Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между нагряващите се ролки и парафиновите ролки?
Къде мога да намеря нагряващи се ролки и термо ролки на разумна цена в България?
Как да избера правилните ролки за къдрене за дълга коса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между нагряващите се ролки и парафиновите ролки?
-
Къде мога да намеря нагряващи се ролки и термо ролки на разумна цена в България?
Нагряващите се ролки могат да бъдат намерени в магазини като TSM, Metro и онлайн. Цените варират, но са по-достъпни в магазини като TSM. Освен това има български марки като "Perfect", които предлагат по-евтини опции, като например ролки на цена от 3-4 лева. Някои потребители споделят, че са намерили термо ролки на разумни цени в онлайн магазини с безплатна доставка от Китай. Други пък са виждали такива в специализирани магазини или физически магазини в градове, предлагащи нови и втора употреба стоки.
-
Как да избера правилните ролки за къдрене за дълга коса?
-
Можете ли да ми препоръчате магазини, където мога да намеря подобни нагряващи се ролки като тези във видеото?
-
Как се използват парчета от чорапогащи за навиване на коса?
С малки или с гопели кичури?
Непременно ще си помисля за спрея, който ми предлагате. А само не мога да прочета каква марка е? И той може ли да замести изцяло лака за коса, защото не ми се иска особено да ползвам лак, не бил полезен разбрах?
Също така зависи и времето какво е. Ако е влажно къдричките направени с ролки много бързо падат, а ако е естествено къдрава косата се накъдря още повече /това от личен опит го казвам
/ Ако преди си правила опити да си навиваш косата с парцалчета, хартийки, дунапренени ролки или нещо друго по това колко време е издържала тогава прическата можеш горе-долу да прецениш колко време ще ти издържи с термо ролки

Стават на чупки някакви, вместо къдрици. Косата ми по принцип не е права, не е и къдрава - чуплива е. Ако си легна с мокра коса на сутринта ми става все едно съм се къдрила с двурога маша - на пружинки. Косъмът ми е средно дебел, косата ми е гъста. Дълга е(около педя над кръста), но я етажирах леко наскоро точно, за да е по-лека и да държи къдриците по-дълго време. Просто не виждам реална причина да не ми се получават дълготрайни къдриците
Изгледала съм повечето клипчета в интернет за това как да се къдри косата с термо ролките, спазвам всички инструкции. навивам се на прясно измита и добре изсушена коса със сешоар, държа ролките не 10 минути, а половин час за да са по-трайни къдриците уж. Накрая пръскам лак за коса - Loreal professionnel, Infinium с трета степен на фиксация. Кажете ми къде бъркам, нормално ли е да е такъв краткотраен ефекта и какво да направя...не ми се занимава да си отделям по 40 минути от времето само за косата и тя да е къдрава само 3-4 часа