Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 978
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Почнахме с хапванетжо,наздраве

# 211
Желая ви здраве! Наздраве!

# 212
  • Linz
Едва се удържам да не пусна една пералня.
Аз го направих преди 5 мин. Flutter След нея, ако не съм заспала ще пусна още една Peace

# 213
Едва се удържам да не пусна една пералня.
Аз го направих преди 5 мин. Flutter След нея, ако не съм заспала ще пусна още една Peace

Joy Joy Joyчетете ми мислите

# 214
Ооо, Споделетки!
К`ви ги вършите?

# 215
Съчетаваме приятното с полезното Simple Smile

# 216
Вкъщи сме си, само тримата. /Както на всяка Нова година през последните 5 години. Confused/
Синът ми преди малко заяви, че желае да си играем на нещо забавно и в момента играе с баща си на Черен Петър, а аз си примъкнах компютъра на трапезата  Mr. Green.
И да си призная, че забравихме да купим на детето сурвачка.  ooooh! /Болен е от няколко дни и съвсем изключихме./

# 217
  • Linz
Ами трябва и да пЕре, а пусто време- все не достига Crazy

Сурвачката е нещото, което и аз пропуснах да набавя ooooh!

# 218
Ха, току що получих новогодишен подарък! Wink
Когато ми е някакво такова като сега, ме връхлита желание да застана под душа и той да отмие натежалото. Направих го и сега ми е по-леко на душата. Празнуват хората... Какво толкова празнуват?! Отива си още една годи на от живота ни. Беше добра и щедра към мен и семейството ми. Получих през нея много обич, положителни емоции, пътувания, много море и много щастие. Забравих за лошото и то не остави траен отпечатък върху мен. Появи се едно човече в живота ни, което ни радва и ни прави отново деца, и което много обичам! Майка му е най-скъпата ми приятелка. Аз съм щастлив човек. Пожелавам си Новата година да е по-хубава, по-щедра и по-здрава от миналата. И на всички добри хора пожелавам това, което пожелах на себе си. А на един специален човек - двойна доза - любов, късмет, доброта и спокойствие. Heart Eyes

# 219
аз вече я посрещнах,
и да не забравя да ви честитя,
пък кой каквото иска - да получи! Както аз през миналата година получих и повече от очакваното Simple Smile
имам хора тук, които мисля не само сега, всеки ден - целувам ги!

# 220

Честита, спорна, здрава и късметлийска Нова 2009 година!

# 221
  • Linz
ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА!!!

# 222
  • Майничка
Честита Нова година!
Здраве, любов и благополучие на всички ви!

С ръка на сърцето ще си призная, че си отдъхнах - №2 издържа геройски теста по местоживеене и дори артилерийски гръм не успя да я събуди.  Laughing

# 223
ЧНГ нека да ви донесе много здраве и  щастие

# 224

Здраве, мир, щастие и любов!!!

Общи условия

Активация на акаунт