Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 945
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Аз тъй, години наред се опъвах на босилека като подправка.
Ама то много хубабо бе.

# 151
Имам чувството че започва последния ден от тази година...

# 152
Аз тъй, години наред се опъвах на босилека като подправка.
Ама то много хубабо бе.
Пресния босилек особено в паста е страхотен Вълчо !!
Само с домати, зехтин , чесън и пармиджано и ставаааааааа невероятна паста !!! Heart Eyes
По подробна рецепта на лични . Wink

# 153
  • UK
Офф... Имам проблем. Не искам да пускам отделна тема, тъй че ако някой може да ми помогне, моля ви, защото аз направих каквото можах. Проблема - стоя си днес необезпокоявана на компютъра и всичко е наред. Ползвам Експлорър, никога не съм имала проблеми с него и на моите до момента три компютъра, и на сестра ми на компютъра, и на другите, които съм ползвала - винаги експлорър и никакъв проблем. Сестра ми се прибра, каза - сядам, ставай. Станах. Не съм пипала нищо. Антивирусната на няколко пъти каза, че намирала нещо, давах й да го оправи, тя беше щастлива, идилия. Експлоръра си работи. Сяда сестра ми, аз съм изключила всичко, за да си пуска тя каквото си иска, и тя идва и ме пита "Какво си направила". Излишно е да казвам,ч е нищо не съм направила. Като кликнеш на иконката за експлоръра той просто ти изписва "В обедна почивка съм, Бубето" ("Такова нещо не съществува") и точка. Казах на сестра си да пусне нещо от типа на Май Компютър или друга папка и да използва браузъра - пробвахме, стана. Тя си използва експлоръра по предназначение, стана, седнах аз и този път и от браузъра на папките не проработи. Изтрих го. Намерих някой да ми прати нов, не стана. Пратиха ми Мозила. Пуснах я колкото да ида и да дръпна ИЕ, първия не проработи, втория обаче се инсталира. Каза ми, искам валидейшън. Имаше една иконка, Add license to your windows, кликнах на нея, пита ме искам ли да го добавя към някакъв регистър или нещо такова, казах му да, щастливо изписа, че го е добавило, каза "Инстални си ей тоз плъгин", инсталнах го, и, изненада, де го чукаш, де се пука, както се казва, уолпейпъра на сестра ми, който от доста време го няма за сметка на досадния надпис "Май сте жертва на нелегален софтуер" (не думай!) , взе, че се появи. През това време новия експлорър зареждаше ъпдейти, зареди ги накрая и каза "Рестарт". Рестартирах и - изненада. Уолпейпъра пак изчезна (да, за сметка на досадния надпис), а Експлоръра го няма никакъв, но като кликна на стария шорткът не ми дава "Няма такава програма", както като го изтрих, ами пак старото "В обедна почивка съм, Бубето". Сега съм с Мозила, и, моите извинения към ползващите я, но както в рекламата на Пепси с детенцето, дето си взе Кока Кола за да стигне до копчето за Пепси, това ще го използвам само за да си дръпна ИЕ. Само че не става. Ако някой е разбрал изобщо какъв е проблема и ако има и най бегла представа как да се реши, моля ви, много, много ви моля, помогнете. Simple Smile

# 154

Разбрах само че проблемът ти е много сериозен. Станала си жертва на софтуерни пирати... Трябва да се обадиш на телефона за поддръжка на Майкрософт в България и да им обясниш ситуацията. Експлоръра е тяхна програма и те я поддържат. Те най-добре знаят каква може да е причината...

# 155
  • София
Май забравих да споделя, че имам вече билет за Депеш.
Същото забравих да споделя и аз.
Толкова му се радвам на билета, може би е време да се снимам с него.

И какво, утре по това време ще сме в нова година, в нов месец ...
Танцува ми се буза до буза. И поглед в поглед. И чаша в чаша ...

# 156
Намирам се в разкошен хотел в Русе. За пръви път съм тук. Пускам компютъра. В Гугъл от това РС са проверявани всички мои никове.  Grinning Хаха, известна съм.

Абе, дали утре библиотеките работят?!?!

# 157
  • UK
Като стана дума - тъкмо си правех "годишната проверка на интелектуалната не-собственост", и се чудя, аз ли съм крива, че ми е кофти когато някой поства мое стихотворение някъде си и го представя за свое... Нищо не мога да направя, пуснала съм ги в нета, тоест всеки има достъп до тях, но ми е кофти като гледам на няколко места пуснати, чак сменен рода, щото едното го беше пуснало някакво момче. Дразни ме.

# 158
От три четири дни като чета темите, ми се струва, че психично здравите са отишли вече да празнуват някъде, и у форума сме останалите. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

така е Simple Smile аз например ще посрещам Новата по традиция във форума  Laughing

под разкошен хотел в Русе първо се сетих за Анна палас, не знам още разкошен ли е, но се омъжих там, като беше чистак нов.

освен това смятам да чистя и подреждам и готвя цял ден, за да мога  да почна новата година без такива неща Simple Smile почнах старата с ремонти, завършвам я пак с ремонти/ако дойдат тези, дето обещаха да дойдат тази сутрин преди половин час/.

# 159
Пожелавам ви весело посрещане на Новата година!
Яжте, пийте и се обичайте! Всеки да изтегли най-желания късмет!

# 160
Тая пък Крава е винаги с едни гърди напред
Снощи казвам, че ми се ходи да се шматкам за два дни в Русе или Варна, моя човек вика, че варненките били странни, а русето нещо не му станало присърце, а аз - еее, ама има много готини форумки там, поне с тях да се видя
Крав, провери дали на рецепцията работи една Корнелия и ако да - поздрави от мен, светът е малък и спасение дебне от всякъде
Гледахте ли го този филм за големия свят всъщност?

Довечера сме на гости с деца, защото бабите не кърмят, детегледачки също, няма отлепване
Ще бъдем секси, защото сме свикнали на хладно, а у тези приятели климатикът бичи яко
Та ако ви покажа после снимки с червени бузи - от жега ще е, не от алкохол

# 161
Здравейте в последния ден на 2008!

Изкарахме страхотна почивка.
Сега сме при свекърите, да посрещнем Новата година и на 3-ти палим към Варна.

Пожелавам ви весело посрещане на 2009-та, много наздраве и не преяждайте-все пак е последния ден на годината, а не края на света  Simple Smile.

# 162
  • Варна
Здравейте!
Споделям получено съобщение в пощата ми, в което има "мъдър съвет" как да се възползват непълнолетните от "далаверата". Според вас, на кой държавен орган мога да го препратя?
Цитат
www.***.org - Вземи Коледен Подарък - 10 лева за спортни залози : ))) Ако нямаш 18 год., направи регистрация с данните на някои твой родител/роднина !!!!! Тук имаш 10 лева безплатен старт, който мl 6;жеш да УМНОЖИШ МНОГОКРАТНО !!!!! Кажи и на твоите приятели и роднини, които обичат спорта и печалбите ; ))) Желаем Ви Весели Празници и всичко най-хубаво през Новата 2009 година.

# 163
Катюша , сезирай Комисия за защита на потребителите .
Има и телефон 070011122

# 164
  • До хладилника, който обичам
От три четири дни като чета темите, ми се струва, че психично здравите са отишли вече да празнуват някъде, и у форума сме останалите.

Как бе, Вълк, ето, тук съм, никъде не съм отишла още.

Детето даде фира през нощта, за да не остане по-назад от Боян на Мяу и от Перфектният на Флор и за разнообразие повръщаше на всеки час от 3:30 насетне. Това не ме тормози толкова, но никак не успях да спя  Tired
Подозирам, че отчасти принос има свекърва ми, при която бяхме вчера. Много се радваше как тя й реже, а детето яде луканка (аз й я оставям да се гледат, докато сме там, много-много не внимавам кой какво прави, баба й е все пак). Е, като видях първото върнато съдържание - къде ти, братче, то не е яло луканка, то се е тъпкало под благия й одобрителен поглед, ако нямаше половин щафета (и нищо друго!), пак добре... то бива, то може, ама вол за мезе - не може.
Дразня се - възрастен човек, успешно отгледал дете с драконов режим, който с внучето се държи напълно неадекватно. Разбирам как размекват внуците и бла-бла, но в резултат да се съгласяваш на каквото и да поиска да прави без никакви ограничения - не е правилно.
Ето, казах си го.

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 10:29 от Бу

Общи условия

Активация на акаунт