/ 10 мил. лв , уж  ,че здравната каса щяла да ги разпредели най-справедливо .....такива мити работи !
Ако дойда до София непременно ще се обадя да нацелувам децата , че само те ми стоплят душата . И в работата ме е обхванала една нежност целувам и гушкам наред , дори и най- мундарестите ....ще ми се пръсне сърцето от мъка !  Heart Eyes Hug

Днес ми е явно ден по география . Гледах по ББТ предаване за Кувейт - много любопитно и интересно , а по БТВ за Израел - Петя там водещата спомена нещо , което ми прозвуча много помпозно , но знае ли човек . Че било закон всеки евреин на територията на Израел трябва да получава заплата НЕ по - малка от 1 000 долара , каквото и да работи - вярно ли е това !?! Ако е така , ха честито , завидях ви за безплатните опити ин витро , сега и за минималната заплата !  Mr. Green Wink

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 14:05 от Кълбовидна Мълния

# 183
  • T"A
А,все искам да питам тези от вас,които се интерсуват от това-Какви са ви наблюденията и мненията за това,което се случва на световноикономическата и финансова сцена Thinking
фалират банки,гигантски предприятия "освобождават" от работа хиляди хора-клон на Опел е затворен,Волво освободи от работа 4000 свои служители и т.н....
мъжо все финансови борси зяпа и следи побърканите валутни курсове-аз тук покрай него се запали ,че и се светнах за разни лихвени стратегии,фиксингови дъна Crazy
вчера се вдигна малко еврото-да видим кое как...какви са вашите наблюдения newsm78

Dua, казват, че сега е момента да се посети Дубай  Wink За 50$ можело да се наеме суперлуксозна стая в хотел  Hug Ако някой е чел нещо по въпроса, или просто познава туристическия и хотелиерския бизнес там, би било интересно да сподели  Peace

Аз намерих само тази статия на английски: http://www.saudigazette.com.sa/index.cfm?method=home.regcon& … tID=2008120123465

# 184
Добър ден и аз да се разпиша най-после.Много ви благодаря за хубавите думи по повод сватбата.Та въпросните синьо-лилави дрехи са типично пакистански предполагам, че Ди ме е разконспирирала.Наистина те са страхотна изработка и са много красиви.
Та да се оплача че днес изпратих мъжо на работа и сега ми е едно мъчно- очаква ме един месец без него говорене по тел само Sad
Целувки и лек ден на всички   bouquet

# 185
Дубайките да кажат ....  и аз чух , че  не  е така скъпо. Как се казваше хотелът на  евреина - голямо шоу при откриването му ....цялата "палма" остров във  фоерверки, най-скъпото откриване на хотел  виждано наскоро ! Сума ти знаменитости участваха ! Хотел приказка ! Страхотия ! И аз искам да видя  Дубай .Сега е наред Париж  след някой друг ден  сме там.После искам Петра и пирамидите - съседи са ни ... После  после ....ехе , имам да отмятам по списъка, живот и здраве!

Чакам на ЛС отговор  за гласуването по моя  случай  bowuu  Grinning .

Belbey , знам какво е , най-дълго съм изкарвала 3 м.  ама голяма драма и рев ...сега ми е малко смешно .... Simple Smile . Всичко с времето си!

# 186
петя писах ти на ли4ни

мълния права си,Дуа малко прибързано се изказа за майките над определна възраст,с което би трябвало да си свикнала,доколкото знам раждането над 40 е нормално за тукашния регион

аз съм с грип ,едва гледам и дишам Sick,пък и отивам на зъбар

# 187
Мацки,здравейте!Искам да питам някой от Кувейт има ли име Маха и женско ли е или мъжко?
Мерси!

# 188
  • Paris, France
Мацки,здравейте!Искам да питам някой от Кувейт има ли име Маха и женско ли е или мъжко?
Мерси!

Има, женско е. Има и мъжко Махер

# 189
# 190
  • София
Невена,да името Маха  определено е женско, но доколкото знам, последното няма нищо общо с мъжкото Махер освен близкото звучене.Ако не се лъжа Маха е някакъв вид животно - сърна ли беше, газела ли, нещо с хубави, изразителни очи беше.....Докато Махер май означаваше отличен. Peace
Чак сега се връщам от репитиции на щерките за предстоящите Коледни концерти, затова не съм направила нищо в посока изтогвяне на наградата Sad, за което се извинявам..Но ще се постарая! Mr. Green

# 191
Кълбовидна Мълния , сигурно се има предвид мин. заплата , която тук е над 1 000 $  някъде .

# 192
Маса ал Кхейр момичета!   bouquet

За съжаление напоследък като отворя темата все чета заядливи и нападателни постове. Много жалко!  Confused Разбирам, че в живота ни не винаги всичко върви както трябва и напоследък заради кризата и трудния ни начин на живот ни депресирва до ента степен, но това не означава, че трябва да си го изкараме от някой.  Peace

Другарче Не ми се обиждай, не се явявам като  адвокат на Дуа , още повече още от самото начало си ми много мила жена и златен човек и си те уважавам   bouquet , но не мисля, че Дуа е писала тия неща лично за тебе, но ти си позволи да промениш тона си лично към нея. Не разбирам как може човек да се засегне от поста й, тъй като очевадно всичко е писала в кръга на шегата. Аз лично съвсем искрено те съветвам да караш по-ведро, да излезеш малко на въздух, да се успокоиш, да се погрижиш за себе си и да се поразтовариш малко и да се отървеш от тоя стрес. Ядовете и стреса са най-големия враг на човека. А и доколкото знам, когато човек е стресиран зачеването става по-трудно. Мисли позитивно..моли се на Бог. Идват святи дни и хората казват, че стават чудеса, може би пък ще Господ ще ви зарадва. Но не губи надежда и кураж и не се стресирвай, колкото и трудно да ти е.  Peace

Найра Тамам джанъм, да се видим ...много ще се радвам.  Hug Ти и сестра ли имаше?  Thinking

Белбей Приказна булка си!  Heart Eyes Роклята ти е разкошна!

Дуа Яж повече лимони и пий чай от мента, на мен лично много ми помага.  Simple Smile

Либра Честита нова работа!   bouquet

Днес на работа се разправях с една наркоманка. Чак после я съжалих , колкото и груба да беше. За жалост в БГ има много такива хора, на които трябва да им се помогне.  Sad Да пази Аллах от такива неща!
В арабските страни разпространена ли е наркоманията? Какво е положението там?  Thinking

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 23:36 от Desert Princess

# 193
  • Paris, France
Мълния, я прочети пак  Mr. Green!

Снеже-най-сетне се включи Hug-недоспиваш значи Tired
спокойно скоро всичко ще влезе в ритъм-или ще спре да се буди нощем или пък ти ще свикнеш с нощнот ставане Mr. Green-значи килограмите и на двама ви вървят в положителна посока-хайде да видим бебчо,предварително знам ,че е хубав,а и съм сигурна,че по-грозни новородени от моите деца не съм виждала Mr. Green-с моя мъж сме на едно мнение-всички бяха много грозни с охлузени кожи и жълти като старцирабуба приличаше на съвсем стопила се и престаряла бабичка Mr. Green-пъккато видях Мохаммед първия-си помислих,че са ми взели моето бебче(щото мислех,че трябва да е красив)и са го сменили с грозното бебе на един бг политик-(да не кажа името)щото жена му беше на 40 и некрасива(аз го родих в правителствена б-ца)-други нямаше
за деня-да,ама не нейния беше секцио и в кувьоз-значи грозника си беше мой Mr. Green

Амалче е в трескаво пригаждане на жилището към най-доброто място за отглеждане на бебе Mr. Green(като животните си оправят леговищата преди появата на малките),освен това я обземат разни предродилни страхове Confused Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Красотата е относително нещо. Дуа не е писала, че 40 годишните сме грозни, а че тази жена е била на 40 и некрасива, тоест, нищо особено. Изобщо не го приемай навътре и лично. Ако и Дуа вземе да се сърди на:

Цитат
И се храни , пий малко червено вино , излез на въздух , вземи витамини - обърни си внимание , млада жена си !
- почна се пак.

Лек уикенд и горе главата. Надявам се да се почувстваш по-добре.

# 194
Добро утро момичета-радвам се да ви намеря в добро здраве,
защото снощи с моето изплаших малко домочадието и родата Confused...но сега съм добре Praynig
нали ви казах,че съм в мц и кръвното ми е със съвсем близки стойности Sick
та снощи изведнъж получих един кръвоизлив със страшни болки в кръста,прежълтях и за да не се свлека се дотътрих до спалнята-пък нали е събота и племенниците бяха у нас-всички разбраха за какво иде реч-щото на притесненителните им въпроси -какво става-мъжо им отговори женско нерасположение Embarassed-аз не мислех и да се смущавам тогава де-щот си помислих ,че сдавам Богу дух Confused...но писало ми било да живея-пих огромно количество вит С,някакви лимони се изтискваха в кухнята в промишлени количества-и скоро дойдох на себеси и разубедих мъжо да вика лекар...това вече ми се е случвало веднъж,докато децата бяха в болница и веднъж след като си дойдох след войната и си мислех,че имам рак на гърдата,щото имах болки и един глупав мамолог му се беше привидяла някаква бучка-тогава добре,че ме упътиха към един много добър специалист мамолог в първа градска,та той установи,че няма никакви бучки,а всичко било хормонален дисбаланс следствие на стреса Peace
Та Слава Богу днес съм по-добре  bouquet

Невена и Дезърт-благодаря,че сте разбрали поста,който всъщност като бъде прочетен целия се разбира какво се има предвид,но Другарче е удебелила и маркирала в червено половин изречение,което е нищожна част от целия пост,в който се вижда че аз не се подигравам на 40годишните жени,а се подигравам и усмивам собствените си детински разсъждения и мисли,които ме споходиха тогава- преди почти 10години,
жената наистина не беше хубавица,освен това се държеше много високомерно и наставнически към всички (сякаш и бяха служители)#Cussing out...и тогава през детинският ми акъл ми мина просто мисъл,която споделям с вас сега и която сега никога не бих помислила bowuu...
А колкото до мамите на 40 Heart Eyes-не знам на колко ви изглеждам,но не съм толкоз млада и дет се вика-да мигне човек с око,а като го отвори и аз ще съм станала на 40 Embarassed,та само уточнявам,Деси Heart Eyes,
 осъждам хората,които смятат ,че жена на 40 е негодна за раждане,
тъй като това най-малкото е невярно,
а и в Ливан никой не го прави-тъй като това е често срещан факт,
понеже както знаеш там, обикновено се ражда,
докато се забременява Laughing
Другарче-сега да ти кажа истинското си мнение,за жена която ще става мама  на 40
Това е най-хубавия подарък,който жена може да направи на себе си-Благоприятно е както за физическото ,така и за психическото и подмладяване  bouquetВсе повече учени в тази област,съветват жените да се решат да родят още едно детенце в тази зряла репрудуктивна възраст,така също можело да се забави процесът на настъпване на менопаузата...Икакто се вижда от подписа ми,аз съвсем не съм се отказала от идеята за раждане Hug...ами съм решила(и ще убедя мъжо Wink),да си родя още едно бебе, ако Бог е пожелал,точно в тази възраст в която си ти Другарче Hug

Общи условия

Активация на акаунт