Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 952
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Хич не ми е новогодишно, дагоева. Не можах да откача дамоклевия си меч досега и ще посрещна 1 януари с нещо под лъжичката, мисля за добрия ?!? чичо доктор.
Иначе Варна е прекраснно украсена, но още не съм успяла да отида на всички места, които обичам. Упорито се возя по автобусите, омесвам се с обществото и ми е кеф.

# 166
Ей тук опиши ситуацията Бу. Гарантирам, че всички писали там, ще те разберат и ще ти съчувстват подобаващо!

Детето ми тръгва към някакво си село да празнува с още 28 деца Новата година. С кола. Боже, пази ми го! Praynig Направо съм ужасена.

На някой да му трябва карта за цялата градска мрежа за януари на прилична цена? Оказа се, че ще си имам шофьор...

# 167
и на мен не ми е празнично тази година-имам много подаръци, нови обувки, болно дете и нова работа.
Но нямам настроение...
Отивам да готвя.

# 168
  • До хладилника, който обичам
Ей тук опиши ситуацията Бу. Гарантирам, че всички писали там, ще те разберат и ще ти съчувстват подобаващо!
Ахаха, сигурна съм, че ще ми съчувстват и ще ахкат и охкат, но все пак ще се въздържа Laughing Тук се изоках тихичко, достатъчно ми е. Нямам намерение да се вкарвам в сапунки засега Grinning

# 169
Ще дойде новата година, пък още не съм се разписала по темата. Ще ми тръгне на несподелетско, та тогаз ще имаме проблем...
В крайна сметка ще посрещнем НГ с приятели, у тях, трябва да се пазарува, а мен никак не ми се търчи сега бясно и стремително по магазини, все едно светът ще се свърши. Предпочитам бавно и спокойно да стават нещата.
Друго, което не съм споделила е, че след два направени кекса, хората взеха, че ми повярваха и получих подарък дебела книга Кулинарна библия...тежка е славата на кулинарния майстор, новата година ще открие новото ми амплоа на кулинарна богиня  Crazy Но пък за самата НГ, всичко готово купуваме, на никой не му се готви цял ден...

# 170
Хахаха, Естер, ако хората истински ти вярваха като кулинар, щяха да се самопоканват на вечеря или в краен случай да ти подаряват тенджери и тави.
Щом ти подаряват готварски книги - друго искат да ти намекнат Mr. Green

# 171
Боже, казват хората, че невежеството е блаженство, ама що ли ми требеше да споделям, че да се просветя... Не бях поглеждала на нещата от този ъгъл, хубу сега ще им сготвя все някога...въпросът е как да разбереш дали наистина им харесва, като всички казват, че им и никога може би от учтивост няма да получиш забеелжка или по-скоро от страх да не ти секнат ентусиазма...

# 172
Ако масово искат допълнително и ако никой не влезе с хранително отваряне в болница до 24 часа - връхтъ си!

# 173
  • Майничка
Естер, проучи какво пият след яденето - ако е Талцит и подобни - добре е, просто са преяли. Ако е Алка-Зелцер, Деган, Лопедиум, Имодиум, лимонтозу - още трябва да поработиш... Wink

За поредна година си мечтая за самотно посрещане на НГ, с книжка, чашка, тиквени семки и мезе от 31 сутринта, та до 1 вечерта. Тази година - особено силно.
За поредна година ще посрещаме в "тиха"  Mr. Greenсемейна, преобладаващо женска компания. Тази година - особено "тиха", покрай №2.
От сутринта съм направила чийзкейк, наложила съм съм 3 вида мръвки в различни маринати за капамата, която на обед ще сложа да се пече, предстои да редя баница, та довечера да остане само заливка и печене и да спретна ризото с гъби, че №1 внезапно се обяви за вегетарианка. Плюс деликатни намеци към татко и щерка, че биха могли да обърнат внимание на бебе, прахосмукачка, парцал за прах и т.н.

От 10 години с една приятелка се уговаряме на 31-ви да откраднем по 1 час, да пием кафе и да си поприказваме. От 10г. се чуваме към 7 вечерта и го отлагаме за 1-ви. Матрица отвсякъде. Joy

# 174
  • о`майна лунна нощ е
Притичвам по задачите за деня, но до тук единствено две тави баница са направени /вярно - Фкусни станаха/.

Милото постави закачалката и огледалото в коридора, но при опита му да монтира и лампата изтрещя инсталацията, та чак бушона в мазето беше паднал. Тия кабелджийски магистрали са ги поставяли свръх неподредено. Горката му баба, която ни беше на гости. Бая се шашна от пукота.

Отивам да фуча с парцала ... ле-ле как я мразя тази част .. бърррр.

# 175
Като млада работна булка станах по ранина. Издоих кравата, направих маслото, омесих питката, че и закуска направих на милия ми мъж. Остана същият той да изпече месото и сме готови с празничната вечеря. И понеже не съм егоист, ще почерпя и вас, да ви се напълнят очите, та довечера и стомасите да се отворят както трябва  Grinning .

И тъй, Новогодиш& … 93;ти, после "Митковат&# … 082;а" и разбира се - умопомрачителното Тирамису.

# 176
В България 31 почивен ден ли е?
Аз съм на работа, но понеже свеки ми е на гости, ми е едно такова...радостно, че не съм в къщи.
Ще си тръгна рано де. Ще ми идват гости.

# 177
Оххх кефя се на Васко Кеца по Нова тв.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, докато приготвям едни хубави сочни паржоли .
Няма да ходим в приятелите на Нова година с празни ръце я .Нали не се ходи с празни ръце ???
Умбра , тирамисуто ти е просто страхотно !!!!
Охх и АББА ще звучи днес .Аууу и те са страшни !!!!
Весело посрещане на всички момичета и момчета естествено Wink !!! Heart Eyes Heart Eyes

# 178
  • Майничка
Умбра!  bouquet
Е как не се сетих за тирамису, да му се не знае! Можех него да направя. Сега посмъртно не бих се навряла в  кварталния супермаркет за още продукти.

# 179
На път съм да се разболея, ПАК!!!! Детето се оправи, свекървата и тя, на мене гърлото ми дере леко и носът тече като развалено кранче. Ще пия отрови, щото, ако се наложи АЗ да изляза болничен след болничния за Станислав-вече ще се метна отнякъде.
За капак навръх НГ ме прокълнаха, защото не се спрях с пълните чанти, та да извадя и да дам пари. Идат ми адски нелицеприятни епитети по адрес на една конкретна етническа група. Ще ги премълча.

Общи условия

Активация на акаунт