Дианабадските деца ще се радват ли на пролетта?

• 7 185
  • 163
  •   1
Отговори
# 120
  • Linz
Има ли между вас такива, които са на 30+ и живеят в Дианабад отдавна?... Аз израстнах в "Червена звезда".

# 121
  • София
Мъжа ми е живял цял живот тук.
Но казва, че си е играл с децата от кв. Витоша.
Иначе той е 71 набор

# 122
Аз съм на 24 г., но баба ми и дядо живееха в Червена звезда. Детството ми е минало по площадките в квартала, сега с мъжа ми отглеждаме тук дъщеря си.

# 123
malenush , Еvка , днес не успяхме да се видим, а сигурно и утре няма да можем- поне аз де  Wink, но нали са почивни дни и мъжът ми си е в къщи, та искам да си го видя  Laughing Иначе ако искате през седмицата да се съберем аз съм насреща  Peace

# 124
  • София
Здравейте утре съм на работа и към 17,30 - 17,40някъде се прибираме с малкият ако не ви е късно драснете ще се съберем някъде.Свърши ни почивката с малкият сега един на работа един на детска и старото ежедневие на нов глас  Crazy

# 125
Здравейте. И на мен ми се излиза на разходка с вас, но следобед нали мъжът ми се прибира и излизаме заедно. Ако искате и е хубаво времето ние с него сядаме на горното кафе- не до Т маркет, а над него. Евка сигурно се сеща. Ако решите минете, но не мога да кажа точен час, защото се съобразявам и с мъжа ми  Joy Със сигурност след 17.30 ч.

# 126
  • София
Здравейте момичета къде се изгубихте? Как сте ще си поразходим ли някой ден?  malenush кога ще ни водиш до ловния на катерушките

# 127
Здравейте! Ето ме и мен. Присъединявам се към въпроса на Еvка за разходката до Ловния парк. Еvка, какво става с теб, има ли новини или още чакаш? Хайде, че аз все стискам палци  fingerscrossed

# 128
  • София
Ами да се разходим, колко му е.
Там предполагам ще е и по-хладно, дано няма комари.
Ние днес се смъкнахме до Южен парк.
Хлапето се размаза от кеф, а аз от умора  Crossing Arms
И там едни колоездачи прелитат, направо е кошмар.

# 129
  • София
zyzzzu   още котегорично нищо мила.Три теста направих и трите бледи.
 malenush  казвай кога и къде ще се съберем.Зузи май ще пътува през уикенда ама да се включи да каже

# 130
  • София
Я, бебе ли ще имаме  Hug
Утре може и да оставя дребната на баща и и да седна да пия едно кафе.
Пък може да си вземем и биричка и на пейките  Joy
Ама по обяд трябва да седнем  Joy

# 131
Тук съм си, ще пътуваме другата седмица, че кумата ми заминава утре за САЩ и ще е там 4 месеца  newsm45, та днес и утре ще съм с нея. Еvка, бледа, бледа, ама нали я има. Да знаеш, че стискам палци, а пък вие продължавайте с опитите в тази насока.

# 132
  • София
Аз ей сега се прибирам оставихме дребуса при баба му казвайте утре ако искате в колко часа и къде и пристигам. И аз един път да седна без да съм на тръни и да подвиквам само Laughing.

# 133
  • София
Къде сте момичета давайте да ходим към ловният парк най-накрая. Аз днес не можах да отида на лекар т.е. стигнах обаче тя се оказа отпуска Confused

# 134
  • София
Те повечето лекари по някакъв закон
винаги са в отпуска когато ти трябват.
При теб всичко наред ли е?
В смисъл можеш ли да я изчакаш?
Ако не е при друг.
Днес дребната се засили към площадката на 18 блок
и гледах да ви видя, но имаше толко много народ там, че...
може и да съм недовидяла.

Общи условия

Активация на акаунт