ПЪРВОКЛАСНИКЪТ 6-ци нареди, ваканцията е тук за весели игри!

• 18 131
  • 323
  •   1
Отговори
# 75
  • Ланкър, планините Овнерог
Хелоу и от мен!

Хич не ми се отпочва пак с училището  ooooh! Така си ни е хубаво да спим до обяд  Blush

Танти днес пописа, утре още малко и е готова. И тя изгуби инерцията, не й се учи  Crazy

# 76
Хич не ми се отпочва пак с училището  ooooh! Така си ни е хубаво да спим до обяд  Blush
Танти днес пописа, утре още малко и е готова. И тя изгуби инерцията, не й се учи  Crazy

и при нас е същата картинка,не че спим до обяд де мойте са едни сомнабули, ваканция неваканция в 7 часа са станали Tired Crazy
Но като си помисля в този студ и поледици пак рано сутрин до училище......
И Лъчи нещо не е особен ентусиаст, искаше вчера да му диктувам, но като цяло не сме се занимавали сериозно през ваканцията Embarassed

# 77
  • No Line On The Horizon
Има доста натрупал сняг при нас и днес смятам да ги водя навън с шейната. После ще пишем домашните.

# 78
Здравейте и от нас сефга се завърнахме ЧЕСТИТА ВИ НОВА ГОДИНА И ДА СТЕ НАЙ ВЕЧЕ ЗДРАВИ.Крис ми дигна на 31 вечерта температъра39.5 и до нощеска си я имаше  пиеме от2 ри АУГУМЕНТИН ама еи го на нощес пак в един  1 часа станах да дам хексалгин.Напрао незнам писнами и незнам защо точно на нова година трябваше да почна с неприятности.Днес ако не дигне ще е супер.Много мисля дали да го пусна утре само за бел и математика

# 79
Орхидейко  Hug бързо да се оправяте Peace, ако трябва не го пускай 1-2 дни. Според мен първите дни на всички ще им е леко трудна концентрацията Tired Crazy

# 80
  • София
Бяхме навън,много е хубаво,целихме се със снежни топки,правихме ангели,снежен човек,голям купон.Имаме си игрище пред блока,място колкото искаш,но ние бяхме единствените възрастни Blush,наиграхме се.От утре се започва.....мъкааааа

# 81
Привет и от мен!
И ние сме готови за училище /ама как ме мързи Embarassed/. Само като си помисля за ранното ставане, закуска, тежката раница... след това на работа Confused. Не искам да идва утре, но няма начин Wink

# 82
  • София
И ние днес побесняхме малко на страхотния сняг,който обаче трябваше да завали в началото на ваканцията,а не в края й Confused Децата се пързаляха с шейни и по дупета и се прибрахме вир вода Grinning
Роско си нареди преди малко раницата и о,изненада,изникнаха още две обемни ненаписани домашни ooooh! ,добре,че беше набрал енерция от тези дни та ги написа бързо.
Орхидея,бързо оздравяване,дано ви е за последно тази година.

# 83
  • София
И мен ме е яд,че снегът падна късно,ама нищо,пак става.Ние имахме задача,понеже ходихме до стадион "Юнак" да купим обувки,та трябваше да ги изпробваме,дали наистина не пропускат вода.Не пропускат!!!!Краката му бяха сухи Party

# 84
ООО и нас ни е яд че сега падна снега как не го е срам .Надявам се събота и неделя пак да идеме на село  да подивееме семеино на снега.Мале каква красота какава чистота ,каква белотааааааааа не е истина Hug

# 85
  • Пловдив
ЧНГ и от мен! Само приятни емоции през настоящата и никакви болести, а на настиналите - бързо оздравяване.

При нас за пръв път тази зима пада сняг и натрупа едва днес. Представете си ентусиазма за игри в последния ден от ваканцията и никакъв ищах за писане и смятане  #Crazy  Почивните дни си бяха точно почивни, мързел, късно ставане и разплуване отвсякъде. Не зная как ще му мине първия учебен ден, но да влиза в релси  Crossing Arms.

Успех на всички ученици през тази година и повече усмивки за родителите.

# 86
И мен така ме е яд, че чак сега навяля във Варна. Крис така чакаше снега.
И ние сме готови за училище. Раницата е изпрана отдавна  и приготвена вече.
Крис се кефи, че ще тръгва на уч-ще. И аз се радвам на ентусиазма му.
Днес бяхме на РД. Прекараха си чудесно децата...и майките  също Laughing купонът беше с целия клас, та децата се настроиха и за утрешния ден.

# 87
  • Между гори и планини
Добро утро, Добро утро, Добро утро !!!
Първокласници, дружина, ваканцията мина  Cry
Току-що изпратих Вики с майка ми на училище.... мъка, мъкааааа...едвам изпълзях от леглото в толкова ранен час  Tired
На вън има много хубав сняг, само за разходка с шейна, това ще осъществя с малкият, докато баткото се поти над математиката в училище.

Всички болни да оздравяват! Никакви болни в тази тема повече!  Hug

Една лека закусчица от мен, да подкрепим сили за новият учебен срок

# 88
Добро утро,лека и успешна седмица Hug
Трудно станахме тази сутрин но нямаше как  Wink

# 89
  • в зоната на здрача
Даже...много трудно станахме -бих казала.. Laughing
Няма начин трябва да се стягаме в кръста ,че ваканцията свърши. Confused

Ако вече сте се разсънили,да взема да ви почерпя,
че моята принцеса Яя /идва от Йоана/ става днес на 4г.

Това ще бъде тортата за детския клуб,само може би роклята ще и е в розово/уж така я поръчах та да видим/,
на обяд сме записали час за прически /покрай детето да помине и мама  Wink/ и довечера ще пусна малко снимки.

Успешна седмица на всички,много шестици и никакви болни и сополиви... Hug

Общи условия

Активация на акаунт