Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 991
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
За много години, на именниците честито   bouquet. Споделям, че снощи прекарахме чудесно, обрахме почти всички подаръци от новогодишната томбола    Mr. Green. Хотела е чудесен, персонала много любезен  Hug.

# 256
Благодаря, Маркрит, ще се поровя по-късно, този Салон за красота беше по-скорошен, имаше един преди бая повече време още ефир 2 мисля беше и действието се развиваше в едно италианско ресторантче, от тогава ми е останал някакъв много приятен спомен за филмчето и актрисата.

Днес като първи гости вкъщи дойдоха две деца, а после една приятелка на майка ми с хубава новина за бебе в тяхното семейство! Ето така ми хареса как тръгна, дано да се чуват повече такива новини и да споходи всички, които го искат!

# 257
Честита Нова Година! Много здраве за всички Hug

Елист, честит празник  bouquet

Мърморано, ти си зависима. Наслаждавай се на вашите, след някоя и друга година като се омъжиш, децата ти скачат в 9 часа по главата ще си мечтаеш за спокойствието на мамината къща.

Пъзел, вчера беше ли в Мола или ми се е сторило?

# 258
Пускам каквото ми дойде - ту мозила, ту експлорер - определено черният правоъгълник се появява винаги на експлорера. Но изобщо не ми пречи.
Ужасно ми се доспа.

# 259
На пети отивам да си купя железни гащи.

На мен 2 пъти ми се падна, а на синчето веднъж. Колко чифта гащи да взема?

# 260
  • Варна
За много години банда!
Елист, честит празник!
Споделям приятно изкарване на новогодишната нощ- разбихме се от хора и танци с децата/шест на брой/. Поне си отдъхнах, че идат достойни заместници в бъдеще време на генерацията купонджии от входа Laughing. От много игри обаче почти никой не хапна и сега ще правя васильов ден с цел доизяждане и доизпиване. Този обичай остана от купонджийските времена, когато всички, на които им се допиваше на първи цъфваха на врата с по една бутилка и малък подарък и ми честитяха имения ден на партизанското име Crazy. Хайде наздраве!

# 261
В Делиорманската тема си имаме момиченце. Да ви се сбъднат късметите от баницата. На мен се падна работа.

# 262
На пети отивам да си купя железни гащи.

На мен 2 пъти ми се падна, а на синчето веднъж. Колко чифта гащи да взема?
Laughing Един. Вдигни го за чеиз на първото гадже на сина.

Вълк, не кълни бе.
Жива и здрава мома-делорманка Peace

# 263
  • Варна
ЧНГ!  Живи, здрави и духовити!  Grinning
На мен ми се падна "От теб ще бяга всеки стрес, ще редуваш секс със екс!"  Rolling Eyes

# 264

Пъзел, вчера беше ли в Мола или ми се е сторило?
Бях, да, ходих да донапазарувам от Пикадили. А ти къде си била? Heart Eyes
Катюнгелчева, възможно е да пристигне по-късно играта. Ако имаш проблеми-пиши  ми на ЛС един текст на български, с необходимите му реквизити-клиентски номер, дата на поръчка и артикули.Ще го преведа и ше го метнем на клиентската поддръжка.

# 265
  • London, baby
Честит имен ден на тити, VG, Бейлис и на мен! Живи и здрави!

# 266
Аз имах среща с една приятелка и на влизане ми се стори ти, но нали много духа на вратите та влетяхме навътре с бебетата.

На мен късметите винаги са ми били пророчески. Миналата година не бях казала на всички роднини, че съм бременна, но като ми се падна късметчето с бебето на хората им стана ясно, че не съм преяла Laughing

# 267
  • Варна
От баницИте ми се паднаха спорта, учението и сбъдването на мечти. Не знам, ама май и аз като Елист съм върната назад в учебната система.

В нашето семейство късметите от баницата имат навика да се сбъдват, особено ако се падне едно и също от 2 или от 3 посетени баници. Дотук нямаме съвпадения, да видим какво ще стане през годината.

Единственото двойно и тройно нещо в момента е главата ми, която се мъчи да експлодира. Ако има пищни фойерверки довечера, от мен са.

# 268
  • Варна
ellyst, ЧРД и още много късмети да изтеглиш!
Жива и здрава да си viessmanka, тити, Бейлис и хилядите знайни и незнайни именици!
ЧНГ на всички!
Споделям, че издаяних тая година на ядене по празниците и ми е добре. Направихме разкошни снимки на дъщеря ми в тоалетната.  Crazy

# 269
  • о`майна лунна нощ е
viessmanka - честито и от мен!

След четвърти поред гости /с кратко прекъсване на следобедна дрямка/ апартаментът ми се струва странно празен.

ПП - 5-ти поред токущо звъннаха  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт